Spotřebováno za listopad 2016

Mohlo by se zdát, že po rekordní říjnové spotřebě nebudu mít o čem psát. Ale není tomu tak a listopad se nese v klasických číslech. Radost mám z dvou kousků dekorativky, jelikož ta se spotřebovává opravdu špatně, alespoň mě.

Též mě těší spotřebovaný čistící gel, kterých se mi za poslední dobu povedlo dodělat hned několik. Právě různých gelů mám doma pekelné zásoby, takže každá prázdná lahvička je úspěch.

1. Farmona tělové máslo Mojito (Recenze) - Farmonu naprosto zbožňuji kv§li jejím vůním. Bohužel tahle řada Let`s celebrate mě hrozně zklamala. Místo svěží vůně mojito Vás čeká spíše citrusový čistič, což je škoda. Jinak je máslo ale krásně hutné a dobře hydratuje.
Koupila bych znovu: NE

2. Head & Shoulders Extra Thickening Tonic (Recenze) - Tonikum má posilovat vlasy a dodat jim objem a tuším, že snad i působit na hustotu vlasů. Určitě se o toniku více rozepíšu v recenzi, tady jen řeknu, že peníze bych do něj neinvestovala.
Koupila bych znovu: NE

3. Oriflame peeling na ruce Swedish Spa (Recenze) - Peeling určený speciálně na ruce mi přijde zbytečný. Tenhle navíc byl hodně jemný, takže žádné obroušení kůže a hebkost se nekonalo.
Koupila bych znovu: NE

4. Avéne zklidňující hydratační maska (Recenze) -  Maska byla poměrně hutná, ale na pleti moc příjemná. Dokonale hydratovala, takže pro suchou pleť naprosto ideální. Navíc krásně voní, typická Avéne vůně, kterou jsem si oblíbila.
Koupila bych znovu: ANO

5. Alterra čistící emulze aloe vear 2v1 (Recenze) - Emulze sice dokonale pleť vyčistila a odstranila všechen make-up, ale nijak nadšená z ní nejsem. Vůně je zvláštní, sladká, ale rozhodně ne nijak příjemná a ani konzistence mi moc neseděla.
Koupila bych znovu: NE

6. Lancôme parfém Trésor in Love (Recenze) - Vůně Lancôme mám hodně ráda a tuhle jsem naprosto milovala, proto mám doma již nové a dokonce větší balení. Vůně je spíše sladší, ale zároveň ženská a elegantní.
Koupila bych znovu: ANO 

7. Astor řasenka Big & Beautiful Butterfly (Recenze) - Řasenky Astor patří mezi moje oblíbené, rozhodně nejsou ale pro někoho, kdo rád přirozenější vzhled řas. Na začátku se tedy lehce obtiskává, ale jakmile malinko proschla, tak už nebyl žádný problém a dělala krásně dlouhé a objemné řasy.
Koupila bych znovu: ANO

8. Dermacol Caviar Long Stay Make-up & Corrector (Recenze) - Dokonalý make-up, který má vyšší krytí, ale zároveň netvoří na pleti masku. Naprostá spokojenost i s výdrží, po celém dni v práci stále make-up na pleti byl a vypadal dobře. Jediná nevýhoda je balení, ze kterého se make-up hůře doluje.
Koupila bych znovu: ANO

Jaká byla Vaše spotřeba?
Znáte některý produkt?

10 komentářů:

  1. Nic moc mě nezaujalo, ale ten dermacol makeup bych už konečně ráda vyzkoušela, ale zdá se mi, že už moc v prodeji není. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Make-up by měl být běžně k dostání, já na něj v drogeriích narážím pořád.

    OdpovědětVymazat
  3. Zkušenost nemám s ničím, ale značka Farmona mně láká, už jsem ji na Notino okukovala, ten výběr je veliký:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, já mám zkušenosti jen s makeupem. Je skvělý, ale to balení mě docela štve :( Už ho mám skoro pryč, ale ještě ho po stranách hodně je a budu na to muset použít něco jiného, protože tou špachtličkou se tam nedostanu :(

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám doma také make-up od Dermacolu a je super, hlavně korektorová vychytávka, až mi dojde, určitě si ho koupím znovu, to krytí je dokonalé :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  6. Nic z toho jsem nezkoušela, ale myslím, že ten parfém má kamarádka a voní moc hezky :) Čistítek na obličej mám taky hrozně moc, zásoby na dýl jak rok :D

    OdpovědětVymazat
  7. Tresor in love je roky na mojom wishliste :)
    Pozyvam na luxusnu vianocnu GA o Lancome, Biodermu a Dermacol. Tu:http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/12/narodeninova-ga-lancome-bioderma.html

    OdpovědětVymazat
  8. Dnes jsem dopotřebovala sprcháč od YR s vůní bavlny a to je teda vůně, nádhera.

    OdpovědětVymazat
  9. tresor je super, ostatne moc nepoznam ale pekne si to napisala

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...