Krásná a čistá pleť s Astridem

Čistá a odlíčená pleť je naprostým základem. Určitě ale spousta z Vás tohle heslo v pubertě nerazila a odličování bylo něco zbytečného a obtěžujícího. Přiznávám, že i já jsem v té době odličování lehce flákala. Dnes je tomu jinak, v žádném případě by mě nenapadlo zalézt do postele s make-upem a to ani vyjímečně. I kdybych domu dorazila k ránu po párty a sotva stála na nohou, vždy se odlíčím.

I Astrid ví, že odličování je důležité a tak mi od něj nedávno dorazil balíček plný odličovací péče. Produkty mám již otestované a dnes Vám povím, co si o nich myslím a jak mi sedly.


Soft Skin Micelární voda 3v1
Při odličování sahám nejčastěji po čistících gelech a právě po micelárkách. U micelární vody je pro mě důležité nejen to, jak odličuje pleť, ale i oči. Pokud nezvládá oči, je k ničemu. Tahle micelárka je určená pro suchou a citlivou pleť. Obsahuje extrakt z bavlníku, který pečuje o citlivou pleť a podporuje její jemnost a pružnost. D-panthenol pleť zklidňuje. Díky komplexu Hydro Activ voda účinně odstraňuje make-up a čistí bez podráždění či dehydratace.

Co mě prvně upoutalo, tak moc příjemná, jemná vůně. Micelárka odličuje vážně super, na pleti nelepí a nevysušuje. Poradí si i s voděodolným make-upem, ale je fakt, že odličování voděodolné řasenky chvilku trvá a určitě nestačí jednou přejet vatovým tamponkem. Přesto ale oči nijak nepodráždí. Za mě super, navíc ji seženete ve výhodném 400ml balení.


Gentle Eyes Dvoufázový odličovač očí a rtů
Jak už je patrné z názvu, odličovač obsahuje dvě složky - jednu vodovou a tu druhou olejovou. Ve složení najdete mandlový olej, který hydratuje a zvláčňuje. I přes olejovou složku nemáte vůbec pocit mastnoty.

Dvoufázový odličovač je výborný právě na léto a na voděodolné líčení. S voděodolnou řasenkou si poradí na jedničku. V podstatě stačí jednou přejet a vše je pryč, netřeba oči nijak ,,drhnout". Stejně tak je super na dlouhotrvající rtěnky. Ovšem v očích mi je příjemnější předchozí micelárka. Tenhle odličovač cítím a mám po něm lehce pocit těžkých očí, určitě víte, co myslím. Není to ale nic hrozného a klidně doporučím.

Beauty Elixir Hedvábný čistící pleťový olej
A největší miláček na konec. Obsahuje pistáciový, meruňkový, olivový a mandlový olej, které společně s bisabololem (aktivní látka, kterou najdete například v heřmánku - zklidňuje, hojí, zlepšuje hydrataci..) a vitamínem E udržují ochranný film pleti a zabraňující vysušování.

Olej se nanáší na suchou pleť, poté jemnými pohyby přidáte vlažnou vodu, dokud se olejíček nepromění v lehoučké mléko. Přiznávám, že olej si používám po svém. Dala jsem si ho do sprchy namísto klasického čistící gelu a používám ho na vlhký obličej a funguje i tak výborně. Po styku s vodou se ihned mění v ono mléko a pleť nádherně vyčistí. I když se jedná o olej, nezůstává na pleti mastný film. Pleť je ale pak krásně jemná, hydratovaná, příjemná na dotek. Moje suchá pleť si chrochtá blahem, olejíček jsem si zamilovala.

Moc děkuji Astrid za poskytnutí produktů k recenzi.

Čím se nejraději odličujete Vy?
Zaujaly Vás produkty?

6 komentářů:

  1. Micelárku jsem si taky zamilovala, používám ji momentálně přes týden a nemám s ní jediný problém. Jen vůně se mi zdá poměrně výrazná, byť je příjemná. Oční odličovač se chystám používat ode dneška, tak uvidíme. Myslím si ale, že víc budu spokojenější s micelárkou, protože mastné odličovače na oči nemám moc ráda. Olej jsem ještě nezkoušela, ale chystám se na něj ;) Pěkná recenze.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem s vůní spokojená, vůbec mi nevadí. A po odličováku očí nemám mastný pocit, tak snad Ti sedne :)

      Vymazat
  2. Na mě výrobky čekají v Česku, těším se nejvíce právě na ten olej :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten olej by mohl být zajímavý. Já teda značku Astrid vždy nějak přehlížím, protože mě žádný z výrobků nikdy nijak nezaujal. Třeba mě ale olej přesvědčí :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě naprav, Astrid má super produkty a navíc za fajn ceny ;)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...