Dermacol - Regenerační krém na ruce SOS Repair

Asi Vás v následujících dnech či týdnech budu malinko zásobovat recenzemi na krémy na ruce. Mám tu totiž hned tři kousky, které čekají na to, až se o nich zmíním. Ale věřím, že pro většinu z Vás, kor teď v zimním období, je krém na ruce Vašim každodenním společník.

Ruce mívám suché, takže mažu opravdu denně. A právě v zimě mi kvůli mrazu dokonce praskají, takže po krému sahám o to více. Letošní zima tedy není nijak dramatická, ale přesto cítím a vidím, že ty ruce tu větší hydrataci potřebují.

Krém jsem si schválně schovávala na zimu, protože jsem o něm četla, že je hutnější a výživný, takže jsem recenzím věřila a dobře jsem udělala. Krém je na zimu naprosto ideální a naopak si nedovedu představit, že bych ho používala v horkém létě.

Ve složení najdete panthenol, ureu a bambucké máslo, které hloubkově regenerují a chrání ruce před vysoušením. Krém slibuje ochranu rukou po celý den a obnovu suché a poškozené pokožky.

Krém má hodně hutnou konzistenci a to tak, že se z tuby hůře vymačkává. Zvlášť ke konci je to už celkem o nervy. Balení sice vypadá krásně, ale každé zmáčknutí na něm zanechává stopy, takže okamžitě bude celé zprohýbané.

Ač je krém pořádný hutňák, tak se moc dobře roztírá. Je ovšem mastnější a tím pádem se déle vsakuje. Určitě počítejte s tím, že nějakou dobu po namazání budete mít na rukou mastný film, takže není vhodné mazat v době, kdy okamžitě potřebujete fungovat. Když ale tohle překousnete, tak výsledkem Vám budou sametově hladké ruce. Vyživuje opravdu do hloubky a dlouhodobě, není třeba mazat několikrát denně, ta hydratace je fakt super.

Dalším plusem je příjemná vůně. Ta se ale těžko popisuje, je taková nasládlá, hodně teplá a cítím v ní možná něco máslového. Krém určitě můžu doporučit, stojí za vyzkoušení.

Používáte krémy na ruce?
Máte zkušenost s tímto?

9 komentářů:

  1. Tento krém jsem kdysi dávno také měla a byla jsem s ním spokojená :) na zimu skvělý pomocník.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Taky ho mám a já jsem s ním hodně spokojená, hydratuje na jedničku :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem si ho cíleně kupovala na zimu, protože to moje ruce vyloženě trpí a je fakt výborný:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já teda na suché ruce vůbec netrpím (ťuk, ťuk), ale už jsem uvažovala o koupi dvojníka tohoto krému, který by měl být na chodidla... snad na něj někdy dojde :)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem tento krém měla. Z tuby šel opravdu špatně, ale roztíral se dobře a i to vstřebání celkem ušlo, byť chvíli fakt na rukách film zůstal. Výživa mi přišla taková průměrná aspoň za tu cenu ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...