Oriflame - Trio krémů na ruce

Tuhle krásnou sadu tří krémů na ruce jsem doma měla už docela pěknou dobu, než jsem se k ní dostala. Myslím, že v aktuálním katalogu Oriflame ji nenajdete, jednalo se tuším o zimní edici, ale pokud zapátráte na netu, určitě na ni narazíte.

Sada obsahuje tři krémy na ruce o velikosti 30ml s různými extrakty a vůněmi. Krémy jsou svojí velikostí spíše miniaturky, ale vydrží i tak dlouho a navíc společně s krabičkou hezky vypadají i jako dárek.

Jako první jsem sáhla po olivovém krému, který obsahuje hydratační olivový olej. Krém mě svou vůní mile překvapil, trošku jsem se obávala, že zrovna tahle vůně mi nesedne. Sice jsem na sladké vůně a to oliva není, ale ta vůně je moc příjemná.

Para ořechy obsahují vyživující olej právě z těchto ořechů. Je to teplejší oříšková vůně, pro mě ideální hlavně na zimní období, kdy ty teplejší vůně jsou vyhledávanější. Třešňový krém obsahuje osvěžující třešňový extrakt. Vůně je slaďoučká a stejně jako u dvou předchozích věrohodná. Vůně jsou vážně povedené, bohužel tím pozitiva asi končí.

Všechny krémy jsou docela řídké, téměř až vodové. Dobře se ale roztírají a poměrně rychle vsáknou bez pocitu mastného filmu, který by na rukou zůstal. Ruce jsou po použití hebčí a vypadá to, že hydratované, ale bohužel je to jen chvilkový pocit. Je třeba mazat několikrát denně, aby vypadaly, že jsou v dobrém stavu. Pak stačí ruce umýt a jsou hrubé a vysušené. Ta hydratace rozhodně není hloubková a už vůbec ne dlouhodobá.

Bohužel krémy mě zklamaly, nulová hydratace. Je to škoda, protože s krémy od Oriflame mám jen ty nejlepší zkušenosti.

Co vy a krémy Oriflame?
Jaké máte zkušenosti?

6 komentářů:

  1. Mě teda u Oriflame tento pocit dělají všechny krémy na ruce. Za to denní krémy na pleť mají super. :)

    | Lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Všechny 3 krémy jsem měla a za mě obrovské zklamání. Krémy byly hodně řídké, vůbec ruce nehydratovaly, spíš mi přišlo, že byly ještě víc vysušené. Co se mi na nich líbilo byla vůně a mini balení do kabelky, ale jinak hrůza, nedoporučuju

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem měla tohle trio a ta hydratace je opravdu nulová. Taky jsem byla zklamaná.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně.... Vidím, že na to máme všechny stejný názor.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je škoda, hydrataci bych uvítala.

    OdpovědětVymazat
  6. Mne tieto krémy ruky super hydratovali, mala som ich veľmi rada, tak teraz neviem no. Asi vyhovuje každému niečo iné. :)
    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...