Nákupy a novinky za květen 2018

Krásné pondělí!
Dnes budeme pokračovat statistikami za uplynulý měsíc. Jako první tu mám novinky a ve středu můžete očekávat spotřebováno. Dnešní článek bude poměrně plodný, protože toho nemám vůbec málo. Přibylo mi dost kosmetiky, ale i šatník obohatily nové kousky, takže se máte na co těšit.

Kosmetika
Předchozí měsíce byly dost bohaté na novou kosmetiku, sice jsem tolik neutrácela, ale přišlo mi strašně moc balíčků v rámci spolupráce. Květen byl ale náročnější pro moji peněženku, kdy jsem neodolala hned několika nákupům. Naštěstí se mi celkem daří i ta spotřeba, takže svědomí mám o chlup čistější :D

Od arome.cz mi přišel další testovací balíček. Musím říct, že mě tahle spolupráce fakt baví, balíčky jsou pro mě překvapením a obsahují různé značky a typy produktů. Tentokrát dorazil nabitý balíček plný dekorativky, ale i péče. Micelárku Lirene už jsem měla několikrát, velké balení zrovna používám, takže tu jsem poslala dál, možná i pošlu tekutou rtěnku, kterou již mám v jiném odstínu. Zbytek ale testuji, mandlový olej Weleda je boží a brzy bude recenze. A určitě mrkněte na arome.cz, kde najdete zkušenosti ostatních holek a spoustu recenzí.

A nyní už moje nákupy. Tyhle kalíšky od Balei jsem měla již vyhlédnuté na německém instagramu Dm a jsem moc ráda, že jsou již u nás. Jedná se o dvě pleťové masky, tělový krém a peeling. Icy Berry voní božsky po malinách a určitě se můžete těšit na recenze. Nová řada barev Pure Color mi sedí asi ze všech nejvíce. Kvůli tomu, že zrušili moji dlouholetou barvu, jsem hledala vhodnou náhradu a tahle je asi nejlepší. Garnier masky byly v Albertu za 35Kč, takže je konečně vyzkouším.

Určitě jste zaznamenaly limitovanou paletku od Makeup Revolution 1 Milion Palette, která vznikla jako poděkování za milion sledujících na instagramu. V první vlně jsem odolala, ale v té druhé už i mamča koukala, co na e-shopu mají a tak jsme udělaly objednávku. Paletka byla jako dárek k nákupu nad 500Kč a za 700Kč máte dopravu zdarma, což je super. Já si vzala nádherné velikonoční vajíčko s očními stíny a rozjasňovači, které je úplně úchvatné a konečně mám dlouho vysněný jednorožčí rozjasňovač.

Jako poslední z kosmetiky tu mám obsah májového Glanc boxu. O celém obsahu jsem mimochodem psala zde. Box byl podle mě fakt super, i když více zaměřen na produkty do domácnosti. Z kosmetiky jsem našla sprchovou pěnu od Dove, ale jelikož už ji jednou mám, tak uvidím, zda si ji nechám. Moc mě potěšil krásně vonící krém na ruce Treaclemoon, tahle značka mě hodně lákala. Značku Freeman oceňuji, je to již druhá maska z boxu, takže se moc těším.

Oblečení, boty a svíčky
Nejvíce jsem hřešila při objednávce bot. Již pár let mám doma jedny Melky, nyní se značka jmenuje Zaxy a i když boty nejsou úplně vhodné na delší chození, tak v tomhle jsem fakt nepraktická ženská a neodolala jsem. Dlouho jsem chtěla další, protože boty jsou prostě nádherný. Nakonec jsem vzala rovnou tři, všechny ve slevě. Boty jsou rozhodně měkčí a pohodlnější než Mel, ale furt to není na pořádné chození.

Konečně jsem sehnala kraťasy. Je to pomalu stejný problém jak sehnat džíny. Chci světlé, nezdobené a kratší. Všude mají s vysokým pasem, nebo blbou délku. New Yorker opět nezklamal a stály asi kolem 350Kč Také jsem si ve výprodeji vzala tohle strašně měkoučké tričko s delším rukávem a perličkami na kapse.

V Deichmannu jsem též neodolala podzimním botkám v docela velké slevě. Sice bych potřebovala spíše boty na léto, ale pak na podzim bych určitě beznadějně sháněla, takže jsem moc dlouho neváhala. Také to tak máte, že na dané období složitě sháníte a litujete, že jste si boty nevzaly dříve?

Pár kousků mi koupila i mamča, když byla v sekáči. Upřímně, když mi řekne, že pro mě něco má, tak se trochu děsím, jelikož mamča moc nekouká na velikosti a nedokážu ji vysvětlit, že sice třeba svetr má být oversize, ale když je mi kolikrát velký i v mojí velikosti, tak nemůžu nosit ještě o dvě čísla větší. Tentokrát ale na velikosti koukala a mám tu dva svetříky, ten spodní je super a teplé kalhoty na spaní.

Jako poslední Vám musím ukázat ještě opozděný dárek k narozeninám, který jsem dostala od Alice. Cream Colored Ponies jsem strašně chtěla, ale u nás nebyla až doposud dostupná a když, tak vycházela na strašně moc. Nyní ji ale můžete sehnat na e-shopu či v klasických prodejnách. Jsem strašně nadšená, protože svíčka božsky voní a k tomu ta etiketa, nádhera.

Jak jste utrácely Vy?
Kde nejraději kupujete oblečení?

9 komentářů:

  1. Měla jsem to stejně, taky jsem se na tu Balea kolekci Icy Berry a Icy Cocos těšila už od doby, kdy jsem ji uviděla na německém Instagramu Dm, mám to takhle se všemi novinkami v Dm, v Německu to mají dřív, namlsají mně na to a já se pak nemůžu dočkat, až to dorazí k nám:-D
    Jinak se mi moc líbí ty botičky Zaxy a samozřejmě svíčka:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mám doma jedny Zaxy a zamilovala jsem si je určitě pořídím další :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Teda ty botičky vypadají parádně! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna nedávno jsem narazila na slevový kupon do mého oblíbeného eshopu s kosmetikou, a tak jsem si udělala podobně velký nákup jako ty. Ty odličovací kapesníčky jsem si objednala taky a jsou vážně super.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...