Našla jsem pod stromečkem od Ježíška

Krásný den!
Vánoční svátky jsou již bohužel za námi, strašně to uteklo. Snad vždy, když dovečeříme na Štědrý den a rozbalíme dárečky, tak je mi to hrozně líto. Takovou dobu se člověk těší, připravuje a najednou je to pryč. Pokud slavíte ale Vánoce na několikrát stejně jako já, tak si to alespoň užijete vícekrát.

Blogy se teď určitě hemží samými chlubící články a instagram na tom není jinak. Vás ale tyto okukovací články baví, mě vlastně také a tak i já se pochlubím, jaké krásné dárečky jsem dostala.

V práci jsem byla naposled v pátek asi jako většina. Dárky si dáváme každoročně a snad ke všemu a i letos jsem si domu odnesla dárkovou taštičku. Paní v práci je snad jediná, která si troufne koupit mi konkrétní knihu bez toho, aby se ptala a vždy se trefí do takové, kterou nemám, ale mám ji na wishlistu. Tentokrát moji sbírku doplnila nová Alexandra Potter. Radost mám i z dárkového setu od značky Rituals. Do teď jsem měla vyzkoušené jen pěny, tak konečně zkusím i něco dalšího.


Na Štědrý den jsem doma s rodinou. Od babičky s dědou a strejdy dostávám penízky. Loni jsem je utratila za knížky, letos jsem si nic konkrétního nekupovala a využila na potřebné výdaje, zkrátka co by třeba zrovna zaplatit. Po stromkem jsem měla ale dárečky od mamči. Dostala jsem super polštář s motivem Paříže a ještě povlečení. To sice vypadá jak zásnubní, na polštářích jsou prstýnky, ale nevadí, mamča ví, jak mě Francie láká :)

Od mamči jsem ještě dostala kartáč na vyžehlení vlasů Fast Hair Straightener. Na netu o něm moc info není, tak jsem docela zvědavá, jaký bude a zda si s vlasy fakt poradí. Měla by na něm jít nastavit teplota, což je super. Bačkory jsem dostala od mamči přítele a jsou naprosto boží. Doma máme chladno, takže bačkor a navíc vánočních, není nikdy dost, miluji je a mrzí mě, že Vánoce pomalu končí a tolik je letos už nevyužiji. Ještě že mi noha už neroste :D

S výběrem dárků si dal záležet i brácha. Dostala jsem od něj knižní thriller Ta přede mnou. Mám za úkol se do ní hned pustit a prý musím napsat recenzi, do které uvedu, že je od něj :D Hrneček s mimoněma též od bráchy. Parfém je od známého a mile mě překvapil, jak známý, tak i voňavka. Moc příjemná, svěží vůně.

Tradičně jsme se na Vánoce ráno sešly s kamarádkou, aby jsme si daly kafíčko, skleničku, popovídaly a předaly si dárky. Ty si necháváme na večer pod stromeček (máme tam toho pak víc :D). Od nás je vždy jistota nějaká kniha a já dostala rovnou pět. Co mě naučil tučňák je hodně oblíbená knížka a moc se těším, až si ji také přečtu. Pokušení je poslední díl série Tajný kruh, kterou mám rozečtenou už léta, ale furt mi chybí nějaké díly, tak jeden si můžu odškrtnout. To samé platí o erotické sérii Cocktail, doma jsem měla pouze druhý díl a díky kamarádce už mi chybí jen poslední, hurá.

Knížkami ale nekončím, rozbalila jsem si ještě krásnou svíčku s Paříží, rozkošný řetízek s paní Konvičkovou a balzám na rty z limitky No Drama Lama. Největším dárkem byla jasmínová sada, na kterou se moc těším, protože tuhle kosmetiku vůbec neznám.


První svátek vánoční mám vždy druhé Vánoce, tentokrát pouze ve dvou s přítelem. Přesto se vší parádou - hezké oblečení, slavnostní večeře, dobré vínko a Sám doma. I takhle ve dvou to má to správné kouzlo a já se vždy hrozně těším. Ježíšek se ale trochu zbláznil, protože jsem pod stromečkem měla obří hromadu dárečků a nevím, ze kterého se mám radovat víc.

Trička jsou taková klasika a dáváme si je vzájemně. Já tedy posílala menší typy, které by se mi líbily z oblíbeného e-shopu emp-shop.cz. Ježíšek nakonec vybral tohle krásné s Malou mořskou vílou, kouzelné, že?! Na Disneyho zkrátka nikdy nebudu stará. Polštářek jsem strašně moc chtěla v F&F, mám s tímhle motivem již světýlka a svíčku, ale furt jsem nákup odkládala, až jsem se bála, že jsem zaváhala až moc. Přítel ale pracně polštář sehnal a příští rok udělá pořádnou parádu. Infantilní ponožky, to je moje. Jednorožčí se celé třpytí a lenochodí se jen tak nevidí.

