Nákupy a novinky za duben 2017

Krásný den,
jak jste si užily prodloužený víkend? Pálily jste v neděli čarodějnice a na první máj dostaly pusu pod rozkvetlou třešní? U nás se čarodějnice pálily a oslava byla vážně veliká. Naopak na prvním máji si nijak zásadně nestojím a uznávám, že pro mě má větší hodnotu Valentýn.

Jelikož duben je definitivně pryč, mrkneme na jeho souhrn a jako tradičně začnu novinkami. Tentokrát je pojmu malinko jinak. Vždy je rozděluji na kosmetiku, oblečení apod, ale dubnové rovnou namixuji. V dubnu jsem totiž slavila narozeniny a dostala spoustu krásných dárečků. Ráda bych Vám je tedy ukázala tak, jak jsem je dostala a nedělila je, byla by to podle mě škoda. Snad nebude vadit, když se tu objeví i nějaké ty dobroty :)

Začátkem dubna mi v mailu přistála nabídka na spolupráci s kosmetikou Astrid. Když jsem si mail přečetla, pomalu jsem skákala radostí, velmi mě nabídka potěšila. Na Astrid čtu samé pozitivní recenze, nemohla jsem se proto dočkat, až mi dorazí avizovaný balíček. Tedy balíček, dorazil pěkný balík, který obsahoval péči doslova od hlavy až po paty. Oceňuji i ručně psaný dopis a Vy se určitě můžete těšit časem na recenze.

V časopisu Žena a život jste mohly najít šampon od Syoss. Sice šamponů mám doma pěkný arzenál, ale za ty peníze nešlo odolat. Časopisy kupuji pouze v případě, že k nim je zajímavý dárek a to Syoss je. V Rakousku jsem samozřejmě nevynechala návštěvy drogerií, ale většinou odcházím s prázdnou, mám doma zásoby a ceny rozhodně nejsou nijak přívětivé a už vůbec ne lepší, než u nás. Zaujal mě ale makronkový balzám od značky Aveo. Bohužel vůně mě zklamala, makronky miluji a tohle je vůbec nepřipomíná.

A dostávám se ke zmiňovaným narozeninám. Při rozbalování dárků jsem se opravdu cítila na svých 25 :D Kamarádka mě zná vážně dokonale, takže kombinace knihy, hrnku s Ijáčkem a jednorožců je naprosto dokonalá. Plyšový jednorožec z Já, padouch prostě nemá chybu <3

Kamarádka Verča mě má také přečtenou a dárečky každý rok dokonale sladí i s dortíkem. Jak vidíte, oslík je opravdu úchylka, která se mě drží snad už od dětství. Trefit plyšáka je tedy umění a obrovský risk, ale překvapivě ji vyšel. Hrneček jsem měla vyhlédnutý v Primarku, ale kamarádka byla rychlejší a já mám tak rovnou dva nové hrnky s oslíkem do sbírky.

Od sestřenice jsem dostala dva sprchové gely od Yves Rocher, které božsky voní, plyšového pejska na klíče a velkou karamelovou Milku, kterou jsem ještě nechutnala.

Tady mám takový mix dobrot, kromě čokolád i sušené meruňky, oříšky či víno. A jelikož koupit knihu je také riziko, dostala jsem poukázky do Luxoru a už přemýšlím, za co je vyměním :)

Další krásný balíček od kamarádky. Kosmetická sada s kokosem a limetkou voní překrásně. Značku vůbec neznám, takže jsem ráda, že zkusím něco nového a jsem moc zvědavá, jaká bude. Docela by mě zajímalo, proč spoustu lidí napadá kupovat bublifuky, za posledních pár let jsem jich dostala.. :D

A přesouváme se k dárečkům od Honzi, který, jak říká, šel na jistotu. O svíčkách jsem věděla, jelikož jsem si je sama vybírala, hruška v brusinkovém sirupu voní dokonale a je škoda, že letos končí. Že dostanu Funko Pop jsem malinko tušila, ale že rovnou dvě figurky, to fakt ne. Figurky jsem si zamilovala a jsem ráda, že se mi sbírka rozšiřuje. Tričko s jednorožcem bylo velkým a úžasným překvapením, je nádherné. Tekuté magnesium jsem chtěla zkusit na pole dance, doma mám tyč, ale šíleně klouže, tak snad to s tímhle bude lepší.

Od Honzovy maminky mě čekal také balíček, hrnek s kočkou a mandle v tiramisu. Prý se malinko bála, zda mě hrnek neurazí, ale je rozkošný a pobavil mě.

Jako poslední tu mám dárky od mamči. Hlavním dárkem byl tedy dort, který ukážu až v randomu, ovšem z dortu byla mamča nešťastná, jelikož vypadal úplně jinak, než měl, ale dobrý byl. Pak jsem dostala tričko s Paříží, které bude super na léto či tvářenku Bourjois a radost mi udělal i zapalovač, který je určen přímo na svíčky. Sice jsem nekuřák, ale zapalovačů mám hroznou spotřebu :D



V dubnu jsme byli v Grazu, kde je Primark, takže jsme návštěvu nemohli vynechat. Tentokrát mě šíleně zklamal, měla jsem toho spoustu vyhlédnutého a z toho všeho měli jen hrnek s Bambim, který je ale perfektní. Jak vidíte, úchylka na hrnky by se pomalu měla začít léčit :D Neodolala jsem ani dvěma tričkům s Kráskou a zvířetem.

Po delší době jsem mrkla na ebay a také zklamání. Žádné hezké věci a když už, tak dražší, což se mi objednávat nechce, když nevím, co přesně dorazí. Koupila jsem si ale tohle tričko s buldokem, které je fajn, i když by mohlo být lehce delší.

Co jste si za duben koupili Vy?
Sbíráte Funko Pop?

14 komentářů:

  1. Tyjoo, to je věcí, nejvíce se mi líbí trička a hrníček s Bambim, ač na tyhle pohádkové věci už nejsem, hrneček je teda perfektní. Měla jsem ten sprcháš s granátovým jablkem, škoda že ho nedělají ve větším, tohle je dobré tak na cesty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Funko Pop vidím poprvé a upřímně ani nevím co to je.

      Vymazat
    2. Tak to já pohádky můžu pořád a myslím, že si vždycky budu :D

      Vymazat
  2. Dostala jsi moc krásné dárečky, musely Tě potěšit:-) Nejvíc se mi líbí plyšový jednorožeč a hrneček s kočkou, ten je roztomilý:-) Na makronkový balzám na rty bych se asi taky nechala nachytat, škoda, že ta vůně neodpovídá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pořád se jimi probírám :D Bohužel neodpovídá, furt ale doufám, že se rozvoní.

      Vymazat
  3. Hezké dárečky. Mne zaujal speciální zapalovač na svíčky a kosmetika s limetkovou vůní...

    OdpovědětVymazat
  4. To byla pěkná dávka dárečků! Musela jsi mít určitě radost. Dodatečně ti přeji krásné narozeniny :) Nejvíce se mi líbí ty osobní dárky od kamarádek, super nápady :)
    Kdybych měla sepsat podobný článek, nejspíš bych ho ani nedala dohromady :D

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné dárečky. Spousta věcí by i mě udělala radost. A Funko pop vůbec nepoznám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné dárky :) spolupracovat s Astridem je jedna radost

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...