Léto strávené s kosmetikou Astrid

Krásný začátek nového týdne!
Léto již je v plném proudu a příští týden školáky čeká to opravdové léto, dva měsíce volna. Navíc i pro spoustu pracujících lidí to znamená dovolenou a odpočinek. Ač nejsem již školou povinná, na příští dva měsíce se moc těším, jelikož mě čeká poměrně dost volna a nebudu tedy celé dny trávit v práci.

A proč se zmiňuji o létu a sluníčku..dnes bude totiž řeč o sluneční péči od značky Astrid. Ať už se chystáte někam za hranice či jen třeba na zahradu k bazénu, neměly by jste zapomínat na ochranu proti UV záření. Když jsem se Honzovi zmiňovala o spolupráci s Astridem, jeho první reakce byla: ,,Hlavně žádné opalováky." :D Možná si většina z Vás tuhle kosmetiku pamatuje z dětství, kdy opalováky šly špatně roztírat a už vůbec se nechtěly vsáknout. Samozřejmě už je to nějaká doba a značka se výrazně posunula kupředu, tak se pojďme mrknout, co můžete v nabídce najít.

Hydratační mléko na opalování spray OF 15
Rozhodně dávám přednost tělovým mlékům na opalovaní, pro mě osobně jsou nejpříjemnější a střední ochraně. Taková 15 a 20 mi přijde akorát. Tohle mléko obsahuje pumpičku, což je určitě praktické a lépe se tedy na pokožku aplikuje. 

Obsahuje multivitamínový komplex (beta-karoten, vitamíny A, E ,F), který chrání před předčasným stárnutím a napomáhá bezpečnějšímu opálení. D-panthenol se zas postará o hydrataci a předchází ztrátě pružnosti.

Pumpička dobře funguje, mléko je díky této aplikaci samozřejmě řídké a dobře se roztírá. Okamžitě se vstřebá a nezanechává žádný pocit mastnoty. Je voděodolné, což je super. Přesto je vhodné po koupeli znovu aplikovat a ochranu obnovit.

Olej na opalování OF 20
Stejně jako předešlé mléko, tak i olej obsahuje multivitamínový komplex. Zároveň je ale obohacený o zlatý palmový olej, který přispívá k urychlení opálení. Dále můžete v obsahu najít arašídový a mrkvový olej, které pokožku hydratují a zanechávají ji jemnou a vláčnou.

Olej mě moc mile překvapil. Na to, že se jedná o olej, tak se okamžitě vsákne a nezanechává mastný pocit, pouze hezky lesklou pokožku. Dalším plusem je nádherná vůně, opravdu mi moc voní a nejraději bych k němu čichala pořád.

Hydratační pleťový krém na opalování OF 30
Opět obsahuje multivitamínový komplex, poskytuje antioxidační ochranu a chrání pleť před předčasným stárnutím. D-panthenol, allantoin a přírodní betain podporují hydrataci a chrání před ztrátou pružnosti.

Krém je podle mě vhodný i na běžný den, kdy víte, že se budete pohybovat delší dobu na sluníčku. Dobře se vstřebává, pleť se pak nijak neleskle a rozumí si i s make-upem, který lze pak ihned aplikovat. Hydratace je také moc dobrá.

Hydratační mléko po opalování s beta-karotenem
A když už jste věnovaly péči pokožce během opalování, je třeba na ní myslet i v době, kdy se vrátíte například z pláže. K tomu Vám pomůže mléko po opalování s beta-karotenem, který přispívá k udržení a prodloužení opálení. D-panthenol, allantoin a bisabolol udržují hydrataci a zklidňují podrážděnou pokožku od slunce.

Mléko je spíše řidší, dobře se roztírá a rychle se do pokožky vsákne. To vstřebávání u všech produktů je vážně na jedničku a nemám jim co vytknout. Hydratace dobrá a na pokožce je mléko příjemné.

Balzámy na rty
Jako kdyby Astrid tušil, že balzámků není nikdy dost a to i přesto, že už nejsou kam dávat :D Mám tu tedy rovnou tři nové kousky. Tím prvním je Sun OF 25, který chrání před slunečním zářením a zároveň hydratuje. Je bezbarvý, takže ideální na běžné přetření rtů například na pláži či u bazénu. Obsahuje kakaové máslo a právě po kakau voní.

Balzámek s perleťovým leskem je lehce tónovaný. Spíše tedy než barvu dodá rtům lehce růžovou perleť a sladce voní. Mým favoritem je ovšem Zářivá borůvka, která naprosto úžasně voní po borůvkových žvýkačkách. Ač na první pohled vypadá jako pěkná divočina, na rtech vytvoří pěknou, šťavnatou barvičku. Všechny balzámky sice hydratují, ale určitě s velmi suchými rty si neporadí.

Moc děkuji Astrid za poskytnutí produktů k recenzi.

Jakou máte zkušenost s opalováky Astrid?
S čím letos jedete k moři.

15 komentářů:

  1. My používáme jen oleje nebo mléka ve spreji od značky Lilien nebo Nivea, ty se nám osvědčili nejvíce. Teď u nás vede suchý olej od značky Nivea - vřele doporučuji. :) U Astridu si pamatuji, že ještě před pár lety se vsakoval x desítek minut.

    LIFESTYLE & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď už se vše vsakuje výborně a za doporučení děkuju :)

      Vymazat
  2. Já jsem si oblíbila hlavně ten olej :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Astrid má skvělé opalováky, hlavně ten nový olejíček jsem si oblíbila :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Teda značku Astrid si pamätám naposledy z detstva. Vyzerá super, mám rada oleje na opalovanie, radšej ako krémy. A aj balzamy vyzeraju super :)
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  5. Tyto přípravky na opalování má fakt úžasné, také na ně brzy bude recenze. :) Olej na opalování je skvělý ta vůně je fakt super. :) Balzámky máme stejné a vyhovují mi všechny, borůvka velmi pěkně voní.

    OdpovědětVymazat
  6. Po tom opalovacím oleji pokukuji, mám je radši než mléka. A pak samozřejmě balzámy na rty, hlavně ten borůvkový asi budu muset mít:-)

    OdpovědětVymazat
  7. V lete sa bez opalovákov ani nehnem, ale Astrid som ešte neskúšala.


    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  8. odjakživa sme používali cela rodina kozmetiku astrid ako ochranu pred spálením a vždy sme boli spokojný celkom som nanu už aj pozabudla určite je už aj vynovenejšia:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...