Lirene - Pleťový krém pro suchou až velmi suchou pleť

Pleťové krémy zkouším hrozně ráda. Sice jsem už našla několik kousků, se kterými jsem byla opravdu velmi spokojená, ale přesto mě baví objevovat další skvosty, někdy i tedy zklamání.

Od Lirene jsem toho vyzkoušela už docela dost, dnes ale bude řeč o krému, který byl novinkou přesně před rokem. Krém jsem dostala jako dárek na představení novinek právě této značky. Krémy najdete ve čtyřech variantách - pro mastnou pleť, zarudlou s rozšířenými žilkami, citlivou a pro suchou pleť.

Ano, je to už rok, co jsem krém dostala, ovšem jeho používání jsem si nechala až na konec roku, jelikož jsem předpokládala, že bude vhodný spíše na zimní období. Je určen pro suchou až velmi suchou pleť, takže jsem očekávala něco pořádně hutného a výživného.

Konzistence mě tedy vůbec nezklamala. Krém je pořádný hutňák. Ovšem roztírá se moc dobře a nepůsobí ani extra mastným dojmem. Celkem rychle se i do pleti vsákne a není problém během chviličky použít make-up.

Obsahuje kombinaci mandlových lipidů, změkčovadel a ceramidů, které hydratují a omezují ztrátu vody. Pleť má kromě hydratace zklidnit, vyhladit, osvěžit a zmírnit podráždění. Má SPF15.

Krém působí na pleti opravdu moc příjemně. Bohužel ta hydratace ale není taková, jakou jsem očekávala. V podstatě hned, jak jsem ho začala používat, se mi objevily suché šupinky na nose. Pro velmi suchou pleť rozhodně není dostatečně výživný. Jak jsem myslela, že bude ideální na zimu, tak teď bych ho naopak brala spíše na léto, kdy tu pleť mám méně suchou.

Krém je fajn a používala jsem ho ráda, klidně ho i doporučím, ale ne velmi suché pleti. Můžete zakoupit v drogeriích či na e-shopu kupkosmetiku.cz za 135Kč.
Co Vy a krémy Lirene?
Máte zkušenosti?

8 komentářů:

  1. Líbí se mi že je hutný a ten by byl i pro mě, také většinou mám suchý nos. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som mala jeden krém od Lirene a bol super. Len vôbec netuším, ktorý to bol :D Mala som ho hodne dávno. Ale aj tak nejako vždy som siahla po inej značke.

    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla ještě třešňový, lehoučký a byl moc fajn :)

      Vymazat
  3. Já od Lirene nic nemám, a tenhle krém by pravděpodobně taky nebyl nic moc pro mě :(

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V nabídce má spoustu jiných krémů, třeba by sis vybrala :)

      Vymazat
  4. Se značkou Lirene nemám moc zkušeností. Pouze jsem měla cc cream a ten byl dobrý ale odstínem mi seděl po létě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak CC jsem neměla, miluji ale micelární gel, ten je perfektní.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...