Ryor pod pokličkou | Prohlídka, přednáška, představení novinek

Krásný den,
dnes mám pro Vás trochu netradiční článek a já doufám, že se Vám bude líbit. Díky mamče jsem měla minulý týden možnost podívat se do sídla značky Ryor. Určitě to pro Vás není neznámá značka. Jedná se o českou kosmetiku s přírodními extrakty, která byla založena v roce 1991 Ing. Evou Štěpánkovou. Je to rodinná firma, která si zakládá na kvalitních produktech za rozumnou cenu. V nabídce najdete přes 200 výrobků a vybere si snad každý.

Mamča vlastní krámeček, kde Ryor již několik let prodává a právě díky tomu byla pozvána - samozřejmě spolu s dalšími odběrateli - na tuhle prima akci a jsem moc ráda, že jsem mohla dorazit s ní. Nebyla jsem tam ovšem poprvé, již jednou podobná akce proběhla, ale je to tak zajímavé, že vůbec nevadí, podívat se podruhé. Ryor sídlí v Kyšicích a nás čekala prohlídla více jak 300m2 plochy, kde probíhá veškerá výroba.

Jako první byla na řadě právě zmiňovaná prohlídka, kde jsme se dozvěděli o historii firmy, viděli skladování potřebných ingrediencí a vysvětlení, co k čemu slouží, jak se to využívá atd, následuje varna, kde se můžete podívat, jak se takový krém vůbec vyrábí. Pro mě osobně bylo hodně zajímavé i oddělení adjustace, kde probíhá balení kelímků, polepování etiketami apod. Zkrátka proces od začátku do konce :)


Po prohlídce jsme se přesunuli do restaurace, kde na nás už čekal oběd a menší občerstvení. Po tomto posilnění mohl začít seminář a prezentace novinek. Jako první se chopila slova Jana Štěpánková, dcera majitelky firmy. Ta se zaměřila hlavně na správnou péči o pleť. Základem je samozřejmě čištění a naprosto souhlasím s tím, co slečna Jana řekla - i kdybych přišla k ránu a pomalu se plazila po čtyřech, vždy se odlíčím. Sice nemůžu říct, že bych se dozvěděla něco nového, ale rozhodně to bylo zajímavé a poučné.

Poté už následovalo představení novinek, kterého se chopila samotná Ing. Eva Štěpánková. Rozhodně nejvíce prostoru měla nová řada Cannabis Derma Care, která obsahuje 99,9% čistého kanabidiolu a je vhodná snad na všechny neduhy pokožky. Na své si přijdou i pánové, pro které Ryor vyrobil sprchový gel a krém po holení. Pár novinek najdete i v řadě Intenzivní ošetření pleti a Aknestop či můžete mrknout na nové vlasové produkty a pivní řadu. Mě rozhodně nejvíce zaujala Emulze k redukci tuku a celulitidy, od které sice nečekám zázraky, ale už ji mám na cestě :D


Všichni jsme dostali taštičku s několika prospekty a dárečky, což je milé. Navíc se soutěžilo o pět balíčků s několika novinkami. Když jsem jako poslední jméno uslyšela to svoje, byla jsem opravdu nadšená a domu si hrdě nesla nádherný balíček a už se nemůžu dočkat, až se pustím do zkoušení. Byl to moc fajn strávený den a jsem strašně ráda, že jsem se ho mohla zúčastnit.

Jaký je Váš oblíbený produkt od Ryoru?
Zaujaly Vás novinky?

17 komentářů:

  1. Moc krásný článek, je pěkné vidět, jak tato kosmetika vzniká. Nemám vyloženě nejoblíbenější, protože nemám se značkou až takové zkušenosti, ale dříve jsem měla dvoufázový odličovač a ten mi seděl :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní a zajímavý článek :-) Od Ryoru jsem toho kupodivu zatím moc nezkoušela, tak třeba to v budoucnu napravím ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. To byl určitě parádně strávený den :) I mě by taková návštěva zajímala. Já jsem od Ryoru zkoušela jenom krém na obličej, který mi na pleti nevyhovaval, takže jsem ho nakonec mazala na chodidla :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také nevyhovující patlám na nohy :D Mě zatím nesedl jen jeden krém od Ryoru, ale jinak spokojenost.

      Vymazat
  4. Tak to muselo být moc prima ! Článek jsem zhltla na jeden zátah :). Ryor jako značku mám moc ráda.

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tam bych klidně šla, muselo to být super! :) Ryor jsme používali hodně na praxi, ale já sama jsem si ještě produkt nepořídila. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Takový den bych si taky nechala líbit :) Měla jsem celou Aknestop řadu, šampon, balzám, něco proti celulitidě a pleťové krémy ve vzorečku, ale nic mě nezaujalo tak, abych si to kupovala zas. Pleťové krémy mi vůbec nesedly, byl tam tuším silikon. Jinak jsem Ryor vážně chtěla mít ráda, ale zkrátka si nerozumíme :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aknestop jsem používala v pubertě, to byl super pomocník. Škoda, že Ti nesedí, zrovna krémy mám hodně ráda.

      Vymazat
  7. Taková prohlídka by se mi taky líbila. Od Ryoru jsem ještě nic neměla a gratuluji k výhře. Měla jsi štěstí na krásný balíček. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělá prohlídka. Musela sis to užít! :)Od Ryoru jsem pár produktů již měla a vždy mi vyhovovaly.

    LIFESTYLE AND BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  9. Ačkoli mě kosmetika Ryor nechává vyloženě chladnou, taková exkurze by mě taky bavila! Moc pěkné fotky! Hlavně u té s jídlem jsem teď dostala hlad... :-D
    Bebe

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...