Labello - Lip Butter Blueberry Blush

Krásný den!
Jak jste si užily víkend? V sobotu jsem zavítala do kina, můžete tedy v týdnu očekávat další Movie tip. Jinak víkend tak utekl, že jsem nestihla naprosto nic. Ale mám tenhle týden dovolenou, tak snad to alespoň trochu doženu, ale znáte to, týden je také málo :D

Dnes mrkneme na produkt na rty, který má na svědomí Labello, nebo Nivea chcete-li. O máslíčkách jste již určitě něco četly, tolik oblíbená Lip Butter u nás dlouho nebyla k dostání, i já si to svoje kupovala ještě kdysi v Německu. Dnes je ale bez problému (tedy v omezených variantách) seženete v drogeriích, což je super, protože rozhodně stojí za to.

Vybrat si jednu příchuť je opravdu oříšek, všechny jsou tááák lákavé. U nás můžete koupit modrou klasiku, malinu, vanilku s makadamovým oříškem a nově i rybíz. Pokud ale zavítáte k sousedům, čeká na Vás ještě karamel, kokos a dnes zmiňovaná borůvka.

Máslíčko obsahuje bambucké máslo, mandlový a ricinový olej. Bambucké máslo je bohaté na vitamíny a dlouhodobě rty hydratuje. Mandlový olej rty zklidňuje a též se stará o jejich výživu.

Věřím, že kelímek si najde mnoho odpůrců, přece jen sahat do něj prsty není úplně hygienické, ale mě nijak nevadí. S kelímky problém nemám, i když uznávám, že tyčinky jsou praktičtější. Kelímek má ale úctyhodných 19ml a já spíše rty do něj našpulím a nikam tedy nesahám.

Konzistence je tuhá, opravdu vyloženě máslová. Teplotou těla ale rychle taje. Na rtech vytváří poměrně silný film, který ale není vůbec těžký, právě naopak. Na rtech působí lehounce a je velmi příjemný. Hydratace je výborná a zvládne i menší pití či jídlo.

Ač je máslíčko fialové, rtům dodává jen přirozený nádech barvičky. Rty jsou šťavnatější a jako v bavlnce, vyživuje vážně moc dobře. A vůně? Bože, to je dokonalost. Voní jako borůvková žvýkačka, vůně je naprosto k sežrání.

Zkoušely jste Lip Butter?
Jaká je Vaše oblíbená vůně?

14 komentářů:

  1. Mám ráda tyto máslíčka, měla jsem jedno právě od Nivei, ale po nějakém čase to divně začalo vonět, tak to šlo pryč. A to nebylo dlouho používané ani půlku jsem neměla pryč.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je škoda. Já ho mám už docela dlouho a furt je v pohodě.

      Vymazat
  2. Já měla tu vanilkovou verzi. Funkce byla skvělá, ale vadilo mi složení, radši bych na rty dávala přírodnější produkty :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zkoušela a je to snad nejlepší drogerkový balzám, jen škoda, že není přírodní.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Tyhle Labello másla jsem nezkoušela a hodně mě lákají :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá to hodně lákavě, já bych to asi snědla :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ja som musela vyskúšať všetky sú jednoducho lákave a tuto prichuť si ešte šanujem som sním nadmieru spokojná:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také bych určitě ráda zkusila ještě další, minimálně kokos a malinu :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...