Balea - Sprchový gel, deodorant, gel na holení, tužidlo

Dnes si dáme maximálně voňavý článek, protože tu mám rovnou čtyři produkty od značkay Balea a všichni víme, že Balea nabízí spoustu lákadel a každou chvíli i různé limitky, kterým se opravdu těžko odolává. Já se je snažím tedy co nejvíce ignorovat, abych první zredukovala zásoby, ale přiznávám, že ne vždy se to podaří.

Nejsem si jistá, zda všechny produkty seženete, jeden minimálně určitě ne, jelikož je ještě z léta, možná dokonce z jara a v nabídce určitě není. Ale řekla jsem si, že nebude vadit, když mu část článku věnuji.

Sprchový gel Sweet Wonderland 
Tím zmiňovaným produktem je hned na úvod tenhle sprcháč, který jsem našla v jednom DM boxu a moc jsem se k němu neměla. V tubě mi totiž nevoněl a bohužel ani po vyzkoušení jsme se neskamarádily.

Sprcháče určitě většina zná a miluje, jsou levné a nabízí se v mnoha variantách. Sweet Wonderland je s vůní růže a vanilky. Já nejsem moc na květinové vůně a už vůbec nemusím růži a tady je bohužel cítit dost. Vanilka je až někde v pozadí a velmi jemná, převládá právě ta růže, která mi vadila až do konce.

Jinak ale měl sprcháč takovou klasickou řidší konzistenci, dobře napěnil, umyl a s vysušováním nebyl žádný problém. Kvůli vůni jsem ale ráda, že jsem ho konečně spotřebovala.

Deodorant ve spreji Pink Grapefruit
Můj vůbec první deosprej od Balei a musím říct, že jsem velmi mile překvapená. Začnu opět vůní, která je povedená. Grapefruit je svěží a i když vůně teda cítit je, tak se nebije s Vašim parfémem.

Aplikátor má dobrý rozptyl, stačí jednou stříknout a pokryjete celou část podpaždí. Balení má úctyhodných 200ml, takže mi vydrží asi věky. Překvapilo mě, že fakt funguje, já deospreje používám převážně jen doma, případně v zimě, protože jim nevěřím tolik, jako tuhým.

I po celém dni je cítit pouze vůně grapefruitu, takže za mě super. Neříkám tedy, že bych ho používala v létě či v dny, kdy vím, že budu mít větší fyzickou zátěž, ale na běžné nošení v chladnějších měsících je ok. A určitě Vás potěší, že je bez hliníkových solí.

Gel na holení Sweet Berry
Tyhle gely na holení jsou super. Poměrně cena výkon, nic lepšího snad neseženete. Stojí pár korun a jsem fakt maximálně spokojená. Tahle varianta už mi pomalu dochází, takže se již chystám na další a nemůžu se dočkat nové vůně.

Gel je krásně hustý a stačí ho úplně maličko, množství o velikosti oříšku vytvoří bohatou pěnu a vydrží Vám tudíž docela dlouho, pokud Vám ho teda nepoužívá někdo další. Má úžasnou vůni, kombinace ostružiny s bezovým květem je dokonalá, zamilovala jsem si hned při prvním přičichnutí. K tomu fialová barvička, super.

Tužidlo na vlasy kokos & mango
Obsahuje UV ochranu, provitamín B5 a napomáhá k snadnému rozčesávání vlasů. Tužidla jsem se naučila docela používat, dávám je převážně tedy jen na ofinu, přední vlasy, se kterými se mi s tužidlem lépe pracuje a drží tak, jak mají. Voní nádherně, vůně kokosu je perfektní a opravdu autentická. Pěnu vytváří hodně jemnou, nadýchanou.

Vůně super, ale jinak je tužidlo katastrofa. Jakmile dám tužidlo do vlasů, tak druhý den se probudím a vidím, jak místo objemu jsou vlasy rozdělené na prameny, jako kdybych si je vůbec nemyla. A nejde s tím nic, rozčesat, vyžehlit, pomůže jen suchý šampon, protože ty vlasy jsou fakt mastné a totálně splihlé. Nestává se to tedy pokaždé, ale stává, je třeba dávat strašně velký pozor na množství a použít tužidla fakt minimum.

Máte zkušenost s některým produktem?
Co Vy a tužidla?

4 komentáře:

  1. Gely na holení jiné než ty od Balei nekupuji, jsou za pár korun, krásně voní a fungují skvěle:-) A často kupuji i sprchové gely, některé jsou méně voňavé, některé vůbec, některé mi zase voní moc..ale jsou levné a dobré:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Sprchové gely mám nejraději, ale také už jsem vyzkoušela i pěnu na holení a jsou opravdu povedené :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...