Random aneb únor 2017

Krásný den,
pomalu půlka března a já teprve teď zveřejňuji random za únor. Únor je nejkratším měsícem a bylo to dost znát, šíleně utekl, i když je pravda, že letí každý měsíc.

V únoru se toho také moc nedělo. Sice jsem měla poslední týden v měsíci dovolenou, ale na nějaké výletování byla ještě zima, to si necháváme až na duben. Dovolenou jsem tedy trávila doma a to doslova. Třetí dovča po sobě, kterou jsem promarodila, v jednom kuse jsem se dusila a ještě teď furt pokašlávám.

První den jsem ale ještě zvládla kadeřnici a po roce focení. Z focení mám pro Vás jen velmi malou ukázku, tentokrát jsme fotili styl, který si momentálně fotograf oblíbil a mě až tak blízký není, takže vlastně jen na dvě fotky můžu říct, že se mi opravdu líbí.

Vlastně v únoru je zajímavý jen Valentýn, který já teda osobně mám ráda a slavím. Zašli jsme si s Honzou na čínu a dali si něco pro radost. Fotky jste opět mohli vidět i na mém instagramu, alespoň většinu, takže ne vše pro Vás bude zajímavé a nové :)

 Čoko dortík a posezení s kamarádkou / Konečně jsem je sehnala :D / Pálím pořád

 Makronky z Lidlu / Psí život / V Tchibu s mamčou

 Moje první omeleta :D / Dostala jsem v práci / Nové ptačí krmítko / Valentýnský dortík z Lidlu

 Od Honzi k Valentýnu <3 / Kráský květináč z Tesca / A ještě jednou makronky

 Miluji Double Oreo / První jarní výzdoba / Občerstvení, po dlouhé době návštěva tety a sestřenice

 Malá ukázka z focení

Jaký byl Váš únor?
Slavíte Valentýn?

6 komentářů:

  1. Moc krásné fotky. A z toho focení bych klidně brala i větší ukázku. Fotky jsou dokonalé. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný článek. Já také únor promarodila a nebylo to nic příjemného, Tak snad jsme si to vybraly a pak bude zase rok klid od bacilů :-) ale pěkně jsi se za všechno odměnila a to je důležité :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. Valentýn nějak moc neslavíme, ale snažíme se aspoň udělat si pořádně čas, a dostala jsem kytičku :) Jak já bych chtěla být pes, takhle si pořád jenom lebedit.. únor byl jinak fakt krátký, a občas depresivní, protože to počasí už mi leze trošku na nervy :D

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  4. Valentýn neslavíme, ale tentokrát jsme si s přítelem zašli alespoň na oběd.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  5. Květináč i s kytkou je moc pěkný. A čoko dortík bych si dala hned.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...