Alea - Šampon a kondicionér Daňados pro poškozené vlasy

Na e-shopu inhair.cz můžete najít velké množství profesionální vlasové kosmetiky. Jmenovat budu například Salerm, Cotril či MedaVita. Samozřejmostí jsou nejen produkty základní péče, ale i stylingové přípravky a pomůcky jako třeba kartáče. Určitě doporučuji mrknout, myslím, že si vybere každý.

Dnes se ovšem mrkneme na značku Alea, která pochází ze Španělska a spadá pod firmu VMV Group, která má pod křídly již zmiňovaný Salerm, MySalon a spousty dalších značek. Alea byla speciálně vytvořená pro domácí použití a v profesionálních salonech ji narozdíl od ostatních jen tak běžně nenajdete. Když jsem měla možnost vyzkoušet rovnou dva produkty této značky, neváhala jsem, pro mě neznámá značka a navíc s arganovým olejem, na který já slyším.

Řada Daňados je určená pro poškozené vlasy, které má opravit a vrátit jim vitalitu. Šampon je bez parabenů a sulfátů, vhodný i pro citlivé vlasy. Má chránit před poškozením, lámáním a dehydratací.

Obsahuje hedvábné proteiny, které vlasy vyživují, zjemňují a hydratují. Proteiny by měly kolem vlasu vytvořit ochranou vrstvu, která vlasy bude chránit před poškozením a zároveň již roztřepený vlas vyhladit. A můj milovaný arganový olej zmírňuje svědění pokožku a vlasům dodává vitalitu, lesk a hebkost. Zní to super, ale píšu to snad pokaždé, na opravdu poškozené vlasy podle mě pomůžou už jen nůžky, ale pojďme mrknout, jak mi šampon sedl.

Šampon má takovou klasickou řídkou konzistenci, která krásně napětí. První týden a půl až dva týdny se mi vlasy rychleji mastily, vydržely pěkné tak dva dny a poté už to šlo s nimi z kopce. Naštěstí se to srovnalo a teď si nemůžu stěžovat. Vlasy jsou po použití hezky objemné, lesklé a na pohled vypadají i pevnější. Skvělé je, že konečky mám perfektně hydratované, ale zároveň v délce se ty vlasy zbytečně nemastí.

Kondicionér je samozřejmě také bez parabemů a sulfátů. Opět v něm najdete hedvábné proteiny, které vyživují a hydratují a arganový olej. Kondicionér slibuje hloubkovou regeneraci. Po mě je u kondicionéru nejdůležitější, aby po něm šly dobře vlasy rozčesávat a to jdou. Musím ho tedy použít více, v menším množství to jde hůře, ale vlasy nijak nezatěžuje, takže není problém.

Oba produkty příjemně a jemně voní a seženete je jak v tomto menším cestovním balení, tak i ve velkém 500ml.

Moc děkuji e-shopu inhair.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Znáte e-shop inhair.cz?
Zkoušely jste značku Alea?

9 komentářů:

  1. Značku neznám - ani jsem ji nikde nezahlédla, zřejmě je dostupná jen na e-shopech (které já, pokud jde o kosmetiku, moc neuvyužívám)

    OdpovědětVymazat
  2. Produkty vypadají fajn, tuto značku vůbec neznám.

    OdpovědětVymazat
  3. Možná po produktech mrknu. Na e-shop jsem tuším už kdysi narazila ale značku neznám :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  4. Od této značky jsem nic nezkoušela a vůbec jí neznám.. :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. Ta značka vypadá dobře, moc díky za tip :) Celkem teď řeším šediny, protože mi ještě nebylo ani třicet a úplně se mi nechce smířit s tím, že se budu až do stáří barvit. Nemáte nějaké tipy na účinné, ale šetrné produkty proti šednutí vlasů? :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...