Catrice - Rtěnka Ombré Two Tone

Ač jsem vždy nosila hlavně výraznější oči, ve kterých se cítím i lépe, než v nenápadných nude barvách, stále častěji sahám také po výrazné rtěnce. Produkty na rty mě hodně baví, a přestože jich mám doma už pěknou sbírku, stále mě ke koupi lákají další a nové kousky.

Catrice má podle mě rtěnky kvalitní, kor za tu cenu. Co mě ale naprosto nelákalo, tak nová Ombré rtěnka, nad kterou jsme s holkami na nedávném eventu této značky kroutily i hlavou. Nakonec jsem opravdu ráda, že jsem ji našla v taštičce s dárečky, protože jsem si ji už při prvním použití naprosto zamilovala.

Rtěnku seženete v několika odstínech, od světlejší nude až po výraznou červenou. Já mám odstín 050 Please Tell Rosy, což je nádherná růžovka. Jak už název napovídá, rtěnka je složená ze dvou odstínů, díky kterým by jste na rtech měly dosáhnout onoho ombré efektu. Mě se to tedy nedaří, při zkoušce na ruku to celkem jde, ale jakmile rtěnku nanáším na rty, tak efekt nulový, zvlášť když rty promnu. Barvičky se vždy slijí do jedné.

Ale právě ta výsledná barva je naprosto dokonalá. Je to krásná, šťavnatá malinovka, která vypadá úchvatně a je vhodná i na běžné denní nošení. Jsem celkem ráda, že ombré efekt nefunguje. Trochu jsem se obávala čtvercového tvaru, ale překvapivě se s ním pracuje na výbornou.

Rtěnka je příjemně krémová. Po rtech bez problému klouže, nezalézá do vrásek a vůbec nevysušuje. Dobře vypadá i v případě, že rty nemáte v úplně dokonalém stavu, protože má takovou balzámovou konzistenci a nezvýrazňuje suchá místa. Ani výdrž není úplně marná, zvládne lehce nějaké to pití. Po jídle je ovšem třeba barvu obnovit. Mizí postupně ze středu rtů.

Z rtěnky jsem vážně nadšená. Na rtech velmi příjemná a hlavně nádherná. Určitě doporučuji po rtěnce mrknout.

Cena rtěnky je 125Kč a pokud jste si ještě nevšimly, tak kosmetiku Catrice již můžete sehnat v DM drogeriích.

Moc děkuji e-shopu kupkosmetiku.cz za poskytnutí rtěnky.

Jaké jsou Vaše zkušenosti s Catrice rtěnkami?
Zaujala Vás Ombré?

6 komentářů:

  1. Musím uznat, že odstín je to tedy nádherný. :) Ale mohla jsi přidat fotku i na rtech. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se za ty roky nenaučila fotit produkty na sobě, prostě to neumím :D

      Vymazat
  2. Tak to je nádhera, odtieň ma zaujal, a to veľmi. Zrejme sa v priebehu týždňa po ňu stavím v drogérii :) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  3. tiež by som rada videla tento rúž aj na tvojich perách :) ale čítala som o ňom teraz na inom blogu, a vyzerá super :) taký jemný :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...