Brandnooz box - Duben 2017

Krásný den,
konečně víkend a navíc prodloužený. Co plánujete? Budete pálit čarodějnice? My určitě ano, čarodějnice už se chystá, sejde se pár sousedů, přátel a známých a na zahradě budeme grilovat, opékat buřty apod. Určitě opět doporučuji sledovat instagram, kam bezpochyby hodím pár fotek :)

Ke konci měsíce tradičně dorazil Brandnooz box. Minule jsem ho pomalu neunesla a teď nevážil téměř nic. Docela jsem se obávala, co v něm najdu, zda vůbec něco. Nakonec mě mile překvapil, sice obsahuje menší věci, ale obsah se mi líbí. Ne všechno tedy mám ráda, což je pochopitelné a takový produkt se najde snad každý měsíc a u ve všech, ale jsem spokojená.

Milka I Love Maminka - 120g, 74,90Kč
Blíží se svátek matek a tak jste v boxu mohli najít jednu ze dvou variant pralinek Milka. Milka mi velmi chutná, i když si nejsem úplně jistá, zda i tyhle pralinky, ale jsem ráda, že jsem našla ty s nugátovou náplní a kousky oříšků. 

Dupetky solené - 80g, 17,90Kč
Dupetky jsou teď prý hodně populární, já o nich ovšem slyším prvně. Jedná se o zdravější alternativu slaného mlsání. Jsou tenké a pečené do křupava, ochucené mořskou solí. Případně druhá varianta je se sezamem. Dupetky ochutnám ráda, slané mlsání já můžu a tahle novinka mě potěšila.

Maggi Špagety Bolognese - 57g, 34,90Kč
Bolognese nemusím a teď je mám rovnou dvakrát, ale určitě uplatnění najdou. Když nevíte, co rychlého uvařit, stačí sáhnout po tomhle. Bolognese obsahují muškátový oříšek, panenský olivový olej, rozmarýn, vybranou zeleninu a bylinky. Já celkově nejsem moc špagetová, když už, tak  carbonara, v nejhorším jen se sýrem :D Podobné omáčky nevyhledávám.

Semtex Energy drink - 500ml, 29,90Kč
Semtex se stal oficiálním partnerem českého hokeje a partnerství oslavuje speciální edicí plechovek ve dvanácti variantách. Hokej je mi tedy jedno, ale Semtex není špatný. Píši to vždy u energy drinků, sama od sebe si ho nekoupím, navíc na mě nepůsobí, ale když se mi dostane do ruky, na chuť si ráda občas dám.

Vitana Steaková omáčka Barbecue - 250g, 39,90Kč
Asi nejlepší produkt z celého boxu. Omáčky Vitana kupujeme pravidelně a používáme snad na všechno. Jsou ideální nejen na maso, ale i na různé dochucování omáček. Tyhle omáčky určitě vyzkoušejte, jsou fakt výborné a pokud milujete jako já grilovaný hermelín, brusinková je mňamka.

Májka s uzeným masem - 100g, 24,90Kč
Paštiku přenechám někomu z rodiny, jelikož ji nejím, ale jinak jsou paštiky u nás doma oblíbené, takže tahle vanička potěší.

Energit Dextróza sport - 14tablet, 24,90Kč
Dextróza je mnohosacharid, který představuje nejrychleji vstřebatelný zdroj energie. Po zátěži nahrazuje ztrátu energie. Je vhodný nejen pro sportovce, ale i pro těžce pracující lidi. Varianta s tropickým ovocem je obohacena o hořčík a vitamín B a pomerančová verze naopak o vitamín C. Sportovec nejsem, takže nevím, zda jsem vyloženě cílová skupina, ale uvidím. Myslím, že se tohle neztratí a pokud to bude fungovat..Občas člověk potřebuje nakopnout.

Kofila Design kolekce - 35g, 12,90Kč
Na tuhle Designovou kolekci určitě vídáte všude reklamy. Kofilu tedy najdete aktuálně ve čtyřech možných obalech. Kofila není špatná a sem tam si ji dám.

Mentos Say Hello - 37,5g, 17,90Kč
Mentosky jsou něco pro mě, podobné bonbony já můžu a vždy mě v boxu potěší. Say Hello jsou s pomerančovou a malinovou příchutí, mňam. Navíc na každém bonbonu se nachází obrázek :D

Co říkáte na obsah?
Potěšil by Vás?

4 komentáře:

  1. Já zatím moc nevím, co si o boxu myslet. Využiju asi všechno kromě té směsi na špagety, která byla v boxu už kdysi a do teď ji máme ve špajzu :-D Ale že bych byla úplně nadšená, to se říct nedá. Uvidím, až většinu věcí vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
  2. Já si myslím, že momentálně se box povedl, co by mi tam vadilo je kofila tu nejím, jinak si myslím, že bych vše využila :)

    OdpovědětVymazat
  3. No docela dobré, já už jsem si pro letošní rok nebrala boxík...dost potíží s doručováním....

    OdpovědětVymazat
  4. Mňam, Milku mám moc ráda :) ty dupetky mě zaujaly, musím po nich kouknout.

    Mini Haul

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...