Oblíbená kosmetika roku 2017

Prosinec jsme již uzavřely a je tedy na čase uzavřít i celkově celý rok 2017. Jako by to bylo včera, kdy jsem sepisovala tu nejlepší, ale zároveň i nejhorší kosmetiku roku. Mám tyhle články velmi ráda, vždy jsem zvědavá, jaká kosmetika si zaslouží titul té nejlepší, či naopak která totálně propadla. Hlavně mě ale zajímá, zda se shodneme, nebo jestli můj oblíbený produkt někdo úplně zhatí. 

I letos tu najdete kosmetiku, kterou jsem v minulém roce objevila či si ji teprve oblíbila. Určitě tu nehledejte moje stálice, nebo produkty, které již jednou nominovány byly.

Dekorativní kosmetika
Každý rok píšu, že bych se na dekorativní kosmetiku ráda více zaměřila, jelikož převládají recenze na péči. Což je samozřejmě pochopitelné, přece jen ta pečující kosmetika ubývá rychleji a je tedy furt o čem psát. Dekorativku používám tedy denně, ale nerada mám otevřeno třeba více make-upů či řasenek, tak pak prostě trvá, než se dostanu k dalšímu kousku. Už teď mám ale pár recenzí naplánováno a snad se tu tedy letos objeví více dekorativních recenzí.

I ♥ Makeup - Blushing Hearts (Recenze
Moje oblíbená tvářenka, miluji to balení. Obsahuje tři odstíny, které já tedy míchám dohromady, ale v balení se neslejvají, takže furt vypadá krásně. Je perfektně pigmentovaná, čili je s ní třeba pracovat opatrně a i když se leskne, na tvářích vypadá nádherně. Sice během dne trochu ztrácí na výraznosti, ale přesto je večer ještě na tvářích vidět.

NYX Liquid Crystal Liner (Recenze
Super linky. Dobře se s nimi pracuje, s tekutými mám většinou problém, téměř okamžitě zasychají, neobtiskávají se a i během dne drží tam, kde mají. Nemažou se, ani neopadávají. Na oku vypadají úchvatně, pěkně oči rozzáří.


Catrice rtěnka Ombré Two Tone (Recenze)
Nejoblíbenější rtěnka? Rozhodně tahle od Catrice. Ombré efekt se mi tedy ani jednou nepovedl, ale mě to nevadí. Barvička je nádherně šťavnatá malinovka, která díky své krémové konzistenci nezvýrazňuje suchá místa, ani rty nevysušuje. Zamilovala jsem si ji od prvního použití.

Dermacol Elixir Make-Up & Serum (Recenze
Hodně podobný mému oblíbenému 24 Control. Make-up je hutný, přesto se bez problému dá rozetřít, krycí schopnost je vyšší, ale rozhodně nedělá dojem masky. Pěkně s pletí splyne, nevysušuje, nezvýrazňuje suchá místa, pleť pěkně projasní a výdrž je též perfektní. Myslím ale, že make-up se již nevyrábí, což je škoda, protože byl fakt dobrý, ale jak jsem psala, je velmi podobný 24 Control, tak pokud Vás zaujal, sáhněte po červeném bráchovi.

Avon BB cream se zkrášlujícím účinkem SPF15 (Recenze
BB je docela mastný, takže i když pod něm nepoužiji krém, nic se neděje, super hydratuje. Pro suchou pleť ideální. Na to, že se jedná o BB, tak moc dobře kryje, pleť super sjednotí, rozjasní a nedělá dojem masky. Tohle BB jsem si fakt zamilovala, hlavně tedy na léto a určitě bych ráda další balení, až ho spotřebuji.


Pečující kosmetika
Pečující kosmetiky tu mám také méně než loni. Třeba mě překvapil pouze jeden šampon, který mi vyhovoval opravdu maximálně. U ostatních jsem vždy našla nějakou tu chybku, to samé pleťové krémy. Nejvíce vedou sprcháče, ale těch člověk spotřebuje za rok větší množství, než všeho ostatního, tak se dá čekat, že najde i více oblíbenců.

