Joanna - Tělový peeling brusinka a káva

Také tak milujete peelingy? Já rozhodně a to jak pleťové, tak i tělové. Vždy mám ve sprše od každého jeden a tuto péči si fakt užívám. Snažím se po peelingu sáhnout alespoň dvakrát týdně, ale je pravda, že ne vždy ten čas je. Přesto minimálně o víkendu peeling nesmí chybět.

V poslední době mi společnost dělala značka Joanna , která podle mě až tak známá není, přesto si určitě pozornost zaslouží. V nabídce má spoustu produktů, různé vůně a za velmi nízké ceny. Když jsem peeling vybírala, nemohla jsem se rozhodnout. Tolik vůní, nakonec jsem sáhla po brusince a kávě.

Brusinka
Začala bych vlastnostmi, které jsou u obou variant naprosto totožné. Peelingy jsou docela hutné a mají  zvláštní konzistenci. Je to vlastně takový lepivější gel. Obsahují poměrně dost drobných částeček, ale na to, že se jedná o tělový peeling, tak je celkem jemný. Ovšem pokud více přitlačíte během masáže, obrousí pokožku dobře. Podle mě ideální pro ty z Vás, které hrubým peelingům úplně neholdujete.

Brusinka má celkem jedovatou, růžovou barvu. Je hodně slaďoučká, téměř až přeslazená. Ideální vůně na léto, ovšem obávám se, že ne každému díky vůni sedne a věřím, že se dokáže i zprotivit. Je vážně dost výrazná a fakt sladká. Mě ale baví a nemám s ní problém.

Káva
Naopak káva je jasnou volbou na studenou zimu. Vůně je naprosto dokonalá, teplou vůni kávy jsem si okamžitě zamilovala. Pokud podobné vůně také máte rády, doporučuji.

Peelingy pokožku nevysušují a nemám pocit pnutí. Stojí kolem čtyřiceti korun a za tu cenu mi přijdou fajn. Určitě časem mrknu i na další varianty.

Znáte kosmetiku Joanna?
Jaký je Váš oblíbený peeling?

5 komentářů:

  1. Teda ta brusinka mě fakt dost zaujala :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. tie som skúšala, keď som bola semster v poľsku, nakoľko tam je táto značka dostupná na každom rohu... ja musím povedať, že mi veľmi vyhovovali! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to díky za tip mrknu tady v UK jelikož tu jsou polské obchody a už jsem tam tyto produkty i viděla. :) Protože jsi mě hodně nalákala celkem i na obě peelingy, hlavně brusinku, miluji sladké vůně. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tuto značku nepoznám, ale zaujal mě kávový peeling, ta vůně musí být úžasná. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Tuhle značku neznám a nejspíš ani nepoznám, jelikož obsahuje složky, na které jsem alergická. V tomhle případě mě to tedy dost štve :/.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...