Mary Kay - Krémová rtěnka

Se značkou Mary Kay nemám moc zkušeností, vlastně téměř žádné. Doma mám jen bázi pod make-up a rtěnku, o které Vám povím dneska. Určitě to ale není tím, že by Mary Kay pro mě byla nelákavá značka, to vůbec ne. Naopak, snad vždy, když čtu o nějakých novinkách, minimálně jeden dva produkty mě zaujmou.

Rtěnka je snad už staletá, ani jsem si nebyla jistá, zda je stále v prodeji. Tak jsem hledala a našla, což jsem ráda, protože by bylo zbytečné psát o něčem, co již neseženete.

Jedná se o krémovou rtěnku, kterou seženete v šesti odstínech. Já mám odstín Frosted Rose, což je hezká růžová barvička. Všechny ty rtěnky jsou v přirozených odstínech růžové a hnědé a obsahují třpytky.

Rtěnka se nachází ve velmi jednoduchém elegantním balení. Černá tuba jen s nenápadným nápisem a zespodu odstín rtěnky, díky čemuž nemusíte rtěnku složitě hledat.

Složení s mikročástic slibuje jemnou strukturu a rovnoměrné nanesení. Měla by být dlouhotrvající, hydratační a nerozmazávat se. Obsahuje vitamín C a E, které chrání rty před škodlivými vnějšími vlivy.

Rtěnka je příjemně krémová a nanáší se jedna radost, po rtech moc dobře klouže. Opravdu barvu nanášíte rovnoměrně a rovnoměrně pak i ze rtů mizí. S tou super krémovostí souvisí ale výdrž, která není zrovna moc dobrá. Vydrží tak hodinku a pak je pryč, o nějakém jídle a pití nemůže být řeč.

Na mě působí spíše jako rtěnkobalzám, rty krásně hydratuje, nezvýrazňuje suchá místa, nevysušuje, ani nezalézá do vrásek. Barvička je přirozená, takže ideální na běžné nošení. Kdykoliv můžete rty přetřít a není třeba ani zrcátko na zkontrolování, zda je barva nanesená pořádně.

Rtěnka je fajn, sahám po ní v den, kdy mám chuť na rtěnku, ale zároveň nechci nic moc výrazného a křiklavého. Třpytek se nemusíte bát, ty nejsou po nanesení vidět, na rtech působí jakoby perleťově, ale v dobrém slova smyslu.

Doporučit můžu, ale pro někoho, kdo rád rtěnky jemné, přirozené a hydratační. A hlavně pro někoho, kdo neočekává několika hodinovou výdrž.
 

Jaké máte rády rtěnky?
A co zkušenost s Mary Kay?

3 komentáře:

  1. Musím říct, že mě tahle rtěnka vůbec nezaujala a celkově mě produkty od značky Mary Kay nelákají.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Já tuto značku ještě nezkoušela, ale pro mě odstín vůbec ničím nezajímavý. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Rtěnka mě moc nezaujala, ani barvička se mi nelíbí :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...