Spotřebováno za duben 2018

Krásnou neděli!
Doufám, že Vás čeká prodloužený víkend a nemusíte v pondělí do práce. Pálíte čarodejnice? My už máme čarodějnici hotovou a zítra večer skončí v plamenech na zahradě. V pondělí snad přes den navíc zvládneme zoo, takže se můžete těšit na hromadu fotek.

Do konce měsíce zbývají ještě dva dny, ale vím určitě, že se mi již nepovede nic spotřebovat, takže nemá cenu článek odkládat. Navíc mám nachystáno hned několik recenzí, takže proč ztrácet čas. Za duben tu mám deset kousků, které letí do koše, což je opět moc hezké číslo. Až ovšem dám dohromady novinky, tak bude působit velmi chudě :D

1. Tesori d`Oriente sprchový krém Ayuverda (Recenze) -  Sprcháč byl středně hutný, výborně pěnil a jeho silná vůně provoněla celou koupelnu. Nevysušoval a navíc měl úplně boží balení.
Koupila bych znovu: ANO

2. Dermacol svěží tělové mléko rebarbora a jahody (Recenze) - Moje nejoblíbenější vůně, miluji ji a mléko jsem si opravdu užívala. Vůně je dost přeslazená, mléko celkem řídké. Pro velmi suchou pokožku stačit nebude, ale na běžné mazání, ideální.
Koupila bych znovu: ANO

3. Balea gel na holení Sweet Berry (Recenze) - Výborný gel na holení za pár korun. Úžasně hutný a stačilo ho použít opravdu maličko. Nádherně voněl po ostružinách s bezovým květen, pecka.
Koupila bych znovu: ANO

4. Avon olej na tělo a do koupele Morrocan Romance (Recenze) - Vůni růží nemusím, ale v oleji mi nevadila. Olej se rychle vsakoval a pokožku zanechával hydratovanou, hebkou a celkově hezčí na pohled.
Koupila bych znovu: ANO

5. Avon micelární čistící voda pro všechny typy pleti NutraEffects (Recenze) - Tohle bohužel bylo špatné. Pleť sice odlíčí dobře, ale na očích mi nesedla. Hrozně mě po ní štípaly, vůbec nebyla příjemná a pro mě základ je, aby micelárka zvládala i ty oči.
Koupila bych znovu: NE

6. Ziaja vyživující pleťová maska s kakaovým máslem (Recenze) - Maska byla super, pleť tedy zanechávala dost mastnou, ale super hydratovanou a nádherně voněla po kakau. Na masky od Ziaji chystám ještě samostatnou recenzi.
Koupila bych znovu: ANO

7. Ziaja enzymatická pleťová maska okurka s mátou (Recenze) - Gelová maska, která působila svěže díky okurce. Obsahovala peelingové částečky, což bylo super, ale..štípaly mě oči, po první aplikaci tak, že mi tekly slzy a to jsem masku ani v okolí očí neměla.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

8. For Life & Madaga 2Derm bariérový krém Colour (Recenze) - Krém je skvělý na poškozenou kůži, kterou pomáhá regenerovat. Díky tomu, že je pigmentovaný, tak nejlepší na pleť, kterou sjednotí. Prodává se ale i v transparentní verzi. Super hydratuje a fakt pomáhá.
Koupila bych znovu: ANO

9. Avon Luxe vyživující řasenka a sérum Glamorous Lash Mascara (Recenze) - Řasenka byla hodně přirozená, ale na takové rychlé líčení ráno, proč ne. Řasy hezky oddělila, neslepovala, během dne neopadávala, ani se nemazala. Sérum bohužel štípalo.
Koupila bych znovu: ANO

10. Be Chic štetec na pudr - Štětec jsem měla snad sto let a sloužil více než dobře. Byl úžasně hustý, měkoučký a pracovalo se s ním dobře. Bohužel už začal dost pelichat, takže je na čase se rozloučit.
Koupila bych znovu: ANO

Znáte některý produkt?
Jak se dařilo Vám?

13 komentářů:

  1. Znám a právě používám gel na holení Balea, kupuji je v různých parfemacích už roky, teď mají novou parfemaci s broskví, tu jsem taky musela mít:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Poznám jen to tělové mléko od Dermacolu, taky jsem ho měla a bylo super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. To je ale spotřeba. Mlíčka od Dermacolu jsou fajn. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem z řady Ritual od Dermacolu už před delším časem měla s vůní jahoda+rebarbora sprcháč a poslala jsem ho dál - vůně mi vůbec nesedla (viz tady http://werka13.blog.cz/1602/z-kosmeticke-policky-ii).

    OdpovědětVymazat
  5. Mně od Aroma ritual všechno voní hrozně uměle...tedy nezkoušela jsem jejich nové vůně. Holící gel od Balei miluji, teď mám jejich limitu s vůní broskve.

    OdpovědětVymazat
  6. Mrknu se po tom gelu na holení :) doufám tedy, že ho v DMku ještě najdu, když se jedná o limitovanou edici.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  7. Tělové mléko od Dermacol už mám po druhé a je celkem fajn, ale zas mi nepřijde nic extra. Avon micelární vodu jsem měla, ale za mě teda opravdu nic moc.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...