Péče o rty s Blistex

Balzámů na rty není nikdy dost a ví to i e-shop kupkosmetiku.cz, který mě na zimu zásobil hned třemi kousky od značky Blistex. Právě v zimní období určitě většina z Vás sahá po balzámech o to více, jelikož rty v mrazu trpí a křičí po hydrataci.

Já tedy po balzámkách sahám i v létě, kor na dovolené, kdy mi přijde, že sluníčko a slaná voda rtům také moc nesvědčí a jsou pak napnuté. Ovšem balzám je můj každodenní společník a patlám fakt denně. Pokud Vás trápí suché rty, tak dnešní článek bude přesně pro Vás, protože Blistex je vážně záchrana.

Lip Relief Cream
O tomto balzámu spíše jen ve zkratce, jelikož jsem o něm již kdysi psala zde. Je to balzám, který mi doma nesmí chybět a neměl by ani Vám, pokud trpíte na opary. Jakmile cítím, že se mi začíná dělat opar, okamžitě už mažu a již několikrát opar zastavil. Pokud ale opar už máte, rozhodně se ho díky balzámu rychleji zbavíte, to samé platí pro koutky.

Balzám má hodně hutnou, krémovou konzistenci a mentolovou vůni. Já mentol tedy nerada, ale pokud balzám nanesu v tenčí vrstvě, tak se to dá a spíše jen příjemně chladí. V silnější ale už dost pálí a nedá se to vydržet, takže opatrně.


Triple Butters
Konečně i já můžu říct, že ho miluji. Všude jsem četla strašně pochvalné recenze a věděla, že časem ho musím také vyzkoušet, abych zjistila, co na něm je tak zázračného. Zamilovala jsem si ho od prvního vyzkoušení a hned z několika důvodů, ale hezky popořadě.

Obsahuje tři másla, bambucké, mangové a máslo Tucuma. Má SPF15, takže úplně ideální na léto či na hory. Balzámek při styku se rty okamžitě taje a zanechává na nich jemný film, který sice cítíte, ale zároveň je velmi lehoučký a tááááák příjemný. K tomu si připočte boží máslovo-karamelovou vůni se sladkou příchutí a máte úplnou slast. Tohle je opravdu naprosto boží balzám.

Abych nezapomněla, samozřejmě dokonale rty hydratuje. Má i celkem slušnou výdrž, jakmile rty namažu, tak není třeba každou chvilku znovu přemazávat. Fakt doporučuji všemi deseti, já jsem z něj nadšená, jeden z nejlepších balzám vůbec.

Medplus
Jako poslední tu mám tenhle hojivý kalíšek. Je mi jasné, že spousta z Vás ho odsoudí právě kvůli balení, které není úplně praktické. Mně osobní kalíšky až tak nevadí, ale chápu, že pro někoho můžou být problém. Přesto bych balzám nezatracovala, protože už z názvu je patrné, že bude pro popraskané rty záchranou.

Balzám obsahuje eukalyptus, mentol a kafr, které přinášejí úlevu pro suché, popraskané a bolavé rty. Má takovou vazelínovou konzistenci a velmi silnou mentolovou vůni. Na rtech nepálí, ale hodně chladí a určitě to není balzám, kterým by jste si běžně během dne přetíraly rty, pokud se vyloženě v mentolu nevyžíváte.

Pokud rty ale máte bolavé, je to parádní kousek, který rtům okamžitě uleví. Již po prvním použití jsou rty v mnohem lepším stavu. Vyživené, zklidněné a zbavené pnutí.

Moc děkuji e-shopu kupkosmetiku.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Zkoušely jste značku Blistex?
Který balzám je Váš oblíbený?

12 komentářů:

  1. Já tuhle značku ještě nezkoušela. Nejvíce se mi líbí ten první balzám na opary. Něco na koutky by se hodilo. V zimě mám rty vždy v hrozném stavu, i když používám balzámy. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Mám doma ten kalíškový a musím souhlasit, že na suché nebo i popraskané rty je to bomba:-) Balení mi nevadí, používám ho jen doma, když mám umyté ruce.

    OdpovědětVymazat
  3. Možná časem vyzkouším :) suché rty moc nemívám a navíc mám teď tolik balzámků, že se zblázním :D

    http://xoxoronnie.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám moc ráda ten kalíškový med plus, je fakt skvělý

    OdpovědětVymazat
  5. Blistex balzámy mám moc ráda. Mám několik druhů, i když z tvého článku mám zkušenosti pouze s tím v kelímku a paráda!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. Díky moc za tipy. Už mám blistex balzám objednán. Trpím docela na popraskané rty. Mám teda permanentní make up odtud. Ale neřekla bych, že je to tím. Mám totiž tendenci si neustále olízávat venku rty. A pak to tak dopadá.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...