Pleva Bambucký balzám s propolisem (Recenze)
Naprosto ideální pomocník pro suchou pleť. Balzám je tedy univerzální, dá se použít na celé tělo, já si ho ovšem oblíbila hlavně na obličej. Používala jsem ho na noc a byl dokonalý. Je dost hutný, hůře se roztírá a jelikož je i velmi mastný, tak počítejte s tím, že potrvá, než se vsákne. Ale ty výsledky, dokonale hlaďoučká a vyživená pleť. Stačí ho malé množství a nestojí moc.


Astrid Hedvábný čistící pleťový olej (Recenze
S ničím jiným neodstraníte make-up tak rychle. Nemá problém ani s řasenkou či tužkou na oči, vše smyje během chviličky. Pro suchou pleť úžasný pomocník. Už několikrát jsem ho tu vychvalovala a určitě budu i nadále, perfektní produkt.

Markell Pleťový peeling s extraktem z jahod a jogurtu (Recenze) 
Peeling měl krémovou, hodně řídkou konzistenci. Obsahoval spousty malých zrníček, která ale byla dost drsná, spíše vhodná pro tělový peeling. Ale tím pádem dokonale pleť vyčistil a ta vůně, k sežrání. Nestojí moc a určitě bych ráda zkusila další varianty.

Nivea Lip Butter Blueberry Blush (Recenze)
Máslo je dost tuhé a hutné, ale teplotou těla těla a i když na rtech vytváří silnější film, tak působí lehounce. Super hydratuje, rty jsou s máslíčkem jak v bavlnce. Vydrží i menší jídlo či pití a ta vůně, dokonalá. Voní jako žvýkačka.

Rooibos krém na ruce a nehty Classic Care (Recenze
Rooibos je novinkou na našem trhu a musím říct, že až na jednu výjimku, jsou její produkty super. Krém na ruce jsem si oblíbila snad nejvíce. Je hutnější, dobře se roztírá a během chviličky se vsákne. Hydratace je na jedničku, vyživuje dlouhodobě a do hloubky.

Dove tělové mléko Cashmere Comfort (Recenze
Mléko je spíše hutnějším krémem. Dobře se roztírá, ale pomaleji se vsakuje. Ovšem nelepí, takže to není takový problém. Za tu výbornou hydrataci to stojí. Oblíbila jsem si i vůni, která je sladká, ale zároveň teplá a olejová, prostě velmi povedená.

Fennel tělový jogurt Kokosový krémový dort (Recenze
Ta vůně, bože, ta je naprosto k sežrání. Úžasná vůně kokosu se špetkou krému. Jinak jogurt je hutnější, jakoby našlehaný a moc dobře hydratuje. Na pokožce je příjemný a pokud na značku narazíte, určitě zkuste.

Astrid Peo SOS Regenerační krém na nohy (Recenze
  Pro mě zatím nejlepší krém na nohy, co jsem kdy měla. Je středně hutný, dobře se roztírá a výborně vyživuje. Tvrdé a suché paty pěkně zjemní a nohy udržuje fakt ve výborném stavu. Žádná suchá místa či praskliny na patách. Opravdu doporučuji všemi deseti.

Dairy Fun tělový peeling borůvka (Recenze
Vidíte to rozkošné balení? Nechala jsem se nalákat a nelituji. Peeling je i sám o sobě super. Pěkně kůži vydrhne, ale nevysušuje a není po něm napnutá. Nejlepší je ale vůně, ta je fakt k sežrání, nádherná žvýkačková vůně, kterou jsem si zamilovala.

Radox tekuté mýdlo Feel Revived (Recenze
Úplně úžasná vůně, velmi sladká, šťavnatá a svěží vůně mandarinek. Fakt moc povedená, autentická. Mýdlo je jinak celkem husté, dobře pění, ruce umyje, nevysušuje a provoní.

Boemi mýdlo s lufou limeta (Recenze
Nejlepší tuhé mýdlo, jaké jsem kdy měla. Díky obsažené lufě funguje i lehce jako peeling. Ruce perfektně umyje, zjemní a co je hlavní, jako jedno z mála nevysušuje. Vůně je svěží a provoní moc dobře.
 

