Batiste - Limitované edice suchých šamponů Rose Gold a Party

Bez suchých šamponů si již nedokážu představit péči o vlasy. Sice je nepoužívám vyloženě pravidelně, ale někdy zkrátka není čas si vlasy umýt, případně mi nesedí aktuální šampon a vlasy se rychleji zmastí. V těchto situacích sahám právě po suchých šamponech. Batiste je klasika, který se vyrovná i dražším kouskům.

Nedávno přišel na trh rovnou se čtyřmi limitovanými edicemi a já Vám dnes představím dvě z nich. Jedná se o limitky Rose Gold a Party, které zakoupíte na e-shopu kupkosmetiku.cz a v DM drogeriích. Další dvě varianty Nice a Naughty pouze na e-shopu a v hypermarketech Tesco.

Rose Gold je teď hodně in, takže ani Batiste nezůstává pozadu. Tato romantická růžovo-zlatá kombinace nabízí květinové tóny růže, frézie v pozadí se sladkou vanilkou. Ač na květinové vůně moc nejsem, šampon voní krásně. Je to jemná, nasládlá vůně květin s nádechem vanilky.

Z vlasů jde bez problému vyčesat. Po použití jsou vlasy nádherně nadýchané, objemné a jako zrovna umyté. Takhle krásné vydrží celý den. Lehce vlasy provoní, ale jelikož je vůně dost jemná, po chvilce ji necítím.

Verze Party je mnohem výraznější a ovocná vůně. Snoubí v sobě letní ovoce, frézii a meloun s broskví. Zkoušely jste loňskou limitku Sweetie? Pokud ano a zamilovaly jste si ji stejně jako já, tak budete milovat i tuhle variantu. Vůně je dost podobná, alespoň mě tak připadá, jen je o krapet silnější a méně sladká, ale jinak velmi podobná vůně.

Party mi jde tedy hůře vyčesat. Je třeba pořádně vlasy projet prstama a mít lehce trpělivost při česání. Ale určitě se nemusíte bát, že Vám zůstane bílý povlak ve vlasech. Výsledky jsou stejně super jako u předchozí vůně. Vlasy jsou objemné, osvěžené a provoněné. Tady dokonce vůni ve vlasech cítím delší dobu.

Moc děkuji e-shopu kupkosmetiku.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Jak Vás limitky zaujaly?
Jaká je Vaše oblíbená vůně Batiste?

6 komentářů:

  1. Tie som si tuším ani nevšimla ešte :) Vyzerajú skvelo, najmä ten Rose Gold. Milujem Batiste a ich suché šampóny ❀

    ❀ Blog de la Licorne ❀

    OdpovědětVymazat
  2. Ani já sucháče nepoužívám pravidelně, ale po ruce být prostě musí:-) Obě nové verze chci zkusit, už jen kvůli těm vůním:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já si stále říkala, že u suchých šamponů nemá smysl si připlácet, že je to všechno to samé, takže jsem si stále dokola kupovala Baleu nebo Isanu a po použití jsem po pár hodinách tam, kde jsem byla :/. Takže už si taky musím pořídit Batiste, obzvlášť teď v upoceném létě bude suchého šamponu potřeba :D.

    OdpovědětVymazat
  4. Bez Batiste se neobejdu, jsou super! :) Tyto jsem ještě nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
  5. Batiste šampony jsou parádní. Kdysi jsem říkala, že k čemu jsou, ale teď bez nich nedám ani ránu. Druhý den po umytí jsou naprostá nezbytnost :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Jsou hezké, ale suché šampony jdou celkově mimo mě. Ani pocit se suchým šamponem (a zkoušela jsem ledacos, i batuste) mi není příjemný :(

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...