Spotřebováno za únor 2018

Zhruba od září se mi spotřeba až neuvěřitelně daří, jen škoda, že to není na těch plných krabicích s kosmetikou vidět :D A ač je únor nejkratším měsícem, tak čísla tomu vůbec neodpovídají. Mám tu šestnáct prázdných obalů, což je snad vůbec jedna z nejlepších spotřeb za celou historii blogu. Obávám se ale, že příští měsíce se již ponesou v klasických číslech, protože od většiny produktů už mám načatá nová balení a tak nebude moc co dodělávat.

Mám tu snad z každé kategorie něco, produkty na pleť, což je fajn, protože krémů mám hodně a ubývají ne zrovna rychle. Také nechybí tělová péče, vlasovka a překvapivě i hodně dekorativky, kde jsem se zaměřila na zbytky jako třeba tvářenka s téměř celým vyrytým dnem. Sice bych potřebovala, aby mizely spíše oční stíny a rtěnky, ale i tohle je super.

Dlužím Vám spousty recenzí, některé produkty jsou již pár měsíců spotřebované a stále nemají svůj článek, ale určitě se dočkáte, jen trpělivost :)

1. Rooibos zvláčňující denní krém Classic Care (Recenze) - Krém byl docela hutný, ale dobře se roztíral, ihned se vsákl a na to, že nebyl určen pro suchou pleť, tak krásně hydratoval.
Koupila bych znovu: ANO

2. Rooibos výživný noční krém Classic Care (Recenze) - A Rooibos ještě jednou, tentokrát noční krém, který je nepatrně hutnější, než denní krém, ale jinak jsou naprosto totožné. Také se ihned vstřebává, nezanechává mastný film a dobře hydratuje.
Koupila bych znovu: ANO

3. Essence hydratační maska na obličej Wood You Love Me? (Recenze) - Pleťová maska z limitky byla milým překvapením. Po použití jsem měla rozhodně hebčí a hydratovanější pleť. Jediný problém byl, že maska byla strašně moc nacucaná.
Koupila bych znovu: ANO

4. Essence regenerační maska na oči Wood You Love Me? (Recenze) - Ani oční maska nebyla špatná. Okolí očí bylo rozzářenější, vyhlazené a pěkně vyživené. Opět ale ten samý problém, masku jsem musela vyždímat :D
Koupila bych znovu: ANO

5. Borotalco deosprej Original (Recenze) - Tak tohle byla naprostá hrůza. Deodorant vůbec nefungoval, možná tak během dopoledne a pak mi přišlo, jako bych ho vůbec neměla. Za mě obrovský propadák, nechápu jeho oblíbenost.
Koupila bych znovu: NE

6. Sebamed hydratační tělové mléko (Recenze) - Mléko má úplně boží vůni a to na čisté vůně nejsem, ale tohle je bomba. Je hodně řídké, ale krásně hydratuje a zklidňuje podrážděnou pokožku. Jediné jeho mínus je vstřebávání, to hodně vázne.
Koupila bych znovu: ANO

7. Femfresh intimní hygiena s vůní lotosu (Recenze) - Co se týče intimní hygieny, tak Femfresh je teprve druhá značka, která mi sedí. Má jemnou vůni, nepálí, nedráždí a je fakt příjemný. Jak jsem psala, mně v podstatě nic nesedí, takže z tohohle jsem nadšená.
Koupila bych znovu: ANO

8. Ryor konopný regenerační krém na nohy (Recenze) - Krém byl poměrně řídký a lehoučký s jemnou vůní. Hydratace bohužel nulová, po celou dobu používání jsem měla nohy v šíleném stavu. Popraskané, hrubé, fakt děs.
Koupila bych znovu: NE

9. Batiste suchý šampon Party (Recenze) - Tyhle šampony jsou nejlepší, co si budeme povídat. Tahle limitka měla výraznou ovocnou vůni, která se ve vlasech držela celý den. Po použití byly vlasy oživené, objemnější a nádherně vypadaly.
Koupila bych znovu: ANO 

