Spotřebováno za květen 2017

Jak jsem si v dubnu pochvalovala spotřebu, tak teď bohužel musím říct, že květen byla pěkná bída. Pět produktů opravdu nic moc, ale tak ne každý měsíc může být bohatý, že. Věřím, že v červnu to bude opět o kapánek lepší a zásoby se mi podaří malinko snížit. Už se krabice s prázdnými obaly začíná plnit.

1. Head &Shoulders šampon Thick & Strong (Recenze) - Šampon má být proti lupům, mě se po něm naopak udělaly. Vlasy se rychleji mastily a celkem i plihly.
Koupila bych znovu: NE

2. Syoss kondicionér Supreme Selection Oleo Rich (Recenze) - Balzám hezky krémový, voňavý a vlasy šly dobře rozčesat. Spíše ale průměr, ale jelikož vlasy nijak nezjemnil, ani nebyly hebčí.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

3. Balea sprchový gel Marshmallow (Recenze) - Gel celkem řídký, ale pokožku nevysušuje, umyje a nádherně sladce voní. Za ty peníze naprosto super.
Koupila bych znovu: ANO 

4. Joanna tělový peeling s vůní kávy (Recenze) - Naprosto dokonalá vůně kávy. Opravdu velmi totožná. Peeling je hodně jemný, takže pokožku nevydrhne až tak dokonale. Na druhou stranu pro někoho, kdo nesnese vyloženě hrubé peelingy, ideální.
Koupila bych znovu: ANO

5. Dermacol pleťový krém Detox & Defence (Recenze) - Krém byl fajn, ale určitě ne pro velmi suchou pleť. S tou by si rozhodě neporadil, jelikož není až tak hydratační. Dobře se roztírá a celkem rychle vstřebá.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

1. Village Candle střední HW Pure Linen (Článek) - Hodně čistá vůně a ač na tyhle vůně nejsem, svíčku jsem si oblíbila. Během chvilky provoní celý pokoj, voní opravdu velmi intenzivně.
Koupila bych znovu: ANO

Co se povedlo spotřebovat Vám?

12 komentářů:

  1. Teď naposled jsem spotřebovala sypký pudr Dermacol a plátýnkovou masku tianDe :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Syoss kondicionér a šampon jsem měla a já jsem to velice chválila. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Baleácký sprcháč jsem měla, minulý týden jsem ho dopotřebovala:-) Celkově mám sprchové gely téhle značky ráda, krásné obaly, zajímavé vůně a stojí pár kaček:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Mně po Syoss šamponu hrozně padaly vlasy.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  5. ten dermacol krem som spotrebovala dneska. a totalne ma nastval :D dole mi zostala asi tretina balenia a absolutne nijak som to nevedela dostat von. pumpicka uz nesla, obratila som ho hore nohami a za hodinu sa ani nepohol... nakoniec som to teda vyplachla a hodila do skla, ale toto teda vrcholne neznasam. este ze uz sa nepredava :D inak mi ale teda maximalne vyhovoval, takze skoda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja do nej poradne bouchla, takze spadl a pak uz jsem ho vystouravala :D Ale souhlasim, take me to stvalo.

      Vymazat
  6. Já zrovna dávám dohromady článek o kosmetice a dám podobný počet jako ty za měsíc za kvartál :-). Ale je fakt, že dávám jen věci, co jsme měla poprvé. Aktuálně jsme dopotřebovala Rexonu roll-on a dojíždím sprcháč Palmolive a krém Mixa. Z toho, co jsem měla ty, nemám vyzkoušeno nic. Jen ten šampon proti lupům používal manžel a taky z něj nebyl nadšený.

    OdpovědětVymazat
  7. Dermacol krém momentálně používám, ale žádný sláva, nadšená moc nejsem.
    Kriss

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...