Oriflame - Šampon a kondicionér Milk & Honey Gold

Co se týče vlasové péče, tak aktuálně zkouším novinky od Procter & Gamble, na které se postupně budou objevovat na blogu recenze. Dnes se ovšem mrkneme na dvojku od značky Oriflame, která mi dělala v nedávné době společnost. Oba produkty jsou již spotřebované, takže názor na ně již mám opravdu ucelený.

Tuhle dvojku s medem jsem dostala jako dárek a přiznávám, že jsem byla skeptická. Oriflame mám ráda, ale na tu vlasovku jsem koukala trochu skrz prsty a vůbec nechápu proč. Kdysi jsem totiž měla jahodovou řadu Nature Secret a byla skvělá. Psala jsem o ní mimochodem zde. A jak si vedla Milk & Honey Gold?

Šampon obsahuje bio výtažky s mléka a medu. Slibuje jemné vyčištění a vyživené vlasy, které budou hebké a lesklé. Je určen pro normální až suché vlasy. Trochu jsem se bála právě toho, že je určen pro suché vlasy. Suché mám jen konečky a většina šamponů na suché vlasy mi je mastí, což prostě nechcete.

Tohle je vůbec ten nejhutnější šampon, jaký jsem kdy měla. Opravdu hodně hustý a pokaždé jsem se zarazila, zda jsem omylem nesáhla po balzámu. Je tedy pochopitelné, že se hůře z tuby doluje. Okamžitě ale krásně napění, po smytí jsou vlasy takové těžké a drhnou, takže bez balzámu se to neobejde.

Co se ale týče výsledků, tak jsem nadšená. Nádherně nadýchané a vzdušné vlasy, které se vůbec nemastí. I po čtyřech, ba dokonce i pěti dnech pořád dokonalé. Žádné mastné kořínky, ani neplihly a vlasy jsem si myla spíš jen aby se neřeklo. Fakt super, šampon jsem si velmi oblíbila. 

I v kondicionéru najdete bio výtažek z mléka a medu. Má usnadňovat rozčesávání, zvláčňovat vlasy, zanechávat je hebké, hladké a lesklé. Samozřejmě stejně jako šampon je určen pro normální až suché vlasy.

Kondicionér má klasickou hutnou konzistenci jako většina kondicionérů. Vlasy jsou po něm příjemně heboučké a jemné. Nijak je nezatěžuje a jdou velmi dobře rozčesat, což je pro mě naprostý základ.

Ještě bych mohla zmínit vůni, která Vás určitě také zajímá. Nesnáším med, jeho vůni, chuť, mně přijde prostě odporný. Překvapivě mi ale nevadí v kosmetice. Tady je navíc spojený s mlékem, takže vůně je jemnější a příjemná. Řada mi vážně voní, taková hřejivá, nevtíravá.

Co Vy a Oriflame?
Zkoušely jste vlasovku?

6 komentářů:

  1. Tuto medovou řadu mám moc ráda a hlavně ji má ráda moje babička, takže té kupuji pravidelně šampon, sprchový gel, mýdlo i krém :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám teď z téhle řady tělový krém, o pokožku se stará dobře, ale jsem už skoro na dně a nějak mi začíná vadit ta jeho vůně, to se mi stává u hodně produktů, že se mi časem převoní.

    OdpovědětVymazat
  3. Tahle řada nevypadá vůbec špatně :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...