Nákupy a novinky za říjen 2016

Krásný den,
konec pracovního týdne je konečně tu. Co plánujete na víkend? Venku pěkně přituhlo, sice pořádná zima ještě nezačala, ale na mě je i tohle už dost a nezvládám to. Také preferujete léto, nebo naopak se na zimu těšíte?

Říjnové nákupy byly celkem skromné, alespoň co se týče kosmetiky. Tam jsem neutratila ani korunu a mám tu pouze jeden dáreček. Někdy se sejde vše najednou a někdy zkrátka nic. Utrácela jsem jen za oblečení a boty, ale to jsou vlastně podstatné položky. Určitě mám v plánu ještě další nákupy, stále nemám zimní boty, ty snad seženu o víkendu, už je načase.

Kosmetika
Jak jsem psala výše, mám tu pouze jednu malou hromádku, kterou jsem dostala na představení nové kosmetické značky t: by tetesept. O akci jste si mohly přečíst článek zde. V taštičce se ukrývaly dvě pěny do koupele, soli a příjemný ručník. Na podzimní období naprosto ideální.

Oblečení a ostatní
Nejraději nakupuji v New Yorkeru, ať už se jedná o trika, svetry, zkrátka o cokoliv, vždy ale čekám na slevy, protože mi přijde, že nemá cenu kupovat za plnou cenu, když hned je vše zlevněno. Nic jiného než džiny snad ani nenosím, takže koupě nových byla třeba. Co mě ale dostává, že pokaždé musím brát jinou velikost. Někdy mi sedí 26, jindy mi nejsou pohodlné ani 28.

Pokud mě sledujete delší dobu, víte, že miluji spodní prádlo. Opět nejraději mám z New Yorkeru, podle mě mají vůbec nejhezčí. Do tohohle setu jsem se zamilovala na první pohled, v reálu vypadá ještě sladčeji a i když mám toho prádla už docela dost, jeho nákupy mě hrozně baví a hlavně potěší. 

Chtěla jsem sehnat čepici a šálu v nějaké neutrální barvě, třeba šedé. Upoutala mě ale tahle růžová v Takku. Dřív jsem v Takku nakupovala často, ale poslední roky mi přijde, že tam mají vyloženě hadry a působí to na mě jak v nevkusném sekáči. Překvapivě tam toho teď ale mají spoustu. Tahle dvojka mě vyšla kolem pětikila, ale jednoznačně nejhezčí, co jsem viděla ze všech obchodů

Sháněla jsem černé, zimní boty. Nakonec mám další béžové, podzimní :D Ale další láska na první pohled, navíc za krásných 499Kč, ty jsem tam zkrátka nemohla nechat. To je pomalu kup roku.

A vrhneme se na doplňky do bytu. Tohle je sice zbytečná koupě, ale hrozně jsem světýlka na Halloween chtěla. Jsou z Kiku a stály 79Kč.

Svíčky Village Candle jsem dostala ze serveru blogerky.cz v rámci výzvy. Moc mile mě překvapily a ráda si do budoucna pořídím další vůně.

Také již nakupujete na zimu?
Co jste si koupily v říjnu Vy?

15 komentářů:

  1. Moc se mi líbí čepice a šála :) Minulý rok jsem taky koukala po podobné barvě, ale nakonec jsem dostala na Vánoce černou šálu i čepici. Zimu mám hrozně ráda, což je paradox, když už měsíc mrznu :D A včera jsem fakt myslela, že mi umrzne hlava a ruce, takže jsem došla k závěru, že ode dneška nosím v kabelce čepici a rukavice :D Nejvíc mi na zimě ale vadí ty teplotní šoky třeba v autobuse a tahání věcí po rukách ve škole a v obchodech.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, já zas chtěla spíše neutrální barvu, jelikož doma už mám jednu výraznou fialovou :) Ty teplotní rozdíly jsou nejhorší, to máš poravdu.

      Vymazat
  2. Líbí se mi čepice, šála a spodní prádlo, taky miluji hezké spodní prádlo. A o svíčkách radši ani nemluvím, bez těch si už podzimní a zimní večery neumím představit:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já teď nakupuju především svíčky :). Ta čepice se šálou se mi moc líbí.
    BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat
  4. No jako nějaká ta čepice by se hodila :) Tak musím někde mrknout v Takku mají celkem pěkné věci, já si tam pořídila pončo a je boží :))
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem tam v poslední době vůbec nic nepořídila, až teď.

      Vymazat
  5. Prádlo bych si taky mohla kupovat pořád nový a nový :). To Tvoje se mi líbí.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné novinky. Líbi se mi džíny a ty Halloweenské světýlka jsou super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám čepku z minulého roku z HM s ouškama :-) Jinak skvělé nákupy :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...