Nákupy a novinky za červenec 2017

Krásný den!
Jak si užíváte léto? V sobotu jsem se vrátila z dovolené a dnes po měsíci do práce. Nedovedete si tu depresi představit :D Na druhou stranu jdu jen tenhle týden a příští opět ještě volno. Co mě ovšem štve, tak počasí. Tropy počkaly, až se vrátím a já si je tedy užiji v mhd a v centru Prahy. Raději bych měla trochu chladnější počasí a tepla si užila až během volna, kdy nebudu muset nikde cestovat.

Máme tu poslední den měsíce, tak nebudu ztrácet čas a rovnou mrkneme na novinky. Ty byly tentokrát skromnější, vlastně naprosto skromné. Přibylo mi pouze pár kousků kosmetiky a jsem za to i ráda, jelikož zásoby přetékají a je třeba spotřebovávat a ne jen syslit.

Kosmetika
Jak jsem psala, pouze něco málo nového. Přišel mi jeden balíček na testování, radost jsem si udělala časopisem s dárkem a pak koupila dvě nezbytnosti, které byly třeba na dovolenou. Tentokrát bez společné fotky, jelikož fotky jsou focené na etapy, některé na dovolené kvůli produktu, který jsem rovnou i spotřebovala.

Přišlo milé překvapení v podobě balíčku od značky Astrid. V něm jsem našla hned tři produkty určené k odličování. Už teď můžu prozradit, že recenze se ponese v pozitivním duchu, moc se těším, až Vám o této trojce napíšu.

V časopisu Žena a život jste mohly najít jeden ze tří koncentrovaných sprchový gelů Yves Rocher. Dlouho jsem přemýšlela, zda si nevzít od každé vůně jednu, jelikož cena časopisu byla 32Kč a samotné gely stojí asi 119, takže se to vyplatí. Nakonec jsem si vzala jen mango.

Na dovolenou jsem potřebovala koupit ještě jeden opalovák. Vybrali jsme značku Sun Dance, která je levná a loni i předloni jsme měli s jejich mléky dobrou zkušenost. Tenhle transparentní sprej byl ale chyba, smrdí a mně dráždil oči, jak byl výrazný. Lak na vlasy od Balei sice není v cestovním balení, ale balení je menší, než klasický a vydrží mi i déle na cestování.

Co jste si koupily Vy?
Udělala Vám v červenci něco radost?

10 komentářů:

  1. Tedy, že jsem na stáncích přhlédla Ženu a život se sprcháčem YR mne fakt mrzí. Zrovna mango by se mi asi líbilo.
    Hezký den a ať je to v práci k vydržení...

    OdpovědětVymazat
  2. Astrid balíček mě také doma v Česku čeká, ale až příští rok ho vyzkouším, takže se těším na recenzi :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten mangový sprcháč jsem měla a nádherně voní. Velmi ráda si kupují časopisy s dárky. :)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voní opravdu krásně, ale ještě chvilku potrvá, než se k němu dostanu :)

      Vymazat
  4. Ženu a život jsem si taky koupila a stejně jako ty jsem přemýšlela, že bych si koupila všechny tři, ale nakonec to vyhrála jen vanilka :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Ty časopisy s dárky jsou super, tuto šanci jsem propásla... Astrid výrobky vypadají krásně!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...