Nákupy a novinky za září 2017

Hezký den!
Jak Vám utíká pracovní týden? Již pár dní tu je říjen a tak se mrkneme na měsíc předchozí. Jako tradičně začnu novinkami. Ač se stále snažím držet toho, že šetřím a nebudu zbytečně syslit další kosmetiku a nejprve spotřebuji zásoby, občas se to trochu zvrtne a to je případ právě měsíce září.

Přibylo mi nejen dost kosmetiky, ale poslední den v měsíci jsem utrácela i v Primarku, kam jsme zajeli na otočku, ale pěkně postupně.

Kosmetika
Jak jsem psala, občas se to trochu zvrtne, takže tu mám spoustu zbytečností, ze kterých mám ale neuvěřitelnou radost. Vlastně z celé té hromádky je pouze jedna věc, která byla potřeba. Zbytek jsou opravdu jen radosti.

Největší procento tvoří tahle dokonalá limitovaná edice od Balei z názvem Born To Be Lazy. Na lenochoda jsem se těšila již nějakou dobu, od doby, kdy jsem ho zahlédla na instagramu německého DM. Sehnat celou edici byl trošku oříšek, tělové mléko a kapesníčky se mi u nás sehnat nepovedlo, ale díkym návštěvě Německa ji mám komplet. Určitě bude článek, už poctivě testuji.

Došel mi sprcháč na intimní hygienu, takže bylo třeba dokoupit. Sáhla jsem klasicky po Ziaje, která jako jediná mi vyhovuje a objevuje se tu pravidelně. Objednala jsem si na zkoušku ještě jinou značku, ale úplně ji zapomněla nafotit, tak Vám ji ukážu v říjnu.

Vyšla teď velká spousta časopisů se skvělými dárky. Já neodolala Joy, ve kterém můžete najít zázračný kelímek od Oriflame, mám ho ve verzi černý rybíz. V Bazaaru je mýdlo a mini krém na ruce od značky L`Occitane, z čehož mám radost, alespoň něco od této značky zas vyzkouším.

Primark
Než jsme jeli do Primarku, tak jsem říkala, že bych tentokrát i něco elegantního a praktického na sebe, Honzovi to přišlo k smíchu. Neumím tam nic takového nakupovat a opět se to potvrdilo. V Primarku se vždy vyřádí moje dětské já. Měli toho docela hodně, musím ale říct, že jsem se celkem krotila a spoustu toho si nevzala. To se týče tedy hlavně Home sekce a již vánočního zboží. Nechávám si to na návštěvu před Vánoci :D

Já hlavně chtěla sehnat paní Konvičkovou a jsem naprosto nadšená, že ji měli. Je rozkošná a mám z ní radost fakt jako malé dítě. Co by to bylo za nákupy bez hrnečků, tentokrát jsem našla krásnou sadu medvídka Pů a Ijáčka. A ještě jedna Disney věcička. Dlouho jsem chtěla nějakou malou kosmetickou tastičku a konečně ji sehnala, se Zvonilkou.

Ponožky jsou také taková klasika a vždy mám problém si vybrat.  Krotila jsem se a vzala si jen jedny, ty nejlepší se seriálem Přátelé. Jako poslední tu mám tři svíčky po euru. Vůně jsou Winter Spice, Spiced Pumpkin a Sugar Candy.

Také jste sehnaly lenochoda?
Byly jste v poslední době v Primarku?

19 komentářů:

  1. Co nejdříve musím naběhnout do drogérie DM a koupit nějaký produkt z limitované edice s lenochodem :D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Nějaké lenochody jsem také pořídila a časopis Bazar s Loccitanem jsem také koupila. Pěkné nákupy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bazaaru nešlo odolat, mýdlo vonělo i přes obal :)

      Vymazat
  3. Já si myslím, že to vůbec není tak hrozný :P Lenochod je prostě nutnost! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Lenochoda jsem zahlédla ale tolik mě nezaujal že zůstal v prodejně, no zítra se chystám do města tak třeba.. V Primarku si vždy kupuji svíčky za 1 €, to je taková moje tradice :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Z lenochodí kolekce jsem si vzala jen masku a balzám na rty, zbytek jsem usoudila, že zase tak nutně nepotřebuji:-) A radost mám ze zázračného kelímku, šla jsem po brusinkové verzi a poběhala jsem toho dost, než se mi ho povedlo sehnat. Do Primarku se chystám v prosinci, je mi jasný, co tam bude lidstva, ale snad to ustojím:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Před Vánoci se také chystáme. Loni jsme byli snad ke konci listopadu a bylo to ok.

      Vymazat
  6. Mě lenochod nechává chladnou, ale ponožky z Primarku závidím :-)
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  7. Limitky od Balea mě nechávají chladnou, jelikož mi většinou pouze jejich spcháče brutálně vysušují pokožku. Ponožky jsou ale top. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ta Balea je naprosto rozkošná :3 věci z Primarku vypadají taky krásně. Já tam byla naposledy asi rok zpátky, ale určitě se chystám znovu :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...