Spotřebováno za listopad 2017

Po bohatých novinkách přichází samozřejmě i spotřeba. Předchozí dva měsíce byly vůbec ty nejbohatší  a nějak jsem nečekala, že bych v listopadu měla vůbec co dodělat. A přesto tu mám zas krásné číslo a to jedenáct. Jsem moc ráda, že nejen hromadím, ale i tedy spotřebovávám. Není to tedy moc poznat, boxy se zásobami jsou furt plné k prasknutí, ale na druhou stranu se mi ta kosmetika nekazí a vždy dopatlám do doby expirace.

I tentokrát tu mám něco z vlasovky, tu budu muset začít už pomalu doplňovat, protože mi dochází kromě šamponů fakt vše, jednu dekorativku a spoustu tělové péče. Za mě úspěšný měsíc a doufám, že i nadále se bude takhle dařit.

1. Aussie Miracle Styling Mousse Volume (Recenze) - Tužidlo nebylo špatné, vlasy po něm lépe držely a dá se říct, že ofina byla i díky němu objemnější, jak slibuje.
Koupila bych znovu: ANO

2. Astrid Hedvábný čistící pleťový olej (Recenze) - Tenhle produkt naprosto miluji. Olej je úžasný a moje suchá pleť si chrochtá blahem. Dokonale pleť vyčistí a i oči odlíčí raz dva, snad vůbec nejrychlejší odlíčení make-upu, bomba.
Koupila bych znovu: ANO 

3. Balea Tělová emulze Born To Be Lazy (Recenze) - Na běžné mazání je fajn, sice se pomaleji vsakuje, ale krásně pokožku provoní. Vůně je výrazná a na těle drží. A přiznávám, tady je pro mě podstatný obal :D
Koupila bych znovu: ANO

4. Balea sprchový gel Born To Be Lazy (Recenze) - Dobře pění, nevysušuje, hezky voní a opět ten obal. Co více říct, Balea sprcháče jsou za tu cenu super.
Koupila bych znovu: ANO

5. Rooibos Čistící mycí gel Classic Care (Recenze) - Gel je hodně řídký, má výraznou vůni, na kterou jsem si dlouho zvykala. Pleť odličuje ale výborně a nevysušuje. Není ovšem vhodný na oči, mě v nich štípe.
Koupila bych znovu: ANO

6. Rooibos Krém na ruce a nehty (Recenze) - A Rooibos ještě jednou, tentokrát krém na ruce, který byl celkem hutný, dobře se ale roztíral a rychle vsákl bez pocitu mastnoty. Dobře hydratoval a to i dlouhodobě, nebylo třeba mazat denně.
Koupila bych znovu: ANO

7. Idelyn Intim Gel (Recenze) - Od tohohle gelu jsem hodně čekala, i když mi většina nesedí. Bohužel ani tenhle, nejen že nepůsobil ani jako prevence, naopak se po něm problémy ihned vyskytly, tak navíc ještě hrozně štípal.
Koupila bych znovu: NE

8. Fennel Tělový jogurt Kokosový krémový dort (Recenze) - Ten byl naprosto k sežrání, bože, ta vůně, škoda, že Vám ji nemůžu přenést přes počítač. Dokonalá vůně kokosového dortíku. Konzistenčně působil fakt jak jogurt a hezky hydratoval.
Koupila bych znovu: ANO

9. Avéne Hydratační sjednocující krém (Recenze) - Jako krém ne, jako make-up ano. Po suché pleti se špatně roztíral, nehydratoval, bylo třeba pod něj použít klasický krém. Ale jako make-up fakt super. Hezky kryl, sjednotil, rozjasnil. Paráda.
Koupila bych znovu: ANO

10. Lambre Oční krém Olive (Recenze) - Krém nebyl špatný, působil lehounce, rychle se vsákl a redukoval tmavé kruhy. Na druhou stranu už jsem měla i hydratačnější a lepší.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

11. Nivea deodorant Invisible For Black & White (Recenze) - Klasika, kterou kupuji stále dokola a maximálně mi vyhovuje.
Koupila bych znovu: ANO

Jak se daří spotřeba Vám?
Pečujete v zimě o sebe více?

24 komentářů:

  1. Parádní spotřeba, gratuluji! :-D
    Já se přiznám, že kosmetiku nestíhám spotřebovávat do oficiálního data expirace. Teď jsem třeba vytáhla sprcháč od Lush, který je už rok prošlý. Dřív jsem se k němu prostě nedostala :-/ Ale na druhou stranu musím říct, že jsem zatím měla skoro vždycky štěstí v tom, že se mi kosmetika nekazí. Za celou mojí kosmetickou kariéru to byly cca 2 - 3 produkty, které se mi zkazily, tak ty jsem samozřejmě hned vyhodila, ale jinak na to mám fakt štěstí :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se naštěstí také nekazi, za celou dobu snad jen dva lesky :D

      Vymazat
  2. Škoda toho olejíčku od Astrid, mě moc nesedl :(. jinak moc pěkná spotřeba, taky už mám krabičku plnou.

    OdpovědětVymazat
  3. Olejíček od Astridu také zbožňuji, mám už několikáté balení a nemohu si ho vynachválit :-) ten krém od Fennelu musí vonět božsky, podobné "chutné" vůně mám ráda :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkná spotřeba :) Neměla jsem z toho nic, jen sprcháče a deodoranty Balea si v jiných verzích kupuju furt :) Taky mám za listopad dost slušné skóre, o víkendu se musím konečně dostat k nafocení, už mi to padá ze skříně :D

    OdpovědětVymazat
  5. Na olej od Astrid jsem se hrozně těšila, ale moc mi nesedí. Balea u svých produktů obaly umí a tenhle obal s lenochodem se obzvlášť povedl:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Baley sprchový gel s lenochodem je za mě super ale Astrid olej mě nijak nenadchnul, mám z něj lehce smíšené pocity.

    OdpovědětVymazat
  7. Olej od Astrid mě čeká v Česku, takže už se na něj mega těším, samé kladné recenze čtu. :) A nějakou tu Baleu sprcháč si budu muset pořídit! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mně gel od Idelyn vyhovoval, ale naštěstí netrpím ženskými problémy a sedí mi skoro každý.

    OdpovědětVymazat
  9. Ten hydratační krém od Avene jsem jednou měla, ale vůbec mi nevyhovoval

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi nejsi jediná, četla jsem dost rozporuplných recenzí.

      Vymazat
  10. Tak z tohohle nemám vyzkoušeno vůbec nic. Zaujalo mne tužidlo - pořád hledám "to pravé" a odličovací olej (zatím jsem nenašla nic, co by odličovalo řasenku podle mých představ - lehce a dokonale ;-)

    OdpovědětVymazat
  11. Více o sebe pečuji v zimě, hlavně, co se týče tělových mlék. Přes léto, jak je teplo a člověk se vykoupe a hned si připadá spocenej, tak jsem mazání flákala. Přes zimu se cítím hodně vysušená, takže mažu poctivě :). Skvělý, že olej Ti vyhovoval, já si zase moc pochvaluju ten dvoufázák a micelárky. Ty má za mě Astrid fakt nejlepší

    OdpovědětVymazat
  12. Ten olej od Astridu je tááák boží. Mám ho také a už jsem téměř na dně. Musím si pořídit další :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...