Farmona - Tělové máslo Let`s Celebrate Mojito

Krásný den,
víkend konečně klepe na dveře a vypadá to, že i jaro se snad blíží. Včera bylo vyloženě jarní počasí, jen škoda těch mrazivých ran. Ovšem díky sluníčku má člověk hned lepší náladu a i únava je mnohem menší. Také se nemůžete dočkat tepla?

O značce Farmona jsem se tu zmiňovala už mockrát a určitě ještě budu, jelikož její produkty stojí za to a hlavně ty vůně, naprosto k sežrání. U značky můžete najít i řadu s názvem Let`s Celebrate, která nabízí vůně letních koktejlů. Zrovna tahle řada mě ale nikdy moc nelákala, odrazovaly mě docela obaly, které se mi nelíbí. Nakonec jsem se nechala nalákat na Mojito, které mám velmi ráda a jelikož venku se oteplilo, tak si dáme i letnější recenzi.

Tělové máslo má pokožku hluboce vyživovat, zlepšovat její pevnost a pružnost a tím docílit dokonale hladkého těla. Navíc osvěžující vůně mojita povzbudí Vaše smysly. Mimochodem, pokud mojito nepijete či neznáte, tak se jedná o koktejl na bázi bílého kubánského rumu s osvěžující mátou a limetkou.

Začnu tím pozitivním a to je konzistence produktu. Opravdu se jedná o máslo, jak se patří. Velmi hutná konzistence, která se ale moc dobře roztírá. Já osobně mám másla nejraději a tohle je na pokožce velmi příjemné. Jak můžete vidět, obsahuje zelené perličky, které se ale během roztírání rozpouští.

Hydratace je také dobrá. Po použití je pokožka nádherně heboučká, vyživená a velmi hladká na dotek. Zkrátka to vypadá na dokonalý produkt. Bohužel teď přichází největší kámen úrazu. A tím je samotná vůně.

Produkt jsem vybrala právě kvůli vůni, jelikož vůni mojita miluji. Bohužel tohle máslo má do mojitové vůně daleko. Místo svěží, příjemné a čisté vůně limetek, cítíte spíše citronový záchodový čistič. Tohle je poprvé, kdy nejsem s vůní od Farmony spokojená, je opravdu nepovedená a vím, že další vůně z této řady určitě zkoušet nebudu. 

Máte rády mojito?
Zkoušely jste Farmonu?

15 komentářů:

  1. Značku Farmona vôbec nepoznám, no tá nepodarená vôňa by aj mne prekážala. Ja inak zbožňujem broskyňové telové maslo od The Body Shop :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě na Farmonu mrkni, jen tedy jiné vůně no. Tak broskev musí vůně úžasně.

      Vymazat
  2. Značku teda taky neznám. Mojito nepiju, ale měla jsem peeling Saloos Mojito a ten voněl pěkně :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Značka mi nic neříká. Škoda, že to opravdu nevoní jako mojito, já mám tuto vůni od Saloos a ta voní velmi přesně jako mojito. :)
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
  4. Přijde mi, že u citrusových vůní v kosmetice je to vždycky hop nebo trop. Buď je to luxusní ovocenka, nebo právě WC čistič. Přičemž hranice mezi nimi je docela tenká :-D Udržet citrony na uzdě se podařilo třeba Kneipp a jejich řadě "Radost ze života", která se mi nedávno dostala do rukou. Tam jsou to opravdické citrony bez toaletního zátiší :-D
    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že ty citrusové vůně jsou celkem rizikové. Recenzi na Kneipp jsem četla :)

      Vymazat
  5. Mojito mám moc ráda, škoda té vůně, taky by mně zklamalo, kdyby to nebyla vůně, kterou jsem očekávala. Ale jinak značku okukuji na Notinu, mají velký výběr vůní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jinak vždy s Farmonou byla spokojená, takže určitě vyzkoušej :)

      Vymazat
  6. Já Farmonu vůbec neznám, ale vypadá to super :) Mojito mám taky ráda, ale škoda, že tady se jim vůně asi moc nevyvedla :/

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel, ale je to poprvé, co jsem s Farmonou nespokojená.

      Vymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...