Vánoční dárkové kazety od Astrid

Krásný pátek!
Vánoce už vážně klepou na dveře. Máte již nakoupené všechny dárky a napečeno? Já tedy moc nestíhám a péct budu ještě o víkendu, snad vše stihnu. S dárky je to podobné, ještě něco seženu zítra a zbytek mám na cestě, takže doufám, že vše dorazí včas.

Pokud přemýšlíte, že svým blízkým darujete kosmetický dárek, tak tu pro Vás (snad) mám malou inspiraci. Před pár dny mi domu přišel velký balíček od značky Astrid, který mi udělal fakt obrovskou radost. V dárkové vánoční krabici jsem našla dvě dárkové kazety, které potěšily nejen mě, ale i mamču.

Mrkneme ale na ty dvě již zmiňované kazety. Kazeta Hyaluron Plus je vhodná především pro ženy kolem 40 a 50 roku, tedy pro maminky, tetičky apod. Obsahuje denní a noční zpevňující krém. Dobrý pleťový krém je základ a používá ho snad každá žena, takže věřím, že nemůžete sáhnout vedle. Mamču sada moc potěšila a již pilně zkouší.

Druhá kazeta nese název Moinsture Time a je určená spíše mladším ženám. Radost udělá kamarádce, sestře, sestřenici, nebo třeba švagrové. Najdete v ní hydratační pleťový krém a micelární vodu. Micelárky Astrid umí, takže doporučuji vyzkoušet. Kazetu jsem dostala jako dárek já od Astrid, za což moc děkuji.

Dárkové kazety jsou určitě vhodný a hezký dárek a Astrid jich nabízí hned několik. V nabídce navíc nenajdete pouze kosmetiku pro ženy, ale obdarovat můžete i pány, třeba tatínka či bráchu. A pokud si nevybere z kazet, tak není nic jednoduššího, než si vytvořit balíček zcela podle sebe.

Já určitě všemi deseti doporučuji odličovací olej, který jsem si naprosto zamilovala. Nic takhle rychle a bez problému neodlíčí jak make-up, tak i řasenku či tužku na oči. Rozhodně za to ale stojí i micelárky. Odličují také velmi dobře a oči nijak nedráždí. S pleťovými krémy jsem spokojená nejen já, ale i mamča. A jako maličkost jsou super balzámky na rty. Na výběr je strašně moc druhů a vybere si zaručeně každý.

Dáváte k Vánocům dárkové kazety?
Zaujala Vás některá od Astrid?

10 komentářů:

  1. Taky mi kazetka konečně přišla :-D Sice v rozbité krabici, ale produkty jsou naštěstí v pořádku. Obě kazety daruji jako vánoční dárky, jednu kamarádce a druhou mámě :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak mě zatím balíček nedorazil, doufám, že se dočkám a Česká pošta nezklame.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Dárkovou kazetou plnou kosmetiky určitě nic nepokazíme a věřím, že jsi z nich měla radost. I mě by potěšily. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Také jsem je dostala a moc mě potěšily. :)) Určitě jsou vhodné jako vánoční dárek, udělá radost. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Od Astridu jsme měla krémy na obličej a několik balzámů. S obojím spokojenost.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...