Šťastné a veselé

A je to tady, Štědrý den! Ač vánoční náladu už mám dlouho, tak tomu přesto nemůžu uvěřit, to opravdu utekl rok?! Vánoce jsou sice svátky pohody a klidu, přesto věřím, že ne vždy tomu tak je a člověk se akorát nervuje. Ani u mě to nebylo jinak, dárky jsem měla nějakou dobu zaseklé kdesi na cestě, těsto na perníčky mi leželo v lednici téměř dva týdny, než jsem vůbec měla čas se na to pečení vrhnout a úklid? Tak ten nezvládám vůbec.

Ale viděla jsem krásná slova na sociálních sítích - Přijde Ježíšek, ne hygiena. Tak ani Vy se nenechte zbytečně rozhodit, že nemáte dokonale uklizeno, nebo napečeno třicet druhů cukroví. Užívejte si tento kouzelný čas, já Vánoce miluji, všechny ty barvy, světýlka, ozdoby, atmosféru a stromeček. Letos máme jedličku a i když je menší, než jsem si přála, tak z ní mám radost

I letos držím naše vánoční tradice, takže hned ráno dorazí kamarádka a jdeme si tradičně sednout do místního pajzlu na kafe a skleničku, kde si předáme dárečky. V hospodě už se na nás také těší :D Zrovna nedávno jsme si říkaly, jak že dlouho tam vlastně chodíme a nedokážeme to ani spočítat, takových osm let to asi bude. Odpoledne zas přijde popřát sousedka, která určitě jako každý rok pozdrží večeři, díky čemuž babičku málem trefí. Tradice se zkrátka musí dodržovat a já se na tyhle těším opravdu celý rok. A na kapra, bože, jakou už na něj mám chuť. Tradičně budu Vánoce slavit na dvakrát, v pondělí s Honzou, takže si ten nádherný čas užiji opravdu co to jde.

Teď už Vám jen popřeji krásné a poklidné prožití vánočních svátku s Vašimi nejbližšími a spoustou pohádek s hromadou cukroví, tohle je pro mě základ Vánoc :D Užívejte si tohoto času a samozřejmě přeji i bohatého Ježíška, ať pod stromečkem najdete to, o čem jste snili. Na blogu se určitě pak můžete těšit na články typu Co mi donesl Ježíšek apod. A pravděpodobně budu aktivní na instagramu, tak sledujte..

4 komentáře:

  1. Krásné a veselé Vánoce!
    To já vánoční náladu nemám vůbec a absolutně nepociťuji, že by nějaké Vánoce dnes byly. Avšak jsem o nich básnila a těšila se na ně snad od září :-D Asi za to může to počasí, které by se nám hodilo několik týdnů před Vánoci a ne nyní. Každopádně si i tak užij Vánoce :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Pohádky a cukroví na Vánoce musí být:-) Jen ten sníh chybí:-D I Tobě přeji krásné Vánoce plné odpočinku, krásných chvil a radosti:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem úklid stihla na jedničku, ovšem cukroví... No asi bych to nekomentovala, hlavně moje perníčky stály za to. Každopádně přeji krásné Vánoce a svátky plus Silvestr.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...