10. Oriflame kondicionér Milk & Honey Gold (Recenze) - Krásně medově voněl, ale nijak vtíravě. Měl hustší konzistenci a po použití byly vlasy hezky zjemněné, vyživené a nijak je nezatěžoval. Dobře se rozčesávaly, takže za mě spokojenost.
Koupila bych znovu: ANO

11. Gliss Kur olej pro ochranu před teplem Thermo-Protect (Recenze) - Olejíček hezky hydratoval, ale zároveň nijak nemastil. Vlasy byly lesklejší a určitě i chráněné. Časem ale během rozstřiku začal lehce i stékat, takže jsem furt měla mastné ruce, ale jinak stojí za to.
Koupila bych znovu: ANO

12. Dermacol Botocell Intenzivní liftingový make-up - Na make-up jsem nepsala recenzi, jelikož než jsem ho zvládla vyfotit, tak mi značně ubyl a mamča mi ještě ztratila víčko, takže fakt fotogenický kousek :D Ale mamča ho miluje, tak třeba až si ho pořídí...Jinak make-up byl dost hutný a mé suché pleti vůbec nesedl. Nešel pořádně rozetřít, zalézal do vrásek, zvýrazňoval suchá místa.
Koupila bych znovu: NE

13. Avon matující krémový make-up Luxe (Recenze) - Make-up měl moc příjemnou pěnovou konzistenci, dobře se roztíral a měl slabší krytí. Bohužel ale také měl občas tendence zvýrazňovat suchá místa a docela vysušoval. Já ho používala ráda, ale kvůli vysušování bych znovu zřejmě nekoupila.
Koupila bych znovu: NE

14. Essence tvářenka Floral Grunge - Tvářenka ze staleté limitky, která ale byla moc fajn. Měla hezkou oranžovou barvičku, krásně vypadala, vydržela celý den a byla moc dobře pigmentovaná.
Koupila bych znovu: ANO

15. I Heart Makeup The Wow Gloss (Recenze) - Takový průměrný lesk na rty, měla jsem ho ale ráda. Na rtech vypadal dobře a nelepil. Výdrž tedy nebyla nicmoc, zkrátka klasický lesk na rty.
Koupila bych znovu: ANO

16. Nice Cosmetics tužka na oči se třpytem (Recenze) - Tužku používám snad třináct let a ani nespočítám, kolik balení už je spotřebovala. Vyhovuje mi ve všech směrech a zvládá i moje slzení, což je pro mě podstatné.
Koupila bych znovu: ANO

Jak se v únoru dařilo Vám?
Znáte některý produkt?

9 komentářů:

  1. Zkušenost mám s tím make-upem od Avonu, konzistencí byl moc fajn, ale jinak nic moc. A Batiste suché šampony kupuji pořád, jen vždy vyměním parfemaci:-)

    OdpovědětVymazat
  2. S borotalco deodorantem naprosto souhlasím. Mám ten tuhý a zdá se mi, že vůbec nefunguje. Nikdy více.
    http://everyday-lifecz.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, ty masky jsou vážně roztomilé, koupila bych si je už jen kvůli obalu :D
    A tvůj názor na Borotalco sdílím. Za mě naprosté zklamání a propadák.
    Batiste je taky moje osvědčená klasika. Mám jen jedinou výtku - mohli by začít dělat ještě větší balení :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maskam nešlo odolat :D Mně se naštěstí vlasy moc nemasti, takže mi balení vydrží dlouho.

      Vymazat
  4. Tak z tvého přehledu nemám vyzkoušeno nic. A pokud jde o mou spotřebu - já budu mít za dva měsíce tak polovinu tvých kousků :-) - zrovna dávám dohromady článek.

    OdpovědětVymazat
  5. Masky od Essence jsou roztomilé. :) Pěkná spotřeba :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...