Yves Rocher - Limitovaná edice Maracuja

Jsem člověk, který na různé limitky opravdu slyší a velmi lehce se nechá na ně nalákat. O to více, pokud zajímavou limitku nabízí oblíbená značka. To platí třeba o Yves Rocher, vánoční limitované edice jsou proslulé a určitě nejsem jediná, která je v zimě netrpělivě vyhlíží. Tentokrát jsem si ale nemohla nechat ujít letní limitku, která je více než povedená.

Maracuja už na první pohled ve Vás evokuje léto a co teprve při čichnutí. Kromě tří dnes zmiňovaných produktů můžete koupit ještě toaletku a sprej do vlasů. Tyhle tři produkty jsem kupovala v sadě, která vyšla mnohem levněji, než koupě samostatných produktů, takže pokud nákup plánujete, určitě omrkněte dárkové balíčky, cenový rozdíl byl hodně velký.

Sprchový gel 
Sprchové gely od Yves Rocher jsou dost oblíbené. Na výběr je spousta parfemací, ale i řad, takže si vybere snad každý. Sice patří mezi dražší sprcháče, ale často na ně probíhá nějaká akce, takže ve výsledku to není tak zlé a určitě stojí za to.

Tenhle sprcháč je ve velkém 400ml balení, takže bohatá dávka léta. Dá se použít i jako pěna do koupele, ale já té vaně tolik nedám a když, tak mám jiné produkty na zkoušení, takže jsem ho používala čistě jako sprchový gel.

Má středně hutnou konzistenci a i v malém množství naprosto neskutečně pění. Vytváří opravdu velké množství pěny, která je strašně příjemná. Navíc ta úžasná vůně, to je bomba, kombinace mučenky(maracuja) a zázvoru. Voní hodně sladce, exoticky a provoní celou koupelnu.

Hydratační gel na tělo
Tělový gel mě okamžitě zaujal a lákal snad ze všeho nejvíce. Gel jsem totiž snad nikdy neměla a zajímalo mě, jaký bude a musím říct, že rozhodně nemám gel naposledy, protože je to příjemná změna od všech mlík či másel.

Gel je řidší, takže jde z tuby bez problému vymáčknout až úplně do konce. Skvěle se roztírá a perfektně chladí. Chladivý efekt je příjemný, na léto musí být gel perfektně, protože fakt osvěžuje. Nemít doma tolik mazadel v zásobě, tak beru na léto klidně další balení.

Ještě než jsem gel vyzkoušela, tak mi bylo jasné, že bude gel lepit a nespletla jsem se. U gelu se s tím ale zřejmě asi počítá. Po namazání lepí poměrně dost, ale zas to není nic, co by se tu minutku do vstřebání nedalo vydržet. Překvapivě i super hydratuje, pokožka je po použití vyživená a jemná na dotek. A nádherně provoní, vůně se navíc na těle drží.

Tělový peeling
Tělový peeling má jemně odstraňovat odumřelé buňky a pokožku zanechávat jemnou na dotek. Je bez parabenů a minerálních olejů, stejně jako zbytek produktů.

Peeling je gelový, poměrný řídký a obsahuje spousty malých zrníček, což je semenný meruňkový prášek. Peeling je docela jemný, pokud preferujete drsnější scruby, tak to nebude to pravé ořechové. Je opravdu spíše jemnější, ale to neznamená, že nefunguje. Funguje a dobře, pokožka je po použití určitě hladší. Nijak po peelingu nepne a není vysušená.

Má nádhernou parfemaci jako předchozí dva produkty a též provoní nejen koupelnu, ale i tělo.

Zaujala Vás limitka?
Zkoušely jste tělový gel?

13 komentářů:

  1. Produkty se mi moc líbí, také jsem na to koukala, ale mám toho tolik, že si musím dát pohov.

    OdpovědětVymazat
  2. Tuto novou řadu jsem si v obchodě také očichala, ale odolala jsem. Zato jsem si ale odnesla moji oblíbenou kávu :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. O víkendu jsem si k této limitce přivoněla, ale odolala jsem. Vzala jsem si nakonec malinový ocet na vlasy a pleťovou masku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Malinový ocet mám doma, jsem zvědavá, jaký bude :)

      Vymazat
  4. Po přivonění jsem zjistila, že si musím odnést aspoň sprchový gel, ne, že bych jich doma měla málo, ale té vůni se nedalo odolat:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Kosmetiku Yves Rocher už zásadně nekupuji. Šíleně předražené produkty za průměrnou kvalitu, které navíc v Rakousku seženeš třeba o polovinu levněji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda, já mám YR moc ráda. Je ale pravda, že za plnou cenu se nevyplatí kupovat a je lepší počkat na různé akce a slevy.

      Vymazat
  6. Produkty od YR moc nevyhledávám, ale když jsem na tuhle limitku narazila musela jsem se na ní hned jít podívat. Nakonec jsem odešla "jen" s parfémem, který jako všechny ostatní produkty voní naprosto dokonale.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...