Brandnooz box - Červen 2017

Krásný den!
Máme tu prvního července a to znamená prázdniny. Co plánujete na léto a Vy pracující, chystáte se někam na dovču? Ač se mě prázdniny netýkají, od pondělka mi začíná pěkně dlouhá dovolená, které se nemůžu dočkat. Konec pracovního týdne navíc včera zpříjemnil, jak jinak, než Brandnooz box.

Box byl pořádně těžký a narvaný k prasknutí. Jakmile jsem ho otevřela, okamžitě jsem začala juchat radostí a pokračovala až do konce vybalování. Obsah je tentokrát maximálně povedený, dokonce bych ho označila za jeden z nejlepších boxů. Opravdu palec nahoru. Nevím, na co se vrhnout dříve.

Avanti Kir Royal - 0,7l, 79,90Kč
Jedná se o nápoj na bázi vína s chutí a vůní černého rybízu. Sama bych si tohle asi nekoupila, ale docela mě zajímá, jaké to bude. Třeba mile překvapí a box je právě o tom, zkoušet nové věci, takže za mě ano.

Big Shock! Spritz - 500ml, 36,90Kč
Energy drinky mám ráda, i když sama si je nekoupím, proto vítám, když se občas v boxu objeví. Sice na mě nijak nepůsobí, ale chutnají mi. Tento je letní limitkou s hořkosladkou příchutí červeného pomeranče.

Mirinda Ananas vs Meloun - 250ml
Mirinda mi udělala velkou radost. Mám podobné limči ráda a na jejich nové příchutě slyším. Mezi těmito dvěma příchutěmi se bude rozhodovat, která zůstane ve stálé nabídce. Meloun i ananas jsou pro mě velmi lákavé příchutě, tak už se těším, až lahve otevřu.

Hellmann`s Tatarská omáčka Delikátní - 420ml, 59,90Kč
Vyrobená z kvalitních surovin a dalším plusem je, že obsahuje pouze vejce nosnic z volných výběhů. Tatarka má krémovou konzistenci, velký obsah zeleniny a jemnou chuť. Hellmann`s kupujeme, určitě nejlepší značka tatarek či majonéz.

Vitana Farmářská polévka Rajská - 29,90Kč
Nesnáším rajskou, ale už od mala miluji podobné dětské polévky s příchutí rajské. Takže moje dětské srdce zaplesalo a určitě si polévku udělám, abych se malinko do dětství vrátila. Je bez přidaného glutamátu, palmového oleje, barviv, aromat apod.

Vitana Šťáva na čínu - 2x kelímek, 24,90Kč
Nové gelové šťávy určitě zaujaly, až jsem dostala chuť na čínu. Jídlo okoření a zároveň mu dodá správnou konzistenci.

Cheetos Peanut - 15,90Kč
A vrhneme se na pár dobrot. Cheetos jsou dalším produktem, u kterého jsem jásala. Arašídové křupky určitě budou super na menší večerní zobání u telky.

Nestlé KitKat - 41,5g, 12,90
Určitě všichni znáte tyto čokoládové tyčinky. Nově mají ale vylepšenou recepturu s extra mlékem a kakaem. KitKat mám ráda a už jsem ho dlouho neměla. Navíc sladkosti, ty já fakt můžu a v boxu je oceňuji.

Jojo Mixle Pixle Mini - 42g, 9,90Kč
Bonbony s ovocnými šťávami, přírodními barvivy a aromaty. Každý sáček obsahuje různé tvary, příchutě i texturu želé. Gumové bonbony u nás celkem mizí a tohle mini balení bude rozhodně hned pryč.

Co říkáte na obsah?
Také Vás zaujal?

8 komentářů:

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...