Dermacol - Tělové mléko a sprchový gel hrozny s limetkou

Krásný den!
Víkend se pomalu blíží, už máte nějaké plány? Až do listopadu mám víkendy tak nabité, že pomalu nevím, co dřív. Celý rok nic a pak se vše nahrne v jeden měsíc :D Čeká mě samá oslava a to jak rodinná, tak i kamarádky a dokonce i kosmetická. O kosmetických setkáních Vás určitě budu informovat.

Po nějaké době tu zas mám řadu Aroma Ritual od Dermacolu. Už jste zkoušely novinku jablko se skořicí? Na Vánoce mě docela láká. Ale ještě se vraťme k létu, kdy jsem používala variantu hrozny s limetkou.

Hrozny s limetkou jsou označovány jako antistresové. Tělové mléko obsahuje olej z hroznových jadérek, který pokožku regeneruje, zvláčňuje a zjemňuje. Společně s vůní limetky uklidňuje tělo i mysl.

Konzistence je naprosto stejná jako u všech ostatních mlék této řady. Liší se opravdu vždy jen vůní, jinak vlastnosti jsou totožné. Je spíše řidší, dobře se roztírá a celkem rychle se vsákne. Nelepí a nezanechává mastný film. Hydratace je spíše průměrná, pro velmi suchou pokožku, která žádá pořádnou výživu to nebude. Na běžné mazání ale ok. Tahle mléka mají přednosti podle mě hlavně v těch úžasných vůních.

U sprcháče platí to samé, od ostatních se liší opět pouze vůní. Má středně hustou konzistenci, i v menším množství skvěle napětí a pokožku nevysušuje, což je hlavní.

Co se týče vůně těchto produktů, tak je fajn, ale určitě se neřadí mezi moje top z této řady. Vůně je hodně osvěžující, díky limetce až taková nakyslejší. Ideální varianta na léto. Znovu bych asi nekupovala, jak jsem psala, mám zde jiné oblíbence, ale rozhodně není vůně vůbec špatná a na léto, kdy vážně ve sprše osvěží, ji doporučuji. Pokud tedy máte rády kyselejší citrusové vůně.

Zkoušely jste hrozny s limetkou?
Jaká je Vaše oblíbená vůně?

10 komentářů:

  1. Tuto vůni jsem nezkoušela, já jen zkoušela jahodu s rebarborou. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já mám z řady Rituals jen dva neoblíbence - sprcháč s rebarborou a jahodou a mléko s tibetským jasmínem. V obou případech mi byla vůně tak nepříjemná, že jsem sprcháč i mléko poslala dál. Nakyslé vůně mám ráda, ale po těchto dvou zkušenostech nějak nemám odvahu to zkusit....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jahodu mám nejraději, jasmín jsem nezkoušela. Určitě zkus ještě další vůně, věřím, že nějaká Ti určitě sedne :)

      Vymazat
  3. Táto vôňa ma úplne dostala! Síce mám z tejto rady len penu do kúpeľa, stala sa okamžite mojou najobľúbenejšou!
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle jsem ještě nezkoušela. Má oblíbená je černá třešeň. :)

    Čtu, maluju a tvořím

    OdpovědětVymazat
  5. Zrovna hrozny s limetkou jsem nezkoušela, mám od nich pouze pěnu na kterou se opravdu těším. Co se tělových mlék týká, moc mi nevyhovují, jsou na mě moc sladká. Z Aroma Ritual mám nejraději hrušku, kávu a kokos s ananasem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hruška je povedená, ta mi také moc voněla. Kávu chci zkusit :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...