Bebutter - Šlehané BIO bambucké máslo citronová tráva

O značce Bebutter už jste určitě již slyšely, na instagramu se objevuje poměrně hodně, vídám ji u svých oblíbených blogerek, které si ji velmi pochvalují a dokáží na ni fakt nalákat. Bebutter spadá pod českou firmu Aromatica, která se dříve zaměřovala hlavně na tinktury, bylinné sirupy a masti a nyní právě můžete koupit i řadu Bebutter s obsahem bambuckého másla.

Je to přírodní značka, která má certifikaci CPK, nebo CPK BIO. Sehnat můžete šlehaná másla, tuhá másla, krémy a to vše v různých parfemacích. Mně je Bebutter opravdu velmi sympatická značka, takže jsem ráda, že jsem také něco vyzkoušela.

Verze s citronovou trávou má uvolňovat napjaté tělo a svaly po fyzické námaze či pocitu těžkých nohou. Směs esenciálních olejů a extrakt z meduňky lékařské se zas starají o prokrvení a prohřátí. Citronová tráva je ovšem osvěžující a máslo má pokožku vyživit a povzbudit. Není vhodné na citlivou pleť obličeje.

Máslo má fakt božskou konzistenci, do které jsem se okamžitě zamilovala. Mám raději hutnější másla, než klasická řídká mléka a ač je máslo opravdu hodně hutné, tak zároveň je božsky našlehané a působí jak obláček. Doslova nadýchaná šlehačka, prostě bomba. Je sice pravda, že se hůře roztírá, ale s tím i u másel celkem počítám, takže to neberu jako mínus.

Hned po textuře mě dostala vůně, která je opět velmi povedená. Sice másla preferuji na zimu, ale vůně je vyloženě letní. Nádherná vůně citronů, která v horkém létě příjemně osvěžila. Nic chemického, umělého, opravdu pravá vůně citrusů.

Pro suchou pokožku dokonalost, hydratuje na jedničku a pokožka je perfektně napapaná, vyživená a provoněná, jelikož vůně se drží na těle několik hodin.

S čím jsem ovšem měla bohužel problém, tak se vstřebáváním. Máslo se mi nechtělo vůbec vstřebat, i například po čtyřech hodinách byla pokožka stále neskutečně mastná. Nedovedu si představit, že bych máslo používala v zimě, kdy nosím delší nohavice a rukávy, to by prostě nešlo. Takhle ke kraťasům to bylo lepší, sice se na mě občas nalepil nějaký ten prach či králičí chlupy, ale rozhodně lepší, než na tu mastnou pokožku přilepit oblečení.

Znáte Bebutter?
Zaujaly Vás některé produkty od značky?

10 komentářů:

  1. Já jsem si nedávno objednala grepovou verzi. Ještě jsem ji nezkoušela, mám rozdělané dva jiné produkty, ale jsem moc zvědavá :-) Jinak k tomu maštění, já právě másla používám hlavně v zimě, kdy si po namazání vezmu dlouhé pyžamo a nic kolem není mastné :-D Kdybych nosila kraťasy, tak by mě právě rozčilovalo, jak píšeš, že se na mě lepí chlupy, nechávám všude mastné otisky atd.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tohle si fakt nedovedu představit, že bych něco oblékla :D Dej pak vědět, jak jsi spokojená.

      Vymazat
  2. Zančku neznám, ale rozhodně mě zaujala a třeba ji v budoucnu ráda vyzkouším :)máslo vypadá skvěle, jen bych si asi představila trochu jinačí konzistenci :)
    MyGoldenMind | Soutěž

    OdpovědětVymazat
  3. Značku neznám a ač by mne jinak citronová vůně lákala, tak si asi po tvé recenzi nechám zajít chuť. Protože jestli něco nesnáším, tak jsou to krémy a mléka, která se dlouho vstřebáváají...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě mají méně mastnou verzi v tubě, ta vypadá dobře :)

      Vymazat
  4. O této značce jsem už něco četla. :) Docela mě máslo zaujalo, ale to vstřebávání se mi moc nelíbí. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Čisté bambucké máslo mám moc ráda :-) tohle šlehané vypadá fakt skvěle :-) ta rychlost vstřebávání je u jakéhokoliv typu produktu, i když se jedná o čisté bambucké máslo. Máslo je máslo no :/

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...