Relax a pohoda se zimními solemi Tetesept

Krásný den!
Vánoce již klepou na dveře a i když by se mělo jednat o období plné klidu a pohody, ne vždy tomu tak je a většinou to dopadne tak, že se člověk akorát stresuje, ať už s dárky, s cukrovím či dokonce s úklidem. Pokud se Vám stres ale vyhýbá, což Vám přeji, zima je přesto nejideálnějším obdobím pro pořádně plnou a horkou vanu.

Ač dávám přednost spíše sprše kvůli času, tak vanu si sem tam také ráda dopřeji a společnost mi vždy dělá něco voňavého. Nedávno mi udělal radost e-shop kupkusmetiku.cz, který mi zaslal dvě voňavé soli od značky Tetesept. Jedná se o zimní limitky s názvem Zimní pohádka a Zimní hýčkání. Naprosto božské vůně, které mě ještě více vánočně naladily.

Zimní pohádka je kombinací sladkého granátového jablka a hřebíčku. Vůně je hodně výrazná a naprosto autentická. Díky granátovému jablku je sladká, ale hřebíček tomu dodává ten správný vánoční šmrnc. Je to úžasná sladce kořeněná vůně.

Neobsahuje konzervanty, alkalické mýdlo, parafíny, silikony ani minerální oleje. Sůl Vám obarví vodu do červena a ještě v ní najdete zlaté třpytky, prostě pecka. Obě soli obsahují kakaové máslo, což mě potěšilo, jelikož během koupele pokožku nevysušují, ale naopak vylezete z vany super vyživené.

Zimní hýčkání je o něco jemnější, ne tak silná vůně. Přesto je dokonalá, nádherná ovocná vůně. No kdo by se nechtěl naložit do vany plné punče. Též v sobě obsahuje zlaté třpytečky, což mě neskutečně baví a ještě více to podtrhuje vánoční čas.

Též je bez konzervantů, silikonů, mýdla a apod. A aby jste nekupovaly zajíce v pytli, tak v pytlíčkách jsou dírky, aby jste ty povedené vůně cítily. Takže šup, dojít očichat. Já si oblíbila obě vůně, každá z nich má něco do sebe a rozhodně můžu doporučit.

Moc děkuji e-shopu kupkosmetiku.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Znáte soli Tetesept?
Zaujala Vás limitka?

1 komentář:

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...