I Heart Makeup - Blushing Hearts

Po nějaké době by bylo vhodné napsat recenzi opět na kousek z oblasti dekorativky. Značka Makeup Revolution je poměrně levnou záležitostí, ale zároveň kvalitní. Mám od ní doma několik produktů a určitě o nich ještě bude řeč. Dnes se ovšem mrkneme na srdíčkovou tvářenku z řady I ♥ Makeup, po které jsem toužila od doby, kdy přišla na trh.

Na pohled vypadá tvářenka zkrátka nádherně. Pro někoho možná trochu kýč, ale obal ve tvaru srdce mě naprosto okouzlil. Na tohle zkrátka slyším a koupě rozhodně nelituji. V nabídce najdete několik odstínů, dokonce i bronzery a rozjasňovače. Mé srdce momentálně prahne po jednorožčím rozjasňovači ve stejném balení.

Jak jsem psala výše, tvářenka mě okouzlila svým balením, které je papírové a ve tvaru srdce. Balení je překvapivě kvalitní, tvářenku mám doma skoro dva roky, tahám ji v kosmetické taštičce a stále vypadá dobře. Nikde se neodchlipuje, nemačká a i nápisy jsou stále viditelné. 

Můžete vybírat z několika odstínů, já sáhla po odstínu s názvem Bursting with Love, v překladu u nás Zamilované srdce. Je to poměrně výrazný a tmavý odstín růžové, což mám ráda.

Tvářenka je rozdělená na tři části, od nejsvětlejší po nejtmavší. Nejsvětlejší a zároveň nejmenší část poslouží dobře i jako rozjasňovač. Tady už záleží čistě na Vás, zda jednotlivé barvičky budete používat samostatně, nebo je míchat dohromady. Já je používám společně, kdy štětcem po všech přejedu. Určitě se nemusíte bát, že by se jednotlivé odstíny smíchaly, i po dvou letech drží stále tam, kde mají být a neslejvají se.

Tvářenku bez problému nanesete na štětec, je výborně pigmentovaná a nepráší. Jak můžete vidět na fotce zblízka, dost se leskne, ale určitě můžete být bez obav, že by jste vypadaly jak discokoule. Je třeba ale s ní pracovat opatrně, protože ta pigmentace je vážně skvělá, tak aby jste nevypadaly jak Marfuša. 

Co se týče výdrže, tak ta také není vůbec marná. Sice po osmi hodinách už není až tak výrazná, ale přesto ji na tvářích stále vidíte i po zbytek dne. Tvářenka má úctyhodných 10g, takže i při každodenním používání téměř neubude. Tvářenku miluji a patří mezi moje nejoblíbenější kousky.

Jaký máte názor na Makeup Revolution?
Zkoušely jste tvářenku?

4 komentáře:

  1. MUR mám veľmi rada, podľa mňa majú skvelé produkty a veľa ich aj doma mám :) takúto lícenku ale nevlastním, i keď som ju už na stránkach videla :) vyzerá pekne, ja by som si pre seba zvolila iný odtieň, ale páči sa mi :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Na tento produkt si dělám zálusk, protože opravdu vypadají skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já taky slyším na balení :D Tvářenku v jiném odstínu mám na cestě takže se moc těším :) MUR i řadu I <3 makeup mám moc ráda.

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  4. Tyhle srdíčka od MUR jsou super! Mám teď bronzové a je krásně pigmentované a lesklé.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...