Brandnooz box - Květen 2017

Krásný den,
co plánujete na letní víkend? Teplé počasí by mělo vydržet i začátkem příštího týdne, už mě docela přestává bavit to střídání teplot. Člověk furt neví, jak se obléct.

Ve čtvrtek dorazila tradiční zelená krabička, to znamená, že se blíží další konec měsíce, děsné. Tentokrát bohužel nemůžu říct, že bych s obsahem byla spokojená. Pro mě po dlouhé době opravdu hodně slabý box, který mě moc nezaujal, naopak je pro mě zklamáním, obsah je vážně bída. Ale pojďme mrknout podrobněji.

Nestlé Fitness Cereálie - 375g, 89,90Kč
Cereálie s vylepšením složením obsahují celozrnný oves a vitamíny B. V nabídce je hned několik variant, v boxu jste mohly najít tyto obyčejné, nebo čokoládové. Cereálie jsou fajn, ráda si dávám s bílým jogurtem, takže se určitě využijí.

DR. Oetker Ovesná kaše Rakytník - 4x60g, 74,90Kč (v boxu 1 neprodejné balení, cca 15Kč)
Ovesné kaše jsou teď hodně in, je jimi zahlcen téměř celý instagram :D Já tomuhle trendu tedy ještě nepodlehla, ale kaši ráda ochutnám a třeba mě mile tahle rakytníková verze překvapí.

Vest Sýrovky - 90g, 19,90Kč
V boxu chybí Jojo bonbony, které se nepovedlo zařadit a objeví se v příštím boxu. Jako náhrada každému dorazil jeden produkt z předešlých edic. Já našla Sýrovky, které jsou bez palmového tuku a převážně z českých surovin. Sýrovou příchuť můžu, takže fajn.

Ahmad Tea Cold Brew - 6 samostatných sáčků, cca 25Kč
Tyhle ledové čaje už kdysi v boxu byly a stále se mi doma válí, jelikož na čaje zkrátka nejsem. No tak teď mám další do zásoby a v létě asi nebudu dělat nic jiného k pití. Ledové čaje si sice sem tam dám, ale stále to není něco, co bych vyloženě vyhledávala.

Smarty Myslivecký a rybářský - 500ml, 20Kč
Nealkoholický nápoj s příchutí jablka nebo citronu a chmelu. Je bez přidaných konzervantů a vyroben z pramenité vody z Nízkých Jeseníků. Tohle celkem zajímavý produkt, ale docela mě mrzí, že místo obou variant mám v boxu jen tu jednu a dvakrát.

Nescafé Classic - 100g, 109,90Kč
A to nejlepší, kafe. Konečně i kromě čaje kafe. Já jsem kávová a Nescafé je určitě nejlepší. Takže za tohle dávám palec nahoru.

Bonus časopis 21. století
Časopisy beru vždy jako milé zpestření, ale zrovna tenhle typ mi do boxu přijde trochu mimo. Stejně jako  posledně, kdy byl v boxu bulvár, tématem to zkrátka nesedí.

Jak se Vám líbí obsah?
Zaujal Vás?

14 komentářů:

  1. Pěkný boxík, já už si to nezaplatila, neustálé útrapy na naší poště mě dost odradily. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Problémy s poštou jsem měla v létě, jelikož jezdili brigádníci.

      Vymazat
  2. Zajímavý obsah boxu, já nic takového nikdy neobjednávala, ale možná někdy vyzkouším :-)
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  3. Teď už v celku fajn box :) ale ted mi zas přijde takový poloprázdný :D

    OdpovědětVymazat
  4. Popravdě bych z toho moc nevyužila. Líbí se mi cereálie Nestlé, to se na snídani hodí, kaše bych ochutnala ale sladké limonády nevyhledávám. Někdy je box fajn ale dost často tam jsou věci, které by mě moc nenadchly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě se nedá každý měsíc trefit všem do vkusu.

      Vymazat
  5. Já zase čaje v boxu vidím ráda, obzvláště tyhle kvalitní. V létě je to super osvěžení :-) jinak box hodnotím jak mírně podprůměrný. Svůj článek o něm budu teprve vkládat.

    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já čaje nemusím, takže se mi doma akorát hromadí. Na článek určo mrknu.

      Vymazat
  6. Mně se box zatím docela líbí, akorát tam toho je podle mě málo. Kdyby přidali ještě 2 - 3 další věci, klidně menší, bylo by to tak akorát.
    Z čajů mám radost, už jsem si právě říkala, že tam čaj dlouho nebyl :-D
    Lupínky mám ty čokoládové, už jsem je ochutnala, jsou výborné. Jinak já místo těch bonbonů měla nějakou citronovou polevu v pytlíku, ta mě moc nepotěšila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt, že přidat dvě menší věci, tak je to super. Poleva je třeba i super na perník :)

      Vymazat
  7. I já bych byla z tohoto obsahu zklamaná...
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Já naopak tento box hodnotím jako lehký nadprůměr. Nebylo tam nic, co by mne vyloženě zklamalo, sice nepiju kafe, ale to se doma využije. Článek s dojmy budu na blog dávat ve čtvrtek - nechávám si box obvykle jako "otvírák" měsíce ;-). Tak pak můžeš dojmy konfrontovat.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...