Brandnooz box - Červenec 2018

Box dorazil opravdu až na poslední chvíli a to poslední den v měsíci. Byla jsem docela zvědavá, zda bude alespoň trochu vyletněný, jelikož jsem to očekávala i od minulého a ono nic. Dala se ale koupit letní limitka, takže od klasického boxu jsem moc letních produktů nakonec nečekala.

Hodně mě překvapila jeho váha, box byl dost lehoučký a podle toho vypadal i obsah. Ten vůbec není špatný na první pohled, poměrně fajn produkty, ale je toho fakt strašně málo a vypadá to chudě. Asi letní dieta :D

Dr. Oetker Celozrnný mrkvový koláč - 500g, 69,90Kč
Obsahuje celozrnnou mouku, třtinový cukr, lněná semínka a koření. Stačí přidat mrkev, vodu, olej a vejce a mrkvový koláč je na světě. Proti těmto polotovarům nic nemám, Dr. Oetker má navíc docela dobré, takže proč ne. Mrkvový koláč je v podstatě perník a to my rádi, takže určitě někdy udělám.

Havlík Tyčinky se sýrem a solí - 10,50Kč
Sice žádná novinka, objevují se v boxu poměrně často, ale udělaly mi velkou radost, protože mám Havlíkovy tyčinky fakt ráda. Také už padly za vlast hned včera večer.

Pom-Bar Crackers Original - 90g, 25,90Kč
Naopak novinkou jsou tyhle cracker, na které jsem nedávno koukala v obchodě. Medvídky jsem neměla dlouho a docela mě překvapilo, jak jsou drahé. Tyhle ale určitě ochutnáme, jsou bez konzervantů a barviv. Koupit můžete Original, nebo mák se sezamem. 

Spak Master Ketchup - 340g, 39,90Kč
210g italských rajčat na 100g výrobku, to znamená sladší a plnou chuť. Je bez škrobu, konzervantů. Obsahuje jen rajčatový protlak, cukr, ocet a koření. Sama kečup nemusím, ale doma ho jíme a díky boxu už jsme dlouho žádný kupovat nemuseli, takže je to vítaný produkt.

Staropramen Cool Okurka a limetka - 500ml, 19,90Kč
Nealko pivo mi udělalo velkou radost, v těchto tropech se bude hodit na osvěžení. Hodně mě zaujala okurka, na tu jsem fakt zvědavá a těším se, až ochutnám.

Ady Pikantní cibulka - 280ml, 40Kč
Cibulka obsahuje vitamíny A, B1, B2 a kyselinu nikotinovou. Cibulky by měly být jemně kořeněné až ostře aromatické. Vhodné ke grilovanému masu, ale i třeba k sýrům. Nejím cibulky a už vůbec ne pikantní, ale chlapi si určitě rádi k masu dají.

Rio MareMakrela Messicana - 169g, 89,90Kč
Rio Mare je dražší značka, takže v boxu ji vždy ráda vidím a oceňuji. Filety z makrely můžete koupit hned v několika variantách, já našla s pikantní mexickou omáčkou. Koupit můžete ale i v tomatové omáčce či dva druhy grilovaných makrel.

+ časopisy History a 21. století Junior. Jak píšu pokaždé, ocenila bych spíše časopisy o vaření či bydlení, ale lepší než bulvár. Junior vezmu dětem do práce, takže uplatnění najdou. 

Líbí se Vám obsah?
Máte rádi pikantní jídla?

20 komentářů:

  1. Ráda bych ochutnala ten Staropramen okurku.

    OdpovědětVymazat
  2. Ryby vůbec nejím, ale Rio Mare má úžasný "paštiky"... Jmenuji se páté a jsou hrozně dobrý. Doporucuju :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tento box se mi líbí. Zaujala mě směs na Mrkváč, kečup a makrela. No jinak časopisy ty mi přijdou vždy zbytečné, pokud se nejedná o časopisy s jídlem. Taky nechápu, proč do boxíku dávají tyčinky, které jsou na trhu řadu let a zná je snad každý :-D ale pravda je, že jsou super. Hlavně ty tvarůžkový!!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvarůžkový? Ty jo, tak o těch jsem ještě neslyšela.

      Vymazat
  4. Mrkvový koláč bych si dala a časopisy by mě teda nenadchly :/.

    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  5. Mě tentokrát box moc nezaujal. Rio Mare bylo fajn, Staropramen jsem už vypila, ale žádný zázrak, kečup doma využijeme. Časopis si přečtu v autobuse. Ostatní mě bohužel vůbec nezaujalo nebo to nejím.

    OdpovědětVymazat
  6. Taky mi toho přijde nějak málo, škoda.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Box vypadá dobře, ale přijde mi tam toho celkem málo ... ty Havlíkovi tyčinky mám taky ráda :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  8. Je toho opravdu málo, škoda, časopisy bych úplně vyřadila. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  9. Mně box dorazil dokonce až dneska (ale už mám na blogu taky hodnocení - můžeš kouknout :-)). Byl lepší než ten červnový (ten docela zklamal). Já tam měla navíc dvoje brambůrky za body z věrnostního programu, takže krabice nevypadala tak prázdná ;-), ale 7 kousků je fakt neobvykle málo. Ale fajn je, že všechno využijeme (akorát Staropramen odkráčel se synem, který se tu náhodou stavil, když box dorazil).
    Mám objednanou i tu limitku, tak jsem zvědavá jaká bude (trochu se bojím, že to bude "vyklízení skladu" ;-), ale riskla jsem to)
    Na pikatní si moc nepotrpím, ale nakládané cibulky mám kupodivu ráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Limitky neobjednávám, přijde mi právě, že to bývá vyklízení skladu :D Ale snad budeš spokojena.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...