Podzimní update Essence - Zaměřeno na tvář

Dnes tu pro Vás mám třetí a zároveň poslední část podzimních novinek značky Essence, ve kterých se zaměřím na tři kousky určených pro tvář. Jinak s Essence nedám pokoj ani v následujících dnech, protože se můžete pomalu začít těšit na recenzi limitky Wood You Love Me?, které jsem nedokázala odolat a používám ji teď v podstatě denně.

Podklad Fresh & Fit Awake
Podklad se dá použít jak samostatně, tak klasicky pod make-up jako báze pro lepší výdrž. Obsahuje pigmenty odrážějící světlo, díky kterým pleť vypadá rozzářeně. Obsahuje vitamíny a brusinkovou vodu.

Při prvním použití mě primer neskutečně zklamal, dokonce jsem ho označila za katastrofální. On je totiž celkem mastný a i když mám suchou pleť, tak jsem se s ním neskutečně leskla a chtělo to téměř tuny pudru. A nemyslím lesk jako rozzáření, ale fakt mastná lesklá pleť.

Pak jsem ale začala používat jedno BB, které mé suché pleti nesedlo, nešlo vůbec rozetřít, zalézalo do vrásek a zvýrazňovalo každou suchou šupinku. A právě tady jsem zjistila, že je primer vlastně super. Ten mastný podklad v kombinaci s naprosto suchým BB je fajn. Roztírání najednou nebyl problém a i všechny nedokonalosti a vrásky nebyly díky podkladu vidět.

Má v sobě pigmenty, takovou jakoby perleť, která pleť krásně rozzáří, což je super pro unavenou a mdlou pleť. Nakonec jsem si podklad oblíbila, ale mastné pleti bych ho nedoporučila. Pod sušší make-upy ale ve výsledku ideální. Primer stojí 99Kč.

Tvářenka Metal Chrome
Tvářenky od Essence mám strašně ráda, je ale faktem, že raději mám ty z různých limitek, které jsou nejen nádherné na pohled, ale mají i výbornou výdrž a pigmentaci. Těch ze stálé nabídky jsem nevyzkoušela zas tolik, takže jsem se na tuhle metalovou krásku těšila.

Seženete ji ve třech odstínech - Cooper, Bronze a tuhle Rosé Gold. Tvářenka se nese v metalickém duchu, takže je celá třpytivá, avšak odstín vypadá přirozeně.

Tvářenka je hodně silně zapečená, takže to nabírání na štětec není žádná sláva. Je třeba přejet štětcem víckrát a trochu silně. Ani na tváře se tolik barvičky nedostane. Teď řeknu něco barbarského, ale snad nejlepší je do tvářenky trochu rýpnout, aby se uvolnila.

Tvářenka má tedy díky zapečení spíše nižší pigmentaci a pokud dáváte přednost výraznějším lícím, nebude to úplně ono. Na druhou stranu i přes hromadu třpytek je fakt přirozená. Výdrž je celodenní, v tomhle je super stejně jako většina Essence tvářenek. Koupíte za 85Kč.

Rozjasňovač Prismatic
Budu se muset na rozjasňovače více zaměřit a začít je pořádně používat, protože se mi doma v poslední době strašně kupí. Ale zrovna v tomto případě mi to vůbec nevadí.

Rozjasňovač obsahuje pigmenty odrážející světlo a dodává tvářím holografický look. Nachází se v praktické tyčince, takže k aplikaci ani nepotřebujete žádný štětec a můžete rovnou aplikovat, super na cesty.

Rozjasňovač je takový jednorožčí, hází nádherné fialové odlesky. Je perfektně pigmentovaný a to tak, že je třeba se s ním naučit pracovat, ta barva je fakt dost sytá. Samotný rozjasňovač je celkem mastný, ale překvapivě má i tak celodenní výdrž. Sice večer už není až tak výrazný, ale furt ho je dobře vidět. Cena 99Kč.

Moc děkuji e-shopu kupkosmetiku.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Používáte rozjasňovače?
Co na produkty říkáte?

10 komentářů:

  1. Rozjasňovač mám aj ja doma a kúpila som si ho asi len tak zo srandy lebo sa mi páčil ten obal a možno na nejaké crazy líčenia ale inak by som si ho asi nedala :)

    OdpovědětVymazat
  2. Z těchto produktů nemám nic, uvažovala jsem nad tím rozjasňovačem, ale mám víc v oblibě ty klasické, pudrové a tento by u mně asi zůstal opomíjený.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc si nedovedu představit rozjasňovač v tyčince. Dle mého se musí vcelku špatně roztírat. Essence značku používám velmi, velmi málo.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Z těchto produktů mě snad zaujala jen ta tvářenka :)

    OdpovědětVymazat
  5. Rozjasňovače nepoužívám a tyhle výrobky mě moc nezaujaly. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...