Nákupy a novinky za červenec 2018

Krásnou neděli!
Co říkáte na neúnavné tropy? Od minulého týdne, kdy jsem se vrátila ze Španělska, ze mě v jednom kuse leje. Takhle jsme tam zdaleka neměli a tohle je úplně ubíjející, hlavně pokud musíte jezdit MHD, tam je to opravdu na padnutí.

Novinky za červenec obsahují nejen kosmetiku, ale i něco na sebe a další blbůstky či nezbytnosti. Tak to nebudu déle zdržovat a jdeme na to, ať zas můžete skočit někam do vody.

Kosmetika
V červenci mi tolik kosmetiky nepřibylo, alespoň v porovnání s předchozími měsíci. Určitě to ale nevadí, občas se skromnější měsíc hodí. Člověk se dostane ke starším kouskům a zásoby se maličko zredukují. A nemusíte se bát, že by nebylo o čem psát, naopak. Recenzí mám nachystáno docela dost.

Začnu produkty, které jsem si sama koupila. Jedná se o samé nezbytné věci, nic navíc jsem nekupovala. Na dovču jsem potřebovala ještě jeden opalovák a tak jsem sáhla po Sundance, se kterým mám dobrou zkušenost. Na blogu najdete i recenzi, na hlavní fotce ale chybí, jelikož jsem ho i spotřebovala a na dovče rovnou vyhodila. Šampon After Sun je moje letitá stálice, nemám po něm od moře vůbec zničené vlasy. Jen mi vadí, že se nedělá v cestovním balení, což bych u tohoto šamponu očekávala.

Další stálice, která se tu objevuje pravidelně. Jako jeden z mála sprcháčů na intimní hygienu mi vyhovuje a nedělá žádné problémy. Navíc tohle velké 500ml balení kupuji za 69Kč, což je pecka. 

Od arome.cz mi přišly v červenci rovnou tři balíčky. V prvních dvou byly výhry a obě od Manufaktury. Tahle značka se mi doma docela rozšiřuje, což mě těší, protože je mi sympatická a její produkty mě dost lákají. Na olejovou emulzi jsem již psala i recenzi a je naprosto úžasná pro suchou pleť. Samoopalovák teprve testuji, ale určitě také časem poreferuji.

Dalším balíčkem od arome.cz je klasický testovací, který chodí každý měsíc. Pokaždé se strašně těším, co najdu a velmi si této spolupráce vážím. Bohužel tentokrát se mi úplně netrefil do vkusu a většinu nevyužiji či doma už mám. S testováním mi tedy pomůže kamarádka a já se těším na samoopalovací pěnu od Lirene. 

Jako poslední kosmetický balíček tu mám opalováky od Astrid. Astrid se mnou jel loni na dovolenou a byla jsem moc spokojená. Kvůli letošní alergii jsem hodně koukala na složení a bohužel v nich našla složku, kvůli které nejspíš většinou tak šíleně otejkám a rudnu, takže jsem to na dovče neriskovala a Astrid používal Honza, já zkusím max tady.

Oblečení a ostatní
Jakmile jdu cíleně na nákupy, tak jsem vždy zklamaná a nemůžu nic sehnat. Chtěla jsem kraťasy a úplně bez šance. Co jsem v poslední době ale nakoupila, tak spoustu svetrů na zimu, za 139Kč, neber to, oba z New Yorkeru, klasika. V Terranově jsem neodolala rozkošnému pyžamu s pandou.

Ve Španělsku jsme byli mrknout po dobrotách v Lidlu, místo dobrot jsem ale objevila hromadu dětských žabek asi za stovku a dokonce v mojí velikostí, takže těmhle jsem prostě nedokázala odolat a hrdě si je nesla k pokladně :D

Brácha se vrátil z Egypta a přivezl mi kromě sloní sošky také tuhle boží tašku, kterou jsem hned brala na dovču. Nejsem kabelková, nějaký Michael Kors jde naprosto mimo mě. Nosím jakoby látkové tašky, do kterých narvu knihu, nákup a případně i nějaké oblečení. V poslední době ale nemůžu nikde takové sehnat, všude jsou pevné, do kterých se nic nevejde. Dokonce ani ebay nic. Nemáte tip, kde koupit? Nemyslím klasické na nákup, ale zkrátka látkové kabelky, pytle, jak říká Honza.

Kamarádka se v srpnu vdává a já řešila šaty. Odvážně jsem mrkla na ebay a zamilovala se. Objednala a doufala, že přijdou včas, termín byl až do dne před svatbou, takže riziko veliké a budou použitelné, což je také sázka do loterie. Jsem nadšená, přišly dokonalé šaty, které perfektně sedí a jsou krásně ušité, fakt jsem z nich úplně paf. 

Umřela mi žehlička a vyhodila u toho celý barák. Po všech doporučeních jsem bez většího váhání sáhla po značce Remington. Tahle konkrétní žehlička je napuštěna arganovým olejem, což mě zaujalo, protože na argan slyším. Zatím velká spokojenost. Zajímala by Vás recenze?

Za co jste utrácely Vy?
Kde nejraději nakupujete?

15 komentářů:

  1. E-shop arome.cz neznám. Na něj se budu muset mrknout :-) Jinak se žehličkou na vlasy jsi udělala velmi dobře. Tenhle model máme skoro všechny ženy v naší rodině a jsme s ní všichni velmi spokojené, určitě budeš i ty :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Copak MHD, tam já se v těhle vedrech těším. Jezdím metrem a tam je proti mé kanceláři i bytu (v pátek 33°, resp. 31°) v skvěle.
    Já si za celý červenec koupila snad akorát letní šaty, protože v ničem jiném se teď snad ani chodit nedá, tak jsem potřebovala rozšířit repertoár. Ale nějaké kosmetické radůstky mi dorazily ve swapu (sprcháč, tělové mléko, pleťová maska)

    OdpovědětVymazat
  3. Žabky i taška se sloníkem jsou krááásný:-) A šaty taky, já se na eBay bojím objednávat oblečení, ale až se jednou osmělím, tak mně to bude stát hodně peněz:-D Recenzi na žehličku chci, zrovna se porozhlížím po nějaké nové a je to těžký výběr:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty žabky jsou úžasné, líbí se mi dětské motivy. Ta žehlička na vlasy vypadá skvěle, zaujala mě tím arganovým olejem, takže si recenzi velmi ráda přečtu.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám zase napuštěný žehlící kartáč na vlasy keratinem myslím a jako je to fajn. :) Nějaký samoopalovák bych ráda vyzkoušela. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Ty žabky jsou náhodou super :D a šaty jsou krásné, moc ti sluší :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  7. Bože, ty žabky jsou naprosto dokonalé!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...