Kalendář ze zoo Praha dostávám každý rok, letos poprvé nejsou tedy mláďata, přesto obsahuje velmi povedené fotky, hlavně se těším na listopad, kdy bude můj oblíbený hrabáč. Sbírku mi obohatily rovnou dvě Funko Pop postavičky, Grinche miluji a jsem moooc ráda, že se Ježíškovi povedl sehnat. Aquaman je můj nový oblíbený superhrdina, takže figurku jsem měla na seznamu.

Jako poslední tu mám Yankee Candle, kterou se nedá u mě rozhodně nic zkazit. Nejvíce jsem letos toužila po edici Cookie Swap a Ježíšek vybral variantu Candy Cane Merinque, naprosto úžasná vůně, rozhodně ze všech nejhezčí, určitě očichejte, je k sežrání. Ke svíčce mám ještě tři vosky, linecké, karamelovo-čokoládové sušenky a Spiced White Cocoa. Ač Ježíšek tvrdí, že většina jsou jen drobnosti, tak já nemám slov, jsem nadšená a mám ze všeho obrovskou radost, zná mě dokonale.

Ještě nesmím zapomenout na dárečky, které jsem dostala od ,,tchýně", ta se také trošku zapomněla. Většina je super sladěná. Z oblečení tu mám růžový šátek s korálky, který vytáhnu hned na jaře a ponožky s mimoněm. S mimoněma tu mám ještě lízátka Chupa Chups. Svíčka voní příjemně po vanilce, tak jsem zvědavá po zapálení. Moje vnitřní dítě jásalo ze sprcháče s My Little Pony, který krásně sladce voní. A to nejlepší? Kosmetická taštička s jednorožcema, ta prostě nemá chybu, no není rozkošná?!

Jaká byl Váš Ježíšek?
Co krásného jste dostaly?

19 komentářů:

  1. No našla jsi pod stromečkem krásné věci :) mě se z nich nejvíce líbí ty papučky a svíčky, ale všechny jsou fakt skvělé.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Ty knížky bych si nechala líbit. Taky mi je líto, že jsou Vánoce hned pryč, ale já si je užívám až do Silvestra, sice se učím na zkoušky, ale i tak :). Já jsem dostala vše potřebné do bytu, takže jsem spokojená. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věci do bytu se určitě hodí a přeji, ať se zkoušky povedou ;)

      Vymazat
  3. Všechno je to krása :) Taky mám na Štědrý den velkou depku, že je tak rychle po všem. Dřív jsem chtěla večeři a dárky co nejdřív, teď to natahuju, jak to jen jde :D Tenhle typ článků miluju a taky jej chystám na víkend :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když jsme byli s bráchou malí, tak se večeřelo snad v pět :D

      Vymazat
  4. Krásné dárky :) Ty bačkory jsou super a pak se mi hrozně líbí ten polštářek z F&F. Yankee jsem taky dostala, jsem do nich úplně blázen hlavně do vosků, ale mamka mě překvapila velkou svící :) jo a ten balzámek jsem taky dostala, ten mi dala kamarádka :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné dárky :-) Pobavily mě názvy těch knížek - Hřebec, Nabíječ :-D :-D :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trochu laciné, ale série má fajn hodnocení, tak jsem zvědavá :)

      Vymazat
  6. Samé krásné dárečky, musely určitě moc potěšit:-) Já jsem dostala hlavně kosmetiku, ta mně potěší nejvíc, ale našly se i nějaké svíčky, vosky, bižuterie, ponožky a spodní prádlo, takže mám taky ohromnou radost:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné dárečky. Mě se nejvíce líbí ty infantilní ponožtičky a bačkory :-D Z kolekce od Yankee mi nejvíce voní vůně s lineckým, ty ostatní mi nepřijdou tak super. Já dostala kosmetiku a věci do kuchyně.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Linecké voní nejvíc Honzovi, i když vosk jsme třeba moc necítili, tak snad svíce bude lepší :)

      Vymazat
  8. Jééé, překrásný vánoční dárečky :) ze všech bych měla radost

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné dárečky. Nejvíce se mi líbí polštářek s motivem Eiffelovky. Tu mám také v oblibě. Knihy, svíčky...vše je top.

    OdpovědětVymazat
  10. Hezké dárečky. Kdybych si měla vybrat tři, tak by to byla knížka Ta přede mnou, kazeta Rituals a svíčka YC ...
    Já dostala od každého něco - knížky, oblečení, pití... Ostatně mám taky "chlubící" článek na blogu.
    Pěkný večer

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...