Essence slaví 15 let

Krásný den!
Pokud sledujete instagram, tak už jistě víte, že v sobotu proběhla oslava narozenin značky Essence.
Ta slaví již patnáct let, což je opravdu už krásné číslo a nějakou tu párty si jistě zaslouží. My si tradičně daly s Alenkou sraz předem a vyrazily ještě na kávičku. Oslava se konala v prostorách Pracovny na pražském Žižkově, což je zajímavá kavárna. Na to, že pracuji kousek vedle, tak se přiznám, že jsem o ní do teď vůbec neslyšela, natož abych ji navštívila.

Hned ve dveřích při příchodu jsme dostaly rozkošné přáníčko s jednorožcem a samolepku se svým písmenkem. Rozhodně milý detail, který velmi potěšil. Na stolech byly v miskách naaranžované kytičky a podzimní novinky, které jsme si mohly vyzkoušet. Všude visely balonky s logem Essence a nechyběl ani fotokoutek.

Poté, co jsme se všechny sešly, započala přednáška, z které jsme se dozvěděly něco málo z historie značky a nějaké ty úspěchy. Essence není testována na zvířatech a víte, že se jedná o nejúspěšnější značku v rámci levnějších značek?! A pokud myslíte, že Essence je určená pouze pro mladé dívky, tak se nenechte zmýlit. Je vhodná i pro starší dospělé ženy, které v sobě mají dívčí já. Ze sortimentu si určitě vybere naprosto každá.

A to nejlepší, byly nám představeny podzimní novinky. Update se nese převážně v metalickém duchu. Metalické laky na nehty, oční stíny, rtěnky, linky či tvářenky. Mě zaujaly především produkty na rty, které Essence opravdu umí. Ve stojanech se objeví nová řada rtěnek či dokonce paletka na rty. Konturování a obočí stále frčí, takže i v této kategorii provane čerstvý vítr. Dost produktů najdete ve fakt bláznivých odstínech, zelené rtěnky či svítivě růžové lesky nejsou nic neobvyklého. Velký výběr je v očních stínech a různých linkách.

Po přednášce následovala volná zábava, kdy jsme samozřejmě pokecaly, vše pořádně ozkoušely a mohly si nechat i nalakovat nehty novými laky a pudry. A co by to bylo za narozeniny bez pořádného narozeninového dortu. Ten vypadal naprosto úchvatně, až byla škoda ho rozkrojit. A abych nezapomněla, dorazil i velmi šikovný Michal Marek, který nám ukázal, jak správně konturovat obličej, tipy, kterými nic nezkazíme.

Moc ráda bych poděkovala e-shopu kupkosmetiku.cz za pozvání a příjemně strávené odpoledne. Akce se povedla a mě nezbývá než Essence popřát další velmi úspěšné roky a spoustu spokojených zákaznic. Při odchodu jsme ještě dostaly taštičky s některými novinkami, za které také děkuji a moc se těším na zkoušení. A Vy se můžete těšit na recenze :)

Už jste omrkly novinky?
Co Vás zaujalo?

5 komentářů:

  1. Teda to musela být super akci :). A taštičku s novinkami teda závidím.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Tam muselo být fakt hezky. Těším se na recenze. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadalo to opět famózně jako každá akce od Mark Distri :) Moc mě mrzí, že jsem nemohla dorazit :( Těším se na recenze!

    OdpovědětVymazat
  4. Některé novinky vypadají hodně dobře. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Krása, můj sen dostat se na nějakou podobnou akci. Essence je moje oblíbená značka a o jejich úspěchu nepochybuji. Miluji jejich rtěnky, některé novinky jsem zahlédla už v Rossmanovi, například rtěnky Instant Color. Krásný dort, to jídlo ohhh..

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...