Spotřebováno za únor 2017

Únorová spotřeba je hodně bídná. V lednu jsem měla plnou krabici prázdných obalů a v únoru zeje prázdnotou. Na druhou stranu převládá dekorativka, což je rozhodně skvělé. Během dvou měsíců jsem se dostala na dno rovnou dvěma make-upům, takže zásobička se mi lehce ztenčila. To samé platí i u řasenek.

Jinak na spoustu produktů teprve recenzi chystám, takže vyčkejte :)

1. Radox sprchový krém Feel Calm s heřmánkem a jojobovým olejem (Recenze) - Sprcháč měl řidší krémovou konzistenci, která super napěnila. Nevysušuje, umyje, bohužel mi nesedla vůně. Vůně je hodně taková čistá, což nemusím.
Koupila bych znovu: NE

2. Saloos bio tělový peeling čokoláda (Recenze) - Peeling je založen na olejové bázi, takže pokožku výborně hydratuje a není pak již třeba další péče. Zrníčka jsou tak akorát hrubá, pokožka je pak krásně hladká. Navíc nádherně voní po čokoládě.
Koupila bych znovu: ANO 

3. Oriflame krém na ruce s olivovým olejem (Recenze) - Krém je poměrně řídký, dobře se ale vstřebává a nelepí. Krásně voní, hydratace ovšem není žádná sláva, s hodně suchýma rukama si neporadí.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

4. Rimmel make-up Wake Me Up (Recenze) - Ze začátku jsme si nesedly, šíleně vysušoval, ale nakonec dobré, i když nijak hydratační není. Krycí schopnost je nižší střední, krásně ale pleť rozzáří.
Koupila bych znovu: ANO

5. Rimmel řasenka Scandaleyes Retro Glam (Recenze) - Stejný případ jako make-up, ze začátku příšerná. Slepovala, mazala se, obtiskávala. Až když více vyschla, tak dělala nádherné řasy, neskutečně objemné a dlouhé.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ 

6. Oriflame řasenka The One s efektem umělých řas (Recenze) - Nemaže se, zvládá i menší slzení a neobtiskává se. Řasy lehce protáhne a pěkně je zvýrazní. Spíš je vhodná ale pro ty z Vás, které chcete spíše jen zvýraznit, než čekat extra délku a objem.
Koupila bych znovu: ANO

7. Flamenco oční stíny - Stíny už jsou snad stoleté a zkazily se, takže letí do koše. Používala jsem je jako základ na oko a na to byly super.
Koupila bych znovu: ANO

Yankee Candle vosk Snowflake Cookie - Vůni jsem si okamžitě zamilovala. Slaďoučká vůně cukroví s polevou. Určitě plánuji pořídit ve svíčce. Jinak vosk nádherně provoní celý pokoj naprosto bez problému.
Koupila bych znovu: ANO

Co se povedlo spotřebovat Vám?
A co jste vypálily?

16 komentářů:

  1. Taky jsem toho v únoru moc nespotřebovala :D. Jinak ten peeling Saloos mi krásně voněl :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jo, skoro víc jak po roce se vracím k blogu a koukám, že tebe to furt ještě také drží. :D
    A dík za tip na peeling. :)

    www.jednoubudubiolog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Snowflake Cookie jsem měla ve vosku několikrát, líbila se mi tak moc, že jsem si ji chtěla koupit i ve svíčce, ale Ježíšek mně předběhl:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem si velmi oblíbila vůni Cappuccino truffle a musela jsem si ji koupit i ve svíčce. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. nemám zkušenost s ničím výše zmíněným. Saloos čokoládový peeling jsem vyhrála v giveway, takže jen čekám až mi dorazí a budu ho moci vyzkoušet :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Oriflame krémy jsem už přestala kupovat, protože mi přišly hodně řídké a ruce vůbec nevyživily. Spíš jsem měla pocit, že po použití krému jsou ruce ještě sušší

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já byla naopak vždy spokojená, tohle je bohužel první negativní zkušenost.

      Vymazat
  7. Já toho spotřebovala myslím ještě míň- sprcháč, masku na obličej, masku na okolí očí, kondicionér a denní krém (zubní pastu nepočítám). Já nějaký kosmetický článek dokážu naplnit tak jednou za kvartál. Ale já taky nejsem kosmetická blogerka :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám teda velkou spotřebu a další měsíc bude taky velká :D Jinak tělový peeling od saloos jsem měla s vůni mojita a téda vyhovoval mi na 100% :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...