Balea sprchový gel Duha (Recenze)
Balea letos vypustila do světa hned několik úžasných limitek. Jednou z nich je tenhle sprcháč s jednorožcem, který jsem si musela vzít i do zásoby. Uznávám, jde tu hlavně o obal, zkrátka obal prodává. Sprcháč ale krásně, sladce voní, dobře pění a nevysušuje.


Radox sprchový gel Feel Rejuvanted (Recenze
Radox vůně umí, opět velmi povedená vůně, která je dokonalá hlavně na léto. Svěží vůně pomeranče mi ihned sedla a v létě dokázala super osvěžit. Ač pomeranče nejím, tak v té kosmetice mi jsou příjemné. Sprcháč nevysušuje a dobře pění.

Femfresh intimní hygiena (Recenze)
Jak jsem jsem několikrát psala, v této oblasti nerada experimentuji, jelikož mi většina produktů absolutně nesedí. Značka Femfresh je ale skvělá a nemám s ní problém. Má jemnou, příjemnou vůni, nepálí, nedráždí. Doporučuji i oranžovou variantu.

Balea sprchový gel a tělové mléko No Drama Lama (Recenze)
Po téhle limitce se jen zaprášilo a já se ani nedivím. Nejen, že má boží obal, ale i vůni. Nádherná vůně Vánoc. Cítím v tom jablko a cukroví. Vůně je dost výrazná, fakt povedená. Sprcháč je hutnější, umyje, nevysušuje, taková klasika. Mléko na běžné mazání fajn, ale pro velmi suchou pokožku nebude.

Balea šampon a balzám 2v1 med & chia semínka (Recenze)
Moc jsem nečekala a přitom je to nejlepší šampon, který jsem v minulém roce měla. Vlasy po něm byly nádherně nadýchané, objemné a hlavně vůbec nemastil. I po čtyřech dnech byly fakt krásné a bez potřeby použít suchý šampon, prostě pecka.

Jaké poklady jste objevily Vy?
Souhlasíte s některým?

13 komentářů:

  1. naozaj zaujímavé produkty :) upútal ma telový jogurt :) a napríklad šampóny Balea sú podľa mňa častokrát skvelé, aj napriek tomu že sú také lacné :) takže verím, že aj tebe tento veľmi sadol :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Zkušenost mám pouze s jednim z tvých oblíbených produktů a tím je sprchový gel s jednorožcem od Balei. A nejvíce mě zaujaly ty peelingy od Markell a Dary Fun :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Ta ombré rtěnka od Catrice mně nijak nenadchla, těšila jsem se na ten ombré efekt, ale nikdy jsem ho nevyčarovala, čímž pro mně ta rtěnka nějak ztratila na přitažlivosti.. U Plevy se chystám objednávat, tak ten balzám musím vyzkoušet:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Musím říct, že ten olej od Astrid jsem vyzkoušela jednou a od té doby jsem věděla, že tudy moje cesta vážně nevede. Krom naprosto tragické pumpičky, ze které to lítá na všechny strany je to plné syntetických látek. Chápu, že ne každý výrobce je výrobcem bio kosmetiky, ale opravdu jsem od toho čekala něco mnohem lepšího, než to ve finále bylo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem max spokojená, ale tak každému sedí něco jiného :)

      Vymazat
  5. Já z tvých oblíbenců znám z vlastní zkušenosti jen to tělové mléko Dove. A jsem s ním taky spokojená.

    OdpovědětVymazat
  6. Velmi povedený článek. :) A velmi zajímavé produkty. Astrid olej se mi docela zamlouvá, plní vše co má. Balea šampony jsou fajn, ale nic extra to taky není, ale mě baví jejich vůně. .)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tento článek se ti fakt povedl. Jsi opravdová šikulka. Tak dlouhý příspěvek o kosmetice jsem už fakt dlouhou dobu neviděla. Kde tyto skvosty nakupuješ? Já si zvykla na nákupy přes net. Používám kuponozdroj.cz, kde vždy najdu super slevy. Ušetřím ročně přes 3 000 Kč. A to už je částka.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...