Gabriella Salvete - Pressed Powder

Po dlouhé době mrkneme na produkt od značky Gabriella Salvete. Ta v poslední době vypouští do světa jednu novinku za druhou a spousta z nich je více než lákavá. Přiznávám ale, že ač od Gabrielly mám doma hned několik produktů, tak vše jsou starší kousky.

Jedním z těch případů je i pudr, který na recenzi čeká tedy neskutečně dlouho. Blížím se už dokonce ke konci a rozhodně to není první balení a zřejmě ani poslední, jelikož mám další ještě v zásobě.

Asi bych měla říct, že na pudry nejsem až tak náročná, i když je pravda, že spoustu pudrů už jsem zkritizovala a to i ty nejoblíbenější kousky. Nemám mastnou pleť, nelesknu se a během dne se nepřepudrovávám, takže spíše než zmatnění preferuji něco jiného.

Pressed Powder je kompaktní pudr, který je obohacen o výtažky z aloe vera a vitamín E. Má přirozeně sjednocovat tón pleti a je vhodný pro každodenní použití.

Balení je takové jednodušší, ale přitom elegantní a dobře drží. Určitě nehrozí, že by se Vám v kosmetické taštičce otevřel. Součástí balení je i labutěnka, která je ale spíše jen na efekt, pudr mi s ní nabrat a aplikovat v podstatě vůbec nejde.

Nabízí se ve čtyřech odstínech a určitě doporučuji odstín vybírat opatrně. Pudr je totiž docela krycí, vlastně hodně krycí. Pleť zvládne dokonale sjednotit a pokud sáhnete po špatném odstínu, tak dokáže i změnit odstín make-upu či pleti.

První balení jsem měla trochu tmavší, ten byl sice super na léto, ale po zbytek roku jsem s ním musela fakt opatrně. Korigovat se to tedy dá, ale o to je to pracnější. Pudr tedy super kryje, sjednocuje, zmatňuje a přitom nezalétá do vrásek, ani nevysušuje. Pleť s ním vypadá fakt dobře a i při každodenním použití mi balení vydrží hodně dlouho.

Jaký je Váš oblíbený pudr?
Preferujete krycí, nebo transparentní?

8 komentářů:

  1. Já jsem se ze své sbírky postupně téměř vyřadila zabarvené pudry a používám jen ty transparentní, vyhovují mi prostě víc:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já už používám jen transparentní pudry. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. V poslednej dobe som si zvykla na transparentný sypký púder a už si ani nepamätám aké to je mat obyčajný. Ale rozmýšľam že na leto kedy makeup moc nepoužívam by sa mi hodil skôr krycí. Pôjdem ho pozriet do Teti
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  4. Poslední dobou si nejvíce kupuji jen transparentní pudry :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...