Spotřebováno za červen 2018

Po delší době tu mám spotřebu, kdy jsem pod deseti kusy, takže vlastně slabší měsíc oproti několika předchozím. Povedlo se mi ale spotřebovat od všeho něco, vlasovka, odličování, tělová péče a největší radost mám snad z balzámu na rty, kterých mám šílené zásoby a za každý spotřebovaný minimálně dva nové :D

Předpokládám, že červenec bude slabý, jelikož plánuji dovču a tam člověk toho používá podstatně méně či úplně jiné produkty, ale nechme se překvapit.

1. Batiste suchý šampon Rose Gold (Recenze) - Loňská limitka, která měla velmi jemnou květinovou vůni s nádechem vanilky. Šampon vlasy zbavil mastnoty, dodal jim objem a hezky je oživil. Batiste prostě nezklame.
Koupila bych znovu: ANO 

2. Rooibos čistící mléko Classic Care (Recenze) - Mléko jsem používala spíše jen k dočišťování a vyhovovalo mi. Nebyl problém použít ani na oči. Pleť nevysušovalo, nedráždilo a bylo příjemné. To samé oči, žádné štípání a odstranilo zbytky linky či řasenky.
Koupila bych znovu: ANO

3. Ebelin odlakovač bez acetonu (Recenze) - Kupuji stále dokola, stojí pár korun a odlakovává dobře.  Já tedy na nehty chodím, ale lakuji alespoň nohy, takže odlakovač mám doma vždy.
Koupila bych znovu: ANO

4. Yves Rocher sprchový gel Maracuja (Recenze) - Byl středně hutný a výborně pěnil, bylo možné ho použít jako pěnu do koupele, navíc 400ml balení vydrželo dlouho. Nevysušoval a božsky voněl. Velmi povedená letní limitka.
Koupila bych znovu: ANO

5. Yves Rocher tělový peeling Maracuja (Recenze) - Peeling byl gelový, hodně řídký a obsahoval spoustu malých zrníček. Je spíše jemnější, ale funguje dobře, po použití byla pokožka hladší a nevysušoval. Opět nádherná sladká vůně.
Koupila bych znovu: ANO

6. Sebamed intimní mycí emulze (Recenze) - Velmi milé překvapení, téměř nic mi v této oblasti nesedí a s touto emulzí jsem neměla problém. Sice je dost parfémovaná, ale to ve výsledku nijak nevadí. Je příjemná, nedráždí, neštípe a nenastaly po ní žádné potíže, takže za mě super.
Koupila bych znovu: ANO

7. Balea tělová emulze Cool Camel (Recenze) -  Nádherná kokosová vůně a k tomu super obal, Balea opět válí. Emulze je takové gelovější mléko, které se dobře roztírá a rychle se vstřebá. Hydratace trochu vázne, ale asi nikdo od těchto mlék nečeká výživnou bombu. Provoněla celé těle a na pokožce se vůně držela.
Koupila bych znovu: ANO

8. Balea plátýnková maska Cool Camel (Recenze) - Bohužel tahle vůně nebyla kokosová, ale květinová a moc mi nesedla. Samotná maska už ale byla překvapivě super. Výborně hydratovala a sedla i mojí přecitlivělé pleti.
Koupila bych znovu: ANO

9. Balea balzám na rty Cherry Dream - A Balea ještě do třetice. Balzám krásně voněl po třešních, ale jinak byl úplně k ničemu. Ze rtů téměř okamžitě zmizel a vůbec nehydratoval, takže jsem mazala snad stokrát za den.
Koupila bych znovu: NE

Co se povedlo spotřebovat Vám?
Znáte některý produkt?

12 komentářů:

  1. Odlakovač od Ebelin si kupuji pravidelně několik let :) za mě také ano.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Marakujový sprchový gel byl bomba a jak říkáš, Batiste nezklame nikdy, teď jsem si koupila v dm Balea kokosový a melounový suchý šampon, tak jsem na ně zvědavá, ale k Batiste se stejně zase ráda vrátím:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Marakujový sprchový gel mám taky a voní opravdu krásně. Výrobky od Balea Cool Camel, tak po těch jsem pokukovala, ale bohužel nepořídila si je.

    everyday-lifecz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Přiznám se, že neznám ani jeden produkt. Ale jak vidím, tentokrát jsi byla skoro se vším spokojená

    OdpovědětVymazat
  5. Tak já mám s balzámky na rty přesně opačný problém, mám jich hrozně málo a docela bych brala, kdybych jich měla v zásobě víc jak jeden :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělá spotřeba! Balea produkty mám hrozně ráda, máš pravdu tenhle balzám se moc nepovedl, ale maska super! :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...