Balea - Krém na nohy Urea

V následujících dnech či týdnech můžete očekávat určitě hned několik recenzí na značku Balea, jelikož do drogerií se dostalo několik zajímavých kousků a byla by škoda o nich nenapsat, takže Balea se momentálně bude objevovat častěji. Dnes ale mrkneme na produkt, který najdete ve stálé nabídce a spousta z Vás ho považuje za svatý grál.

Jinak asi novější produkty budou v tomto období focené převážně venku, jelikož mi fotky přijdou poměrně hezké a člověk nemusí ani složitě vymýšlet pozadí, dekorace apod, zkrátka vyjdu na zahradu a šoupnu produkt někam mezi kytky a efekt to splní dokonale. Ještě tedy vychytám přesvícení od sluníčka, ale myslím, že to bude fajn.

Když mi došel krém na nohy, šla jsem do drogerie na jistotu s tím, že konečně musím vyzkoušet tenhle všemi opěvovaný. Pomalu se až stydím, že jsem ho doposud nevyzkoušela, přitom o žádném jiném krému na nohy jsem toho snad nečetla tolik.

Obsahuje 10% urey, panthenol a glycerin, které mají intenzivně hydratovat, zabraňovat vysoušení a zanechávat pokožku hebkou na dotek. Též v krému najdete vitamín B3 podporující přirozenou ochrannou funkci pokožky.

Krém má takovou zvláštní texturu. Je poměrně hutný, ale zároveň působí hodně lehounce, což je mi sympatické. Bezvadně se roztírá a do pokožky nohou se téměř okamžitě vsákne. Nezanechává žádný mastný film, ale přesto lehčí ochrannou vrstvu na těch nohou máte, ale není to nic, co by vadilo či jste vyloženě vnímaly.

Z čeho jsem úplně unesená, tak je vůně. Vůbec nedokážu říct, co v parfemaci cítím, ale vůně je hodně slaďoučká, uznávám, že možná trochu umělá, ale já si ji neskutečně zamilovala, za mě fakt krása.

Nadšená jsem ale i z výsledků. Již po prvním namazání jsem měla paty v mnohem lepším stavu a po druhém už super hydratované nohy bez popraskaných míst. Hydratuje úžasně a dlouhodobě do hloubky, není ani potřeba mazat denně. Sice mi krém od Astridu přišel možná o chlup lepší, ale tenhle můžu též s čistým svědomím doporučit.

Zkoušely jste tento krém?
Jaký je Váš oblíbený?

6 komentářů:

  1. Taky jsem na něj četla samou chválu, ale sama ho ještě nezkoušela. Při příští návštěvě dm si ho už musím taky koupit.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Nezkoušela, ale všichni ho ho moc chválí , tak ho asi brzy zkusím 😊

    OdpovědětVymazat
  3. Krém jsem nezkoušela, ale láká mě, abych se přiznala :) já teď na nožky používám speciální krém právě určen na chodila od Indulony.


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Zkoušela jsem, ale přiznám se, že na zadek jsem si z něj nesedla. Ale pokud uvážím, že je bez silikonů a za nízkou cenu, je to vlastně pecka a určitě si jej někdy pořídím zas :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já tento krém naprosto miluji, je perfektní. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Dlouho jsem ho používala - a dobrý. Ale pak se trochu změnilo složení, a od té doby to zas taková pecka není.
    Já aktuálně ujíždím na Epoch Sole Solution. Sice je to trochu jiná cenová kategorie - ale efekt nesrovnatelný.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...