Dove - Tělové mléko a krém na ruce DermaSpa

Krásný začátek nového týdne!
Jak jste si užily víkend? U mě byl celkem náročný a ještě takový jeden den na vzpamatování a vyspání by se hodil. Sepsat články na tento týden mi dalo hodně zabrat, hlavně se tedy hecnout a vůbec k tomu zasednout :D Mám tu ale spousty produktů, většina je i dávno spotřebovaná, na které Vám dlužím recenze, tak bych to nerada stále odkládala.

Dnes mrkneme rovnou na dva produkty a to od značky Dove ze řady DermaSpa, kterou určitě znáte. Venku už je pěkná zima a chce to pomalu ale jistě vytahovat něco výživnějšího. A přesně tomu odpovídají dnešní adepti.

Tělové mĺéko Cashmere Comfort
Mléko obsahuje technologii Cell-Moisturisers®, což jsou hydratační složky vytvořené z přírodních olejů ze semen. Je určeno pro velmi suchou pokožku, kterou má hloubkově hydratovat a zanechávat ji kašmírově jemnou.

Od mléka vždy čekám řidší konzistenci, tohle je ale dost hutné a díky tomu bych ho spíše označila za krém. Já ho tedy používala v létě, ale na zimu bude podle mě vhodnější a to možná i co se týče vůně, která je taková hřejivá. Je to směsice čisté, ale zároveň sladké, olejové a teplé vůně, opravdu nádhera. Z pokožky navíc ihned nevymizí, takže si ji po namazání užijete.

Mléko se dobře roztírá, na pokožce je velmi příjemné. Chvilku tedy trvá, než se úplně vsákne, ale během té doby nelepí, takže to nepovažuji ani za žádné mínus. Hydratace je výborná. Pokožka je dokonale vyživená a na dotek jemnější. Mléko jsem si oblíbila a určitě můžu doporučit.

Krém na ruce Goodness
I krém na ruce obsahuje technologii Cell-Moisturisers®, je vhodný pro suchou a citlivou pokožku. Slibuje sjednocenou, zářivou a sametově jemnou pokožku rukou. Z krému na ruce mám smíšené pocity, na jednu stranu jsem si ho zamilovala, na tu druhou má ale mouchy, které nevím, zda lze tolerovat.

Krém je též dost hutný, ale bez problémů se roztírá a nezanechává mastný pocit. Přesto se úplně nevsákne, nebo vsákne, ale... On totiž na rukou vytvoří ochranný silikonový film, díky kterému jsou ruce neuvěřitelně hlaďoučké a máte chuť furt je ohmatávat. Tohle není úplný problém, pokud Vám ten film nevadí. Jenže krém hloubkově a už vůbec ne dlouhodobě nehydratuje a minimálně jednou denně ruce namazat musíte.

Takže ruce hlaďoučké, ale jen díky filmu. Ještě zmíním vůni. Podle popisu by se mělo jednat o spojení vanilky, pižma a kokosu. Vůně je teplá a stejně jako předchozí mléko, tak i tady bych ji označila za olejovou s kapkou té vanilky.


Co Vy a řada DermaSpa?
Zaujal Vás některý produkt?

4 komentáře:

  1. Tělové mléko mám ještě doma a já asi po něm měla alergickou reakci, takže nic pro mě, ale vonělo skvěle. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně tyhle produkty od Dove moc nesedly :-( Voní sice hezky, ale jsou narvané silikony a mně to pocitově na kůži nedělá dobře. Přijdu si jak pod igeliťákem :-D Navíc ten tělový krém na mně hrozně lepil a když jsem se třeba v noci zpotila, tak ta lepivá kůže byla fakt hnus :-D
    Od Dove mám ráda snad jen deodoranty, jinak tuhle značku nevyhledávám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O té lepivosti jsem u Tebe četla, s tím jsem problém naštěstí neměla.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...