Nákupy a novinky za prosinec 2017

Přeji Vám šťastný nový rok!
Jak jste oslavili poslední den roku? Určitě kromě oblíbené kosmetiky či propadáků se můžete těšit i na nějaké menší shrnutí celého roku, je zajímavé se poohlédnout a dát si vše dohromady. A dnes už prosincové novinky.

Díky Vánocům jsou novinky tedy dost bohaté. Dárky od Ježíška Vám ukážu už jen v rychlosti, jelikož se tu objevil samostatný článek, ale ještě něco mi přibylo, tak dárečky nevynechám. Sama jsem ale také neutrácela málo, tak jdeme na to, navíc ty největší objednávky ještě nedorazily.

Kosmetika
Kosmetiku se tedy snažím stále moc nekupovat, protože ji mám dost, ale občas neodolám. K tomu jsem ji spoustu našla pod stromečkem a pozadu nezůstaly ani spolupráce. V novém roce bych ráda trošku snížila svoje zásoby a snažila se nakupovat minimálně, ale nebojte, stále bude o čem psát.

V DM jsem nákup plánovala a to limitku No Drama Lama, která ale i u nás, kde většinou nemám problém vše sehnat, byla vybraná. Mám alespoň to nejlepší a to tělové mléko a sprcháč, který ale na fotce chybí, protože ho nemám u sebe. Ještě jsem dostala balzámek, který najdete ale níže u dárků. Posledním mým nákupem byl prosincový Glanc box, jeho podrobný obsah najdete zde. Box mě docela zklamal, ovšem z krému od Garnier mám radost a těším se celkem i na Mixu.

Kosmetikou se nedá nikdy zkazit a vždy mi udělá velkou radost. Většinu jste teda mohli vidět ve vánočním článku, nebo ji ještě najdete níže, ale ukážu Vám ji i takhle pohromadě. Letos nejvíce vedly sprcháče a balzámy na rty.

V prosinci mi velkou radost udělal e-shop kupkosmetiku.cz a to hned třikrát. V jednom balíčku jsem měla kosmetiku Sebamed, konkrétně tělové mléko a krém na ruce, které doplňovala ještě tématicky svíčka. Druhý balíček byl zas plný balzámů na rty od Blistexu, já si z nich nechala dva spolu s nahřívacím polštářkem do kapsy. Tyhle detaily mě fakt baví. Z posledního balíčku jsem vytáhla nádherné sobí vykrajovátko, které mi přišlo k Vánocům.

Ježíšek
Ač jsem Vám už Ježíška ukazovala, tak tu mám ještě pár dárečků. Od Alči mi přišel naprosto úžasný balíček s dárečky, ze kterých jsem fakt nadšená a při rozbalování jsem vískala jak malé dítě. Pro mě je samozřejmě nejvíc boží hrneček se soby, ale velkou radost mám i z perníčkového balzámu na rty, mňam a nádherně voní i nový sprcháč od Dermacolu. A svíčka? To je také jistota, krásně voní a je mega roztomilá.

Dárky od ,,tchýně" už jste vidět mohli, ale ještě jsem opožděně dostala hrneček s plyšákem pandy, který se dal získat za body v Rossmannu. Taková dospělá hromádka :D

Před koncem roku jsme se stihly vidět s kamarádkou, se kterou jsme si také předaly dárečky. Dětské sprcháče byly letos viditelně in, olejíčky do aromky jsem neměla ani nepamatuji, tak jsem zvědavá. Oba nádherně voní a jsou z Lidlu.

Primark, oblečení a bytové doplňky
Začátkem měsíce jsme vyrazili do Vídně, kde jsme měli kromě nasávání vánoční atmosféry samozřejmě v plánu i nákupy. Pokoupila jsem nejen dárky pro ostatní, ale rozšoupla se i pěkně s dárkama ode mě pro mě :D Nakoupila jsem si hlavně vánoční oblečení, nadšená jsem byla z hromady Grinche, neodolala jsem pyžamu, tričku, bačkorám a konečně mám i nějaký župan. A na dárky jsem sehnala i balící papír, takže Vánoce se nesli v Grinčím duchu.

Vzít jsem si také musela měkoučkou deku s Ijáčkem, která je neskutečně příjemná a nestála vůbec moc. Sáhla jsem ještě po jedné svíčce a nadšená jsem z utěrek s Kráskou a zvířetem, strašně jsem doufala, že je budou mít. Ale asi je nebudu ani použít, abych je nezničila :D Jako poslední tu mám tričko s Neganem ze Živých mrtvých. Tričko je sice pánské a ač se mi na první pohled nelíbilo, tak z dálky vypadá super. Je tedy pochopitelně trochu větší, ale volné věci mi nevadí a nechat jsem ho tam prostě nemohla.

Opět proběhl lov na džíny a určitě ne poslední. Spousty jsem jich v poslední době zlikvidovala a nemám co nosit. Zase jsem nakupovala v New Yorkeru, kde mi sedí značka Amisu a sem tam se dají sehnat přesně takové, které požaduji - bez zdobení a světlé. Jen v poslední době mi přijde, že mají hrozně nízký sed.

Po nějaké době jsem neodolala spodnímu prádlu, které také nejraději nakupuji právě v NY a tohle byla láska na první pohled. V tomhle jsem typická ženská a nepřemýšlím moc prakticky. Ale je krásný a fakt z něj mám radost.

Jaký byl Váš prosinec?
Co pěkného jste si koupili?

16 komentářů:

  1. Taky se snažím kosmetiku moc nekupovat a celkem se mi daří svůj příslib dodržovat. Jinak se mi moc líbí ty dárky od tchýně, i když jsou infantilní :D BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám kosmetiky dvě krabice a stejně jdu a něco si koupím :D Je to jak nemoc. Já zase z Glanc boxu docela nadšená byla :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné dárečky a nákupy:-) Co se týká kosmetiky, čím víc se ty nákupy snažím omezit, tím víc to porušuji, je to prostě neskutečné lákadlo a mně se to doma, hlavně teď po Vánocích začíná fakt až nezdravě hromadit:-D

    OdpovědětVymazat
  4. tej kozmetiky je fakt dosť :) ale tak treba si urobiť radosť :D inak to vianočné oblečenie je super <3

    OdpovědětVymazat
  5. S kosmetikou to mám podobně. Myslím, že celý rok si nemusím kupovat nic kromě šamponů na vlasy. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě chybí kondicionery a tuzidlo a brzy ochrana před teplem :D

      Vymazat
  6. Kosmetiku teď dlouho kupovat nebudu protože toho mám teď doma opravdu hrozně moc ale odolávat je těžké. Líbí se mi oblečení s Grinchem.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
  7. Já si kosmetiku zatím nekupuji a když ano tak jen to co mi zrovna došlo a nemám náhradní 😂

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám doma taky kosmetiky dost - aspoň v porovnání s mou spotřebou. Jediné, co jsem v poslední době kupovala, byl kondicionér na vlasy. Obliba dětských sprcháčů mne minula - většinou mají sladší, cukrátkové vůně a ty já nemusím. Líbí se mi džíny, co sis koupila, ale nízký sed mi taky moc nevyhovuje a navíc se bojím, že v NY mou velikost už ani nevedou ;-).
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dětské si také nekupuji, ale když dostanu, nevadí mi :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...