Random aneb říjen 2017

Krásnou neděli!
Jak si užíváte víkend? Nebyly jste náhodou někde na svatomartinské huse či vínečku? Už je téměř půlka listopadu, ale určitě nevadí, že si teprve teď něco povíme k měsíci předchozímu. Říjen totiž za zmínku určitě stojí.

Ani tentokrát se random neobejde bez hromady jídla, dobrot jsem si dopřávala až až. Asi zásoby na zimu :D Nechybí samozřejmě ani chlupáči. V září slaví obě moje psí slečny narozeniny, oslava se vždy nechává na konec měsíce, protože v té době má i brácha narozeniny. Za ty roky už si zvykl, že slaví společně se psema :D Tentokrát byl ale na dovče, takže oslava se konala až na začátku října. Koupily se zákusky a holky dostaly nějaké mňamky a hračky.

Říjen byl vlastně samá oslava. V půlce října slavil narozeniny mamči přítel a také i opožděně mamča. Sešli se sousedé, přátelé a slavilo se až do rána a tím do rána, myslím fakt do rána. Čím jsou starší, tím více vydržej :D A poslední oslavou byla kamarádky oslava. Lehce jsme započaly už odpoledne, kdy kamarádka dorazila za mnou do práce a zašly jsme si pro donuty a kafíčko k obědu. A večer už se pilo, kecalo a myslím, že oslava se fakt povedla.

Výborný den jsem strávila na představení podzimních novinek značky Essence. S tím byla spojena i další oslava, Essence má letos patnáct let. Bylo to prima odpoledne plné kosmetiky, povídání a jídla. Tady asi nemá cenu se více rozepisovat, jelikož jsem této akci věnovala samostatný článek, najdete ho zde.
 Niky s Barčou slaví narozeniny

 Zákusky / The Donuts / Trošku úchylka :D

 Ryby a Chips na Chodově obrovské zklamání / Nové limitky, mňam / S Alenkou na kafču, kokosové latte výborné

 Essence narozeniny

 Občerstvení na oslavu

 Posezení s Kačí / Kafe s Kamush / Hlavně spousta šlehačky

Donut Shop Prague / S Andy / Další zákusky

Jaký byl Váš říjen?
Užili jste si ho?

5 komentářů:

  1. Bráchovy narozeniny se psy mě pobavily :-D :-D :-D
    Taky slavíme, ale náš má v únoru :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Bohužel jsem si říjen moc neužila, stěhovala jsem se, začala jsem znovu se školou, začala v nové práci, hrozně moc změn a hrozně moc stresu, ono když se to všechno nabalí :